Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. SNP

  Pe server sunt 3 firme, 2 detinute de admini 1 pentru un player activ si serios. Deocamdata cautam un lider pentru firma GPT Trans, continua sa fii activ pe server, iar daca noi cei din staff-ul RNT vom considera ca meriti sa preiei conducerea in firma vei fii anuntat!
 3. Buna ziua as dori si eu o firma..de transporturi ..pe server ul Romania National Trucking..daca se poate am vazut ca sunt foarte multe..firme de acest gen si as dori si eu una daca se poate...am vrut sa cumpar dar nu am gasit Va multumesc frumos...
 4. Last week
 5. romania00

  https://imgur.com/a/OjBVcTW Prin ajutor ma refeream la faptul ca nu puteam sa iau ultimul obiect. Pur si simplu nu se incarca harta si picam prin ea, in zona in care se afla apartamentele din LS Beach.
 6. Liberty

  Și screenshot și poză? Cam multe dovezi...
 7. romania00

  L-am terminat sambata seara. Am dovada screenshot si poza.
 8. romania00

  Sper ca nu deranjez, dar... Se primeste admin chiar si daca am primit ajutor?
 9. Dragi jucători, vă anunțăm că primul player/vip care termină quest-ul nostru de iarnă pe lângă premiul de pe server va primii și Admin Level 1 pe o perioadă de 30 de zile. Mult succes tuturor!! Staff RNT!
 10. Sami

  Salutari! Momentan se lucreaza la host, am inteles ca sunt ceva probleme la nodurile din Europa. Se presupune ca pana maine totul va fi in regula si speram asta. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va multumim ca ramaneti alaturi de noi. Cheers, Romania National Trucking Staff
 11. Earlier
 12. Liberty

 13. romania00

  Salutare, dragi colegi! Doresc sa va intreb daca se poate in vreun fel sa fac cerere pentru a-mi avea creată propria companie?
 14. Iustin

  Rog toate persoanele care acceseaza serverul Romania National Tracking sa fie on maine la ora 17:00 hai sa vedem cati ne putem aduna !!
 15. Iustin

  Eu o să îți accept pentru că ești un player vechi dar vei incepe de la vip 1 ca toată lumea !
 16. Liberty

  Din anumite cauze, episodul 5 este jucabil în anumite circumstanțe din noaptea trecută. Așadar, sfârșitul jocului este deja cunoscut. Era datoria celor de la Square Enix ca așa ceva să nu se întâmple, și tocmai asta au făcut.
 17. Iustin

  Te cunosc de ceva timp , iar de cand te-ai reapucat de server te comporti exemplar fata de alti playeri .
 18. mafiotul20

  De la mine ai un PRO ai experiență am inceput odată cu tine