Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 11/19/2018 in all areas

 1. Salutare! Dupa cum bine stiti serverul a trecut prin niste situatii mai "dificile" urmand sa intre in perioada de mentenanta. Ei bine aceasta perioada s-a sfarsit. [ADAUGAT]A fost adaugat un sistem de sleep(daca doresti sa obosesti in timp ce te joci, o data la 90 de minute va trebui sa dormi, poti tasta /sleepon, iar daca nu /sleepof. Tine de alegerea ta); [ADAUGAT]A fost adaugat un sistem de DMV(driving school). Ca si jucator/admin poti conduce toate masinile inafara de TIR-uri si avioane. Ce este de facut in privinta asta? Mergi la sediul DMV(il puteti gasi la /gps) si tastati /examen (truck/fly). In functie de ce ati ales veti primit un tir+o remorca/un avion si veti trece prin niste checkpointuri. Atentie! Trebuie sa aveti centura pusa, remorca atasata(in cazul examenului de sofer profesionist) si un viata vehiculului peste 750. [ADAUGAT]A fost adaugat un eveniment de Craciun(iarna). In ce consta? Consta in a aduna 100 de cadouri de pe harta. La finalizarea acestuia veti primi 40.000$, 200 gold si 120 score. [SCHIMBAT]A fost schimbata economia serverului. O casa costa intre 20.000$ si 200.000$. O afacere costa de la 350.000$, iar o benzinarie 650.000$. [FIXAT]A fost rezolvat un bug la sistemul de companii. In ce consta bugul? Ei bine, daca voiai sa dai un jucator afara din firma(online/offline) nu puteai face acest lucru. [FIXAT]A fost rezolvat un bug tot la sistemul de companii. In ce consta bugul? Ei bine, daca voiai sa ii dai unui jucator promote/demote(rank) nu puteai face acest lucru. [FIXAT]Au fost rescrise cateva texte, atat in romana cat si in engleza. Aspectul serverului a fost imbunatatit si va urma sa fie imbunatatit in continuare. Au fost traduse mai multe sisteme in ambele limbi.(Daca sesizati greseli gramaticale va rog sa le lasati in sectiunea Bug Reports) [SCOS]Au fost scoase niste mape inutile si anumite sisteme neterminate. Tin sa precizez ca au fost mai multe lucruri minore modificate, dar din lipsa de timp si de importanta a acestora le voi neglija. Acestea sunt cele mai importante aspecte aduse serverului Romania National Trucking. Va multumim ca sunteti alaturi de noi, Echipa Romania National Trucking
  3 likes
 2. Salut! Dupa cum bine stiti am avut anumite dificultati pana acum si va multumim pentru sustinere si ca ati fost langa noi! Serverul a intrat in mentenanta pana pe data de 15 decembrie(+2 zile in caz de ceva) pentru update. *Tinem sa precizezam ca vom da si wipe(economia a fost schimbata). Totusi, vom tine cont de cei care au jucat pana acum si veti primi un anumit bonus de inceput. Multumim de sustinere si ca sunteti alaturi de noi, Echipa Romania National Trucking
  3 likes
 3. S-a facut unul si a fost jalnic, ce rost mai are ? Update-ul acela de iti placea tie Ruben, si mie imi placea mult, mai ales ca am stat sa lucrez o perioada indelungata la el. Acel update nu a prea prins la toti jucatorii sincer, nu stiu cum sau ce ti se parea tie, dar peste 60% voiau sa fie cum este acum. Iar, e destul de usor sa vrei mereu ca un server sa fie deschis, poate care iti placea tie si era pe gustul tau, dar nici macar 10% din cei care il adorau il ridicau in slavi atata nu au incercat sa ma ajute sa-l tin deschis si sa fie jucatori. Nu ma refer la host-ul normal, poate ca nici la hosted tab, ci la faptul ca voi trebuia foarte mult sa ii faceti reclama buna servrului, eu nu ma pot ocupa de toate, iar asta a dus la inchiderea lui, pt cat timp nu stiu.
