Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. costeamarius

  salut cum pot scoate Tutorial-ul din gamemod-ul b-hood va rog sa ma ajutati
 3. SNP

  Multumim! Topic inchis.
 4. Liberty

  Am pus noul IP și noul banner de la game-state în descrierea board-ului.
 5. Savwy

  SALUT , tocmai ce a fost pus din nou in activitate IP AICI >>>>>> 91.134.166.72:7777 poate reusim sa facem ceva din sv asta
 6. random213123

  Unde a disparut serverul de RNT ??
 7. Savwy

  12 jumatate te rog frumos
 8. Athena

  :))))))) Dacă zici tu. Și ce seriozitate și maturitate sa cauți la un copil de 13 ani. Ma mir cum de a ajuns in staff.
 9. Savwy

  daca ai fi fost atent pentru 5 minute la chatbox inainte sa fii banat , vedeai ca ti am zis de vreo 3 ori sa incetezi ca sa plecam eu si Balvin in convoy , nu are nici o treaba zburatul cu barca
 10. Athena

  Recunosc, ce am facut nu a fost amuzant si pentru tine. E clar, faptul ca majoritatea jucatorilor nu mai joaca pe server nu inseamna ca se poate de jucat cu hack. Imi cer scuze. As a matter of fact, am primit ban ca nu i-am 'zburat cu barca' (dupa cum vezi si in chat de cateva ori, nu datorita faptului ca "nu mai era amuzant". Sper sa te revad pe server, chiar daca eu personal nu voi mai putea.
 11. ALEAX15

  Nu a zis nimeni nimic de distrat, dar am insistat sa ma lasati in pace, si mai ales tu, domnule admin, erai cel mai arogant, asa faci si cu restul jucatorilor? Tu daca ai vazut ca foloseste coduri ai zis sa te distrezi cu el nu?:))) Ce mentalitate, arunci vina pe altii, penibil
 12. Savwy

  nu mai are voie omu sa se distreze :)))) ca sa stii si tu , eu NU AM NICI O TREABA CU HACKURILE! ba mai mult , puteau sa-l baneze adminii care au intrat pe server inaintea mea , si l-au vazut doar... :))) eu doar m-am distrat. Iar daca astia care sunteti mai mari in staff considerati ca merit sa raman fara grad , succes!! UPDATE : i-am dat ban permanent ca deja nu mai era amuzant .
 13. ALEAX15

  Numele tau pe server: - lovesosa_. Numele jucatorului raportat: - Savwy/Athena, nu stiu care din ei trolla Problema/descrierea situatiei: - intrasem si eu pe server sa vad cum e si vad baietii astia 2 care probabil se plictiseau la 12 noaptea. Mi se bloca tirul incontinuu, am zis ca o fi ceva de la joc, cand colo ii vad ca incep sa rada si mi am dat seama ca ma trolleaza, se vede n poze cum zice sa ma bubuie, le am zis sa ma lase si-n pace, dar degeaba. Ma asteptam sa fiti mai maturi baieti Dovezi/alte specificatii: - https://imgur.com/a/SZIr7ES - is mai multe poze https://imgur.com/a/0wTe5El - dau relog din cauza ca ma aruncau prin aer, si vad pe chat asta https://imgur.com/a/mRPV4I9- aici cand m au aruncat in aer si dupa avertismentul lui @NewGuy tot continua sa ma trolleze https://imgur.com/a/TbT5m6n, https://youtu.be/kDQZ4FADfpQ Sa inteleg ca aici adminii sunt sa se asigure ca nimeni nu mai intra pe server, din moment ce baiatu asta trolleaza cot la cot cu ei. ati pierdut un potential juactor, pacat de server, e foarte frumos facut
 14. Savwy

  E unul dintre cei despre care nu am nimic de zis , decat un mare bravo pentru cum esti pe server ! Deci , pro .
 15. NewGuy

  De când a intrat pe server-ul nostru,pot să spun că i-am urmărit destul de atent evoluția. Din ce am văzut,afirm și susțin că este un jucător demn,foarte muncitor,cu un comportament plăcut și potrivit. Este determinat în ceea ce face și consider că merită această funcție deci,eu sunt pro.
 16. OralB

  Nume pe server: OralB Nume real: Pandele Varsta: 28 De cat timp joci sa-mp ?: Aici pe server de o luna (11 ani in alta parte) Ai mai fost admin ? : Da dar nu aici pe server Cunosti comenzile de Admin ? : In mare parte da Date de contact : discord ZATU Alte specificatii: Scor 1072 in crestere.
 17. Savwy

  Nu e ceva grav , insa am gasit cateva elemente pe mapa de nici ele nu stiu ce cauta unde se afla :))))) . Dintre ele , doar unul e deranjant . Mai jos veti putea vedea despre ce este vorba : 1. https://imgur.com/5NIZyzd - in zona Fern Ridge 2. https://imgur.com/8BGKwTv - in zona Blueberry 3. https://imgur.com/EDTZKTD - drumul spre LongPoint City (deranjant deoarece cand ai viteza si nu esti atent , intrii in ele , te duci direct in apa si s-a dus misiunea :))) ) Pentru a afla unde se afla fiecare , m-am ghidat utilizand mapa .
 18. Hellfirehound

  Hey, My bank says i have 28m in it again, but i dont. All money in my bank shouldn't be there, i have all my earnings on me HFH
 19. Angelo

  Oare este hotarat ? @Savwy esti printe candidati mei , dar , ma gandes cum de ti-ai schimbat asa repede parerea , referitor la ce mi-ai zis acum cateva zile, ma gandesc oare si dupa ce primesti admin nu iti vei schimba atitudinea iarasi asa de repede ? tinand cont la ce mi-ai zis atunci cand ti-am oferit admin , si si la cererea asta, ajung la concluzia ca nu stii exact ce vrei , asa.. nici eu nu stiu . O sa te rog sa te implici putin mai mult , gandeste-te cum poti ajuta serverul mai mult si pune si in aplicare , imi voi da seama atunci.
 20. NewGuy

  Pentru această funcție ai nevoie de conduită,un comportament adecvat,răbdare și implicare. Acele numere pe care le-ai scris mai sus,respectiv scor și ore,nu sunt suficiente (cel puțin pentru mine) ca să mă convingi să te susțin. Dacă tu crezi că ai aptitudinile necesare și ești hotărât să te faci băiat serios,eu n-am să-ți stau în cale. Numai bine.
 21. Savwy

  Nume pe server: Savwy Nume real: Alex Varsta: 15 De cat timp joci sa-mp ?: de aproximativ 2 ani pe server Ai mai fost admin ? : nu Cunosti comenzile de Admin ? : da Date de contact : discord - Savwy#6969 Alte specificatii: Angelo mi-a propus acum ceva vreme admin , doar ca am refuzat , am vrut sa mai trag putin de mine sa ajung la 4000 scor si 400 ore activitate , si am reusit (in prezent avand 4120 scor si 403 ore)
 22. Sami

  Vip3 for 20 days, then we will see what we'll do.
 23. Hellfirehound

  Experience as an admin, probably the oldest on the server and been playing SA:MP when most were still in high school, always online, help out newbs that speak english and Google translate for those who don't, reporting bugs on a regular basis, friendly....take your pick from them
 24. Angelo

  Inca nu a venit timpul.
 25. Angelo

  Tell us a good reason to accept your request ?
 26. Sami

  Stocul de la Dealership poate fi actualizat in joc de catre administratorii serverului. Numarul de sloturi la vehicule va fi marit.
 1. Load more activity
×