Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ElectricAdv

Members
  • Content Count

    165
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by ElectricAdv

  1. ElectricAdv

    Salut, topic-ul trebuie mutat aici. [ Click ]
  2. LAAA MUUULȚI AAAAAANI CRYSTALMD SI JUSTKID!! Va doresc multa sanatate si toate cele bune!
  3. ElectricAdv

    Salut, bine ai venit!
  4. ElectricAdv

    , ai dovedit multe de cand esti helper, meriti.
  5. ElectricAdv

    Salut marKeLLonn si bine ai venit!
  6. ElectricAdv

    Adevarat, nu pot sa te contrazic aici, dar cred ca merita o sansa, totusi @Hawek incearca sa nu mai fii atat de copilaros, las-o mai usor cu limbajul si supararile si nu mai pune tot la suflet, cred ca te vei descurca.
  7. ElectricAdv

    Mereu te vad pe server, iti place sa ajuti si esti un om ok, de la mine ai: Succes in continuare!
  8. Nickname: (numele tau pe server) ElectricAdv Varsta: (varsta ta reala, minim 14 ani) 18 ani. Motiv up: (de ce vrei up admin) Pentru a proteja mai bine serverul si a avea acces la mai multe comenzi, mai ales la [/ban] (codati, reclama etc.). Imagine statistici: (poza la /astats -> Admin Statistics) https://imgur.com/a/Bcl6d3t Date de contact: (scrie ID-ul tau: Skype or Yahoo! Messenger) Le stiti, daca e ceva, PM.
  9. ElectricAdv

    Wtf is this? Js, de cand sunt tatal tau si nu stiu eu? Daca ai facut referire la mine ca lider de gang e altceva. Chiar nu vad rostul reclamatiei sau cum ar putea fi sanctionat, nu vad ca ar fi incalcat regulamentul cumva. Parca sunteti 2 copii de genul 'js: lasa ca il chem pe tati sa vezi ce-ti face' si ' gascanul: de ce il chemi? lasa ca iti fac post'.
  10. ElectricAdv

    Serios? :)) Nu e ca si cum ma pun [/afk] sau ies de pe server cand fac asta, ca sa nu se contorizeze orele, daca la asta te referi. Am bacul anul asta, ore si teste online, teste de facut de pe o zi pe alta, cred ca-ti dai si tu seama cum e, sau nu. In fine, daca vii aici cu frustrari de ale tale (probabil pentru ca ai luat tu demote imi porti mie pica), mai bine nu . EDIT: Ce imi place de voi, copiii, incercati sa exagerati doar ca sa va scoateti bine sau sa manipulati dupa cum vreti voi. Ce pot sa zic, cum sa fii atat de josnic incat sa te iei de un om ca are probleme? Iti permiti cam multe, nu crezi? E vina lui ca s-a nascut asa? El macar a incercat sa fie prietenos si sa glumeasca cu noi, nu e problema noastra daca tu esti frustrat din N motive, urasti pe toti, sau ca ai educatia pe care o ai. Invata sa te abtii. Si invata-te sa te abtii sa comentezi despre o persoana pe care nu o cunosti, nu stii prin ce a trecut, ce gandeste si care este situatia lui. Stii... Uite asa ca fapt divers, tu cati jucatori ai adus pe server ? Intreb si eu. Nu mai adaug alte argumente ca stii foarte clar ce limbaj ai avut si tu pe server. N-am niciun chef de cearta, dar chiar m-a deranjat faptul ca te iei asa aiurea de persoane, mai ales acel gen de persoane.
  11. ElectricAdv

    Cu 'sanctiunile' mai moale zici? :)) Intreaba-l pe Doom care sta 24/24 si vede ce fac si cate comenzi de [/spec] si [/weaps] dau sa prind codatii, am dat multe sanctiuni de [/mute], [/warn], etc, nu mai zic de ala care tot injura ieri (Boxioru sau nu mai stiu cum il chema) si ii luai apararea, gen sa nu ii dau mute sau warn ca e caternica. Ok, inteleg caternica, dar deja era prea de tot ce facea el. Uita-te in [/astats]. Spre deosebire de tine, eu nu am acces la ban, nu ti-o zic cu rautate ca n-am nimic cu tine. Probabil tu inca ma consideri un 'd-ala', stii la ce ma refer. De cand am revenit pe IS cred ca am demonstrat opusul. Lui js i-am zis de N ori sa le scoata, i-am mai dat si kick-uri, nu erai mereu pe server sa vezi, dar repet, nu am acces la ban. Iti respect decizia si succes in cotinuare!
  12. ElectricAdv