  2 likes
 4. Nu stiu care e treaba pe IS. Dar eu cred ca nu e nevoie de schimbari "tehnice". Chiar nu e nevoie. In SAMP nu mai exista "chef". Asta observ eu. Si eu pot sa imi amintesc despre vremurile de demult. Jucam pe un server unde era un clan cu numele "9mm". Era foarte frumos, fiindca atunci toti aveau chef sa se joace SAMP. Nu e vorba de schimbari de ordin tehnic. Efectiv nu mai exista acel chef de joaca.
  2 likes
 5. Meh... Am făcut avatare mai bune, cândva.
  2 likes
 6. Thanks for reporting this bug. I think i know the problem and i'll solve it soon.
  1 like
 7. You can tell us more details? A photo would be useful.
  1 like
 8. Depinde. Daca sunt administratori online acestia sunt informati ca tu ai speed hack. Daca nu, esti banat automat. Iti sugerez sa nu mai folosesti hack-uri pe server, inteleg ca esti obisnuit cu stuntul, dar RNT-ul e trucking. Exista niste reguli, iar incalcarea lor atrage consecinte. Ti-am dat unbanip, acum ar trebui sa-ti mearga.
  1 like
 9. 1 like
 10. 1 like
 11. 1 like
 12. 1 like
 13. Daca te referi la schimbarile de la economie, economia este asemanatoare cu cea din viata reala. Spre exemplu, castigi intre 700-4000$/cursa(depinde de ce transporti), o casa costa intre 80-300.000$, o afacere intre 150.000-450.000$, etc.
  1 like
 14. 1 like
 15. sau poate decat sa faca un downgrade şi sa mai adauge din 7.x
  1 like
 16. Nickname: Anno Prenume: Razvan Nume: Soare Vârsta: 20 Locaţia ta: Romania, Galati Hobby-urile tale: Imi ocup jumate din timpul meu facand bani, cealalta jumate o ocup prin pasiuni: servere / jocuri, masini, iesiri cu prietenii, etc. Interese: Doresc sa ajung cat mai sus. O descriere despre tine: Serios si punctual. De unde ai aflat de Hype-Zone ?: De pe hostgame.ro Alte precizări ?: Doresc sa cresc cu server-ul meu odata cu comunitatea, in curand voi face o cerere DNS.
  1 like
 17. Au fost adaugate emoticoanele : Credits : DarkBlood
  1 like
 18. Update 23.08.2018 - In urma unui flood Hype-Zone a suferit putin cache nedorit in database. Am adaugat protectie CloudFlare + SSL, deci daca mai apar flood-uri de tip injectare cache nu o sa se mai stocheze la noi ci direct la CloudFlare si dispare. + Banarea userului buclucaș direct din server.
  1 like
 19. Datorită problemelor cauzate de un membru pe parcursul zilei de astăzi (spam cu conturi + spam cu topic-uri), am decis să fac câteva modificări pentru înregistrarea pe forum: - Fiecare persoană care dorește să se înregistreze pe acest forum va trebui să răspundă la o întrebare pusă la întâmplare (din cele adăugate de către noi) și să rezolve un mic puzzle; - A fost ștearsă o întrebare, dar în locul ei am pus o cerință foarte simplă. Sperăm că astfel spam-ul provocat de acel membru („supărat” pentru că a primit ban pe unul dintre serverele comunității, probabil) va înceta.
  1 like
 20. Datorită problemelor de înregistrare a conturilor cauzate de Google reCAPTCHA am hotărât să elimin această securitate și să adaug o mică problemă de matematică 5-6+2. Join Hype-Zone
  1 like
 21. Bun venit o curiozitate... Ai primit invitatie speciala ?
  1 like
 22. 1 like
 23. 1 like
 24. 1 like
 25. HYPE-ZONE V1 (+) Tema a fost complet schimbata; (+) A fost adaugat un avatar implicit; (+) Logoul comunitatii a fost schimbat; (+) Bara de navigatii a suferit schimbari majore; (+) Acum posturile arata mult mai frumos; (+) Culoarea reprezentativa pentru forum este: #43bf4c (+) Iconite reprezentative pentru fiecare forum; (etc) Si alte schimbari pe care le puteti descoperi si singuri.
  1 like
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00