Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Larysa

  Ai 3 probleme la cerere: 1. La nickname trebuia sa completezi cu numele de pe sv 2. Vechime pe sv foarte mica 3. La poza stats vreau link de imgur sa pot vedea poza nu ce ai trimis tu Din pacate esti RESPINS. Mai strânge putina experienta pe sv si revi cu alta cerere.
 3. vlad772

  Nickname:Vlad Anghelescu Vârstă:13 Poză stats: file:///C:/Users/User/Documents/GTA San Andreas User Files/SAMP/screens/sa-mp-014.png Ore petrecute pe server pe zi:10m Experienta pe server:stiu foarte bine mapa
 4. Larysa

  Completează te rog cererea de intrare si vorbim dupa
 5. vlad772

  Buna seara as dorii sa intru in firma dmn
 6. Last week
 7. Sami

  Sa spunem... o sa iti dau unban maine, pana atunci las cererea deschisa.
 8. SNP

  Nu te cunosc dar având în vedere faptul ca ți-ai cerut scuze sa zicem Sper să nu mai ai acel comportament și dacă vei primii unban sa fie totul okay.
 9. Frica

  Nickname: (nickname-ul tau in SA:MP) FricaRO Screenshot: (poza cu informatiile legate de Ban, din joc) nu pot acum sincer , dar mda Care este motivul pentru care ai primit ban?: Acum vreo 2 ani , cand eram un copil mic si trist , din mai multe motive nu stiu sigur sa le precizez acum , din cauza ca pe atunci eram cam trist si needucat , am adresat jigniri urate la adresa unora cand sami a preluat serverul de la ovi , in vara lui 2017 mi am petrecut tot timpul pe server si acum am decis sa ma reapuc , sau macar sa incerc , sami , imi cer scuze pentru comportamentul meu de atunci sper sa ma ieri , si daca doresti sa imi dai unban . Nu te olbig sau ceva ,seara buna ! Informatii suplimentare: (orice informatii care crezi ca sunt necesare, LINK Catre ea )
 10. Sami

  vip 1.
 11. SNP

  Nivel 1 pentru început.
 12. justin07

  Nume real:Justin Nume in joc:JustinJsT Varsta: 20 Nivelul VIP dorit (1,2,3): 2 Screenshot (/stats): https://imgur.com/gallery/0269Uxr https://imgur.com/gallery/lLqDTPn Cat timp petreci pe server zilnic: 7-8 ore Alte specificatii: Nu am nimic de spus,o seara buna tuturor!
 13. justin07

  Ok,nu este nici-o problema ...ești admin te poți uita și vei vede ,ajut și playerii și am un comportament decent .
 14. Iustin

  Salut, îmi pare rău dar din partea mea ai Deoarece nu cunoști anumite chestii legate de server.
 15. Iustin

  O sa intru sambata seara si vedem ce si cum, cel mai mult conteaza comportamentul .
 16. SNP

  Salutare! Vreau sa va anunt ca ne puteti sustine in mod gratuit printr-un vot aici! Va uram un joc placut! #StaffRNT
 17. Earlier
 18. justin07

  Nickname:JustinJsT Vârstă:20 Poză stats: https://imgur.com/gallery/0cqs4ot https://imgur.com/gallery/4FIIbTw Experienta pe server:24 de ore
 19. Liberty

  Orice om îi este teamă să fie respins.
 20. SNP

  Părerea mea este că ar trebui sa începi de la gradul de vip atunci când îndeplinești cerințele respective așa cum au făcut-o toți.
 21. justin07

  Nu imi mai amintesc exact deoarece o perioada m am lasat cand am fost cu bac-ul si acum am dorit sa ma reapuc de sa:mp .....
 22. blacklife

  2012 zici? Cu ce nume?
 23. justin07

  Nume pe server:JustinJsT Nume real:Justin Varsta:20 De cat timp joci sa-mp ?:din 2012 pana in prezent, Ai mai fost admin ? :Da Cunosti comenzile de Admin ? :Da.../kick./ban,/goto,/respawn,/car,/weather,/createhouse,/repairall etc. Date de contact :whatsapp, instagram:iustiiiii Alte specificatii:Doresc sa ma alatur adminilor deoarece am experienta ,am avut si eu server meu personal ,am fost admin pe multe servere si as dorii sa ajut aceasta comunitate cu orice ..
 24. Iustin

 25. Ognjen_Peruska

  Nickname:Ognjen_Peruska Age:16 Stats:https://ibb.co/gFfLmGj Played hours in game:https://ibb.co/hmvsDt2
 26. Ognjen_Peruska

  Name:Ognjen_Peruska Age:16 Experience:About 2-3 years Stats:https://ibb.co/smZj7qf
 1. Load more activity
×