Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2020 in all areas

  1. 2 points
    Foarte copilaros, foarte insistent si te bagi unde nu-ti fierbe oala. Apreciezi totusi felul in care ne ajuti. Poate in viitor se v-a schimba ceva, momentan
  2. 1 point
    Adevarat, nu pot sa te contrazic aici, dar cred ca merita o sansa, totusi @Hawek incearca sa nu mai fii atat de copilaros, las-o mai usor cu limbajul si supararile si nu mai pune tot la suflet, cred ca te vei descurca.
  3. 1 point
    Ai primit ban pentru 3 zile. Avand in vedere comportamentul tau banul va ramane. Timpul asta gandeste-te la ce ai facut. Revi dupa 2 zile.
  4. 1 point
    Nu știu dacă o să primești, dar eu totuși sper... Sunt admini mai „bătrâni” dar care sunt foarte proști, deci nu cred că se mai poate face selecție pe bază de vârstă (și nu, nu mă refer exclusiv la IS - ci la toate serverele de SAMP care au mai rămas).
  5. 1 point
    Esti de treaba, sociabil si matur, dar totodata cu functia, v-a fi nevoie de o mica schimbare in umor, o mica perdea. In rest, un mare
  6. 1 point
    Cu condiția să înveți comenzile de admin,să nu faci abuz,și să aplici sancțiuni corespunzator,sper.
  7. 1 point
    Cu condiția să înveți comenzile de admin și să nu faci abuz.
  8. 1 point
    Wtf is this? Js, de cand sunt tatal tau si nu stiu eu? Daca ai facut referire la mine ca lider de gang e altceva. Chiar nu vad rostul reclamatiei sau cum ar putea fi sanctionat, nu vad ca ar fi incalcat regulamentul cumva. Parca sunteti 2 copii de genul 'js: lasa ca il chem pe tati sa vezi ce-ti face' si ' gascanul: de ce il chemi? lasa ca iti fac post'.
  9. 1 point
    Nu ne prea cunoaștem, dar pari un admin de treabă.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×