All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Edit: A fost rezolvat un bug in care peretii umblau dupa tine. A fost rezolvata salvarea obiectelor colectate in baza de date. A fost rezolvat un bug la benzinarii(multumesc @blacklife de ajutor).
 3. Ai uitat sa dai lock.
 4. Last week
 5. Thanks for reporting this bug. I think i know the problem and i'll solve it soon.
 6. https://postimg.cc/crLVJCHd
 7. You can tell us more details? A photo would be useful.
 8. There are walls following me around the map
 9. Depinde. Daca sunt administratori online acestia sunt informati ca tu ai speed hack. Daca nu, esti banat automat. Iti sugerez sa nu mai folosesti hack-uri pe server, inteleg ca esti obisnuit cu stuntul, dar RNT-ul e trucking. Exista niste reguli, iar incalcarea lor atrage consecinte. Ti-am dat unbanip, acum ar trebui sa-ti mearga.
 10. deci practic ajung la 300 si iau ban pe loc ? am zburat cu flycar la 400 si nu s-a intamplat nimic.. "zburat" ca tot 10 metri m-am deplasat
 11. retin bine ce s-a intamplat te-a banat serverul deoarece ai trecut peste limita de viteza ai mers cu vreo 300
 12. e ban de la sv,am avut si eu,iti da ban pe toate ip-urile
 13. O sa verific maine in baza de date daca ai ban sau nu. Ala ar trebui sa fie doar o pierdere a conexiunii cu serverul.
 14. mi s-a intamplat si mie,e că ai prea multe ip-uri pe contul respectiv iar sv-ul crede că-l flood-ezi.Aşteaptă câteva zile şi incearcă ďin nou
 15. MORRRRRRRR =))))
 16. Nume: Ruben_ Screenshot: Motiv: cred ca drift mod Comentari suplimentare: sincer nu sunt sigur daca a fost ban sau kick ( n-am controlat ) dar vreau sa vad probele. Cu ce motiv a dat acest kick/ban ?
 17. Bravo. Tine-o tot asa.
 18. Ce reports? EDIT: Mi-am dat seama, va fi rezolvat in cel mai scurt timp. Am fost presat de timp si chiar am uitat de el, imi cer scuze.
 19. btw,vezi ca tot e bug la reports pe sv
 20. Salutare! Dupa cum bine stiti serverul a trecut prin niste situatii mai "dificile" urmand sa intre in perioada de mentenanta. Ei bine aceasta perioada s-a sfarsit. [ADAUGAT]A fost adaugat un sistem de sleep(daca doresti sa obosesti in timp ce te joci, o data la 90 de minute va trebui sa dormi, poti tasta /sleepon, iar daca nu /sleepof. Tine de alegerea ta); [ADAUGAT]A fost adaugat un sistem de DMV(driving school). Ca si jucator/admin poti conduce toate masinile inafara de TIR-uri si avioane. Ce este de facut in privinta asta? Mergi la sediul DMV(il puteti gasi la /gps) si tastati /examen (truck/fly). In functie de ce ati ales veti primit un tir+o remorca/un avion si veti trece prin niste checkpointuri. Atentie! Trebuie sa aveti centura pusa, remorca atasata(in cazul examenului de sofer profesionist) si un viata vehiculului peste 750. [ADAUGAT]A fost adaugat un eveniment de Craciun(iarna). In ce consta? Consta in a aduna 100 de cadouri de pe harta. La finalizarea acestuia veti primi 40.000$, 200 gold si 120 score. [SCHIMBAT]A fost schimbata economia serverului. O casa costa intre 20.000$ si 200.000$. O afacere costa de la 350.000$, iar o benzinarie 650.000$. [FIXAT]A fost rezolvat un bug la sistemul de companii. In ce consta bugul? Ei bine, daca voiai sa dai un jucator afara din firma(online/offline) nu puteai face acest lucru. [FIXAT]A fost rezolvat un bug tot la sistemul de companii. In ce consta bugul? Ei bine, daca voiai sa ii dai unui jucator promote/demote(rank) nu puteai face acest lucru. [FIXAT]Au fost rescrise cateva texte, atat in romana cat si in engleza. Aspectul serverului a fost imbunatatit si va urma sa fie imbunatatit in continuare. Au fost traduse mai multe sisteme in ambele limbi.(Daca sesizati greseli gramaticale va rog sa le lasati in sectiunea Bug Reports) [SCOS]Au fost scoase niste mape inutile si anumite sisteme neterminate. Tin sa precizez ca au fost mai multe lucruri minore modificate, dar din lipsa de timp si de importanta a acestora le voi neglija. Acestea sunt cele mai importante aspecte aduse serverului Romania National Trucking. Va multumim ca sunteti alaturi de noi, Echipa Romania National Trucking
 21. Earlier
 22. S-a facut unul si a fost jalnic, ce rost mai are ? Update-ul acela de iti placea tie Ruben, si mie imi placea mult, mai ales ca am stat sa lucrez o perioada indelungata la el. Acel update nu a prea prins la toti jucatorii sincer, nu stiu cum sau ce ti se parea tie, dar peste 60% voiau sa fie cum este acum. Iar, e destul de usor sa vrei mereu ca un server sa fie deschis, poate care iti placea tie si era pe gustul tau, dar nici macar 10% din cei care il adorau il ridicau in slavi atata nu au incercat sa ma ajute sa-l tin deschis si sa fie jucatori. Nu ma refer la host-ul normal, poate ca nici la hosted tab, ci la faptul ca voi trebuia foarte mult sa ii faceti reclama buna servrului, eu nu ma pot ocupa de toate, iar asta a dus la inchiderea lui, pt cat timp nu stiu.
 23. Super. Succes!
 24. Spunea Blacklife ceva adevarat acum ceva vreme. Lumea nu se mai joaca SAMP fiindca nu se mai fac update-uri.
 1. Load more activity