    Welcome!
  13. ElectricAdv

    Haideti sa privim putin logic, nu iau apararea nimanui. Deci hack-ul 'fake kill' din cate stiu eu din 10+ ani de experienta pe sa-mp e atunci cand pune pe cineva (sau mai multi) sa te omoare (asa lucreaza hack-ul), deci se exclude varianta lui Doom, nu exista fake kill care sa omoare alt player, ala e troll-hack si nimeni nu cred ca ar folosi, mai ales la un numar considerabili de jucatori. De preferat ar fi o dovada video din partea lui Doom cum folosesti acel hack. Din partea mea voi da neutru (nici pro nici, contra) daca voi fi solicitat voi da edit.
  14. ElectricAdv

    Nickname: ElectricAdv aka EleTr0[X] Nume: Theodor Paraschiv Vârstă: 18. Experiență, dacă există?: Nu prea, dar ascult mai mereu cand intru pe SA-MP cate un radio, de exemplu Kiss FM sau PRO FM, stiu cam ce se difuzeaza. O să dorești să vorbești pe Radio?: Momentan nu am microfon, dar voi face rost.
  15. ElectricAdv

    Ok, deci mie mi s-a intamplat ieri asa din senin, am intrat pe server si am vazut TD-ul, doar o data pe zi, cel putin mie, a ramas acolo de cand m-am logat, am stat aproape toata ziua, si la un moment dat a disparut. Mai multe detalii cred ca poate da Denis.
  16. Nickname: (numele tau pe server) ElectricAdv AKA EleTr0[X] Varsta: (varsta ta reala, minim 14 ani) 18 ani. Motiv up: (de ce vrei up admin) Pentru a proteja serverul si a avea acces la mai multe comenzi, mai ales la [/ban], mai sunt jucatori care fac reclama, unii care folosesc coduri (aim, etc). Imagine statistici: (poza la /astats -> Admin Statistics) https://imgur.com/a/QAI8TKD Date de contact: (scrie ID-ul tau: Skype or Yahoo! Messenger) Le stiti, daca e ceva, PM.
  17. ElectricAdv

    Mie mi s-a intamplat in Freeroam, nu l-am reportat pentru ca deja il raportase Denis.
  18. ElectricAdv

    Mare aici, desi exista [/gkick], idk.
  19. ElectricAdv

    , fix la asta ma gandeam si eu ieri.
  20. ElectricAdv

    , la 3/3 GKick automat.
  21. ElectricAdv

    o idee foarte buna.
  22. ElectricAdv

    iubirea mea.
  23. ElectricAdv

    Nickname: (numele tau pe server) EleTr0[X] Varsta: (varsta ta reala, minim 14 ani) 18 ani. Primele 5 cifre ale codului numeric personal (CNP): (scrie primele 5 cifre ale CNP-ului tau) 50107. Motiv: (de ce vrei admin) As dori admin pentru a adminstra serverul (reclama, nerespectarea regulamentului) si pentru a schimba parerea unora fata de mine, cel din trecut. Imagine statistici: (poza la /stats -> Normal Statistics) https://imgur.com/a/gJBqble De cat timp joci sa-mp: (de cand joci GTA San Andreas - GTA SA:MP) De aproximativ 8 ani. Ai mai fost admin ?: (da sau nu, da daca ai mai avut admin) Da. Cunosti comenzile de admin ?: (scrie cateva comenzi de admin) Desigur, [/warn], [/jail], [/kick], [/ban], [/banoff]. Date de contact: (scrie ID-ul tau: Skype or Yahoo! Messenger) Il stiti, daca e ceva, PM.
  24. ElectricAdv

    Paste fericit tuturor.
  25. ElectricAdv

    La multi ani!
×