Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/25/2020 in all areas

 1. 2 points
  De la cine ai primit asa acuzatii dubioase John !? :))
 2. 1 point
  Scuze de întârziere, Ia legătura cu @.shadoW | WebDesign-Bihor pentru restul.
 3. 1 point
  Mersi mersi băjeții :D Ps. justkid tot îs eu)
 4. 1 point
  Hi, I would like to show you my creations. I'm using samp map construction and samp texture studio. I want to share you my ideas, for hauling/load/unload for trucks. https://imgur.com/a/YHuFBhS
 5. 1 point
  National Trucking » Official Facebook page: https://www.facebook.com/gaming/samp.rnt/ » Panel page: http://panelrnt.ro/ » Server Donation page: https://ultra-h.com/donate?duser=blacklife. » Other donations / Payments, Requests: n.marius97@sapo.pt ( Pay Pall ); » Server Email: nationaltrucking12@gmail.com ( If already meets in your Inbox, don't mark as a SPAM ); ** If you ever want to help our community, do not resort to another adresses. Any of payments can be deducted / processed / verified by a unique person. We cannot be responsible for any donations / requests on apart from elsewhere then those presented above. Best regards.
 6. 1 point
  Bun venit ! RTO si RNT au fost fost servere diferite de la bun inceput , plecand de la acelasi '' gamemode '' .. s-a optat pentru o politica diferita fata de serverele din acea vreme. Cu toate astea nu ne-am bucurat de mare popularitate pe atunci, pe acum .. nici nu mai zic, dar nici timpurile nu mai sunt la fel, jucatorii au mai multe optiuni, multiplayer-urile erau ceva mai inexistente prin 2012 .. 2013. Ne bucuram ca iti petreci timpul pe serverul nostru, e nevoie de oameni ca tine. Bafta.
 7. 1 point
  Și eu colecționez mai lent, am vreo câteva sute de albume, sunt mai mult pe partea de muzică necomercială, hip-hop și rock, dar am și electronică, gen chill-out, drum and bass, dub dar și ceva reggae. Am avut și ceva cd-uri de trance și garage, dar cred că le-am dat cadou, fiindcă nu e genul meu. Acesta e noul meu cont de discogs: https://www.discogs.com/user/adrian.bpr Am mai avut un alt cont, dar un user mi-a făcut niște probleme. Aveam un album la vânzare, ăla a selectat că-l cumpără dar apoi a renuntat si astfel discogs m-a penalizat cu 1 sau 2$ pentru o tranzactie pe care n-am mai facut-o. Si astfel am renuntat la cont fiindca discogs mi-a blocat magazinul și nu mai puteam să-l folosesc. Initial am vrut sa plătesc datoria ce o aveam la discogs, dar când am vrut sa platesc cu cardul mi-a fost blocat contul. M-au sunat imediat de la Garanti Bank spunându-mi că un site nesecurizat și neserios a vrut să-mi fure bani din cont, mai mult decât trebuia. Așa am renuntat la vechiul cont discogs si mi-am facut altul. By the way, asta e cel vechi: https://www.discogs.com/user/oldskull.fanatiks O să încerc cândva, posibil prin ianuarie, sa fac un update la contul nou. Salutare!!
 8. 1 point
  Mic update Problema de la register rezolvata, reCaptcha nefunctional, acum verifica direct browser-ul. Enjoy.
 9. 1 point
  Exista un sistem de admin points, daca serverul nu e in versiunea beta adminii iau remove daca nu fac x puncte... se poate modifica numarul de puncte sa fie mai mare/mic si nu are nimeni nevoie sa posteze... calculezi cam cate puncte poate face intr-o saptamana in 35 de minute zilnic si cam aia e... parerea mea. Defapt nici nu stiu de ce am intervenit :))
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×