Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Liberty

Forum Advisors
  • Content Count

    544
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    62

Everything posted by Liberty

  1. Liberty

    Am pus noul IP și noul banner de la game-state în descrierea board-ului.
  2. Liberty

    Numele serverului: KONTROL RADIO Nickname-ul ownerului: Liberty Vârsta Ownerului: 17 IP-ul serverului: https://laut.fm/kontrol Tipul serverului: Radio (Hits, Easy Listening) Ce DNS doresti: doar board pe forum Firma de Hosting: laut.fm / LAUT.AG Link gametraker: - Numele boardurilor: KONTROL (cu redirect la link-ul radioului) Emisie 24/7, muzică licențiată la instituțiile germane de colectare (GEMA, GVL), reclame asigurate de laut.ag. Destinat în special Germaniei, dar nu are niciun fel de geoblocking. În luna decembrie, am adunat peste 1000 de ore ascultate DOAR în Germania (accesările din afară nu se contorizează). Rămâne la atitudinea voastră, dacă acceptați cererea, cum o să faceți: ori board cu redirect, ori un link în josul paginii. Mulțumesc!
  3. Liberty

    URL direct pentru radio: https://kontrol.stream.laut.fm/kontrol ( sper că merge pe SAMP :)) ) Sunt de acord cu un banner. După cum am mai spus, rămâne la atitudinea voastră. Anul ăsta poate îi fac și un site sau ceva, caz în care o să aibă și Hype Zone ceva link.
  4. Liberty

    Moamă, m-ai cucerit la partea cu colecționatul. :)) Și eu colecționez, dar în ritm foarte lent și majoritar CD-uri (muzică trance sau alte genuri de muzică electronică, și pop). Am și câteva viniluri, dar mai mult din nevoie (melodii trance vechi care nu sunt pe net la o calitate decentă). Dacă ai cumva colecția pe Discogs, m-aș bucura să dai un link. Aici e colecția mea: https://www.discogs.com/user/Valentin_VV/collection (nu am actualizat-o cu cele mai recente „achiziții”, probabil o să mă ocup în ianuarie). RTO s-a închis din câte știu și nu avea nicio treabă cu RNT-ul. Doar mai veneau playeri de acolo să ne zică nouă cât de nașpa e RNT-ul și că la ei e mai bine. Bine ai venit și distracție plăcută pe RNT!
  5. Liberty

    Sincer, de dragul vremurilor bune, aș vrea să văd activitate pe forum. Orice, să se întâmple ceva. Am crezut că eu sunt de vină pentru „distrugerea” forumului (cum am făcut și pe SG) așa că m-am retras de atâta timp și tot nimic. :)) Dacă e ceva ce aș putea face, aș face-o chiar dacă costă - doar pentru că am petrecut atâta timp pe forumuri cu voi. Numai bine! PS: Știu că e topic pentru RNT, dar forumul și serverul au o legătură strânsă... Zic și eu.
  6. Liberty

    Stați liniștiți că de câțiva ani se tot încearcă cu sugestii și implicare și etc. SAMP e mort și înafară de chat nu văd ce mai poți face pe el pentru „divertisment” (că până la urmă de aia jucăm, nu?). SAMP a ajuns la capăt ajutat de comunitatea parțial toxică (cu gândul la serveru lu stuntman și majoritatea RPG-urilor românești), de inactivitatea dezvoltatorilor SAMP și pur și simplu de vechimea jocului.
  7. Liberty

    Părerea mea e că în școli ar trebui pus accentul mai mult pe lucruri practice. De altfel, dând la o parte elevii cu deficiențe de învățare, poate exista mereu un echilibru în a învăța - astfel încât să nu te trezești pe ultima sută de metrii că nu poți trece examenele. Ar trebuii ca școala să fie un mediu de dezvoltare, nu de învățare forțată. Atitudinea sistemului de învățământ față de elevi îi îndepărtează pe aceștia de școală; efectele văzându-le cu ochii noștri chiar și aici pe forum... Nu pot să apreciez dacă ministrul educației acționează corect acum.
  8. Liberty

    Da, ai și tu dreptate. Vreau să spun că trebuie membrii noi în staff care să facă diferența, nu mașinării de postat (ăștia pot să aibă eventual un grad fără permisiuni de moderare). Nu trebuie băgați membrii noi în staff dacă acest lucru nu aduce nimic în plus. Per total nu sunt contra ideii, dar trebuie aplicată echilibrat.
  9. Liberty

    Dacă postezi nu înseamnă că ar trebui să ai grad.
  10. Liberty

    Bine ai venit, te-ai săturat de sughițatu lu stuntman?
  11. Liberty

    Ești homofob sau cum? <retrag bravo-ul, sorry>
  12. Liberty

    Nu știu dacă o să primești, dar eu totuși sper... Sunt admini mai „bătrâni” dar care sunt foarte proști, deci nu cred că se mai poate face selecție pe bază de vârstă (și nu, nu mă refer exclusiv la IS - ci la toate serverele de SAMP care au mai rămas).
  13. Liberty

    Cum adică „Lasă că îl chem pe Electric”? Asta îmi sună ca vorba mamelor „Lasă că îl chem pe tac-tu'” :)) Acum la modul cel mai serios, lăsați-o mai moale cu războiul gang-urilor...
  14. Liberty

    Nu ne prea cunoaștem, dar pari un admin de treabă.
  15. Liberty

    Știm că Doom nu are toate țiglele pe casă, nu cred că mai trebuie să o spună cineva. Pot să mai spun că astea cu „amenințări, stalking” și așa mai departe fac parte din comportamentul lui Doom de asemenea.
  16. Liberty

    La mulți ani!
  17. Liberty

    Doamne ajută electricule.
  18. Liberty

    Welcome! Take care!
  19. Liberty

    Văd Doom - reclamație, dau pro. Fie că a greșit în cazul de față sau nu, e mai puțin important. E un personaj toxic pentru comunitate.
  20. Liberty

    Dar din câte știu, pe WHMSonic (bănuiesc că asta folosește radioul) nu poți pune un playlist pe un anumit interval orar. Poate găsește Shadow un workaround, cumva...
  21. Liberty

    Ar fi fain să fie băgată harta asta pe RNT...
  22. Liberty

    Ma gandesc ca si IS-ul are aceste standarde de profesionalitate, care admini nu prea arata cateodata Dacă erau „stardarde de profesionalitate”, bănuiesc că Doom nu era admin.
  23. Nickname: GigelBonzac (normal conține „Liberty” nickname-ul meu, dar acum e ocazie specială) Varsta: 17 ID-ul gang-ului dorit: 9 - The Gray Bikers Motiv: Distracție și nervi, presupun. :)) Imagine statistici: https://i.postimg.cc/jjddwRCM/sa-mp-001.png Date de contact: mă găsești tu, Fallen
  24. Liberty

    Haideți cu DJ-ii!!
  25. Liberty

    Trebuie să înveți și tu de undeva...
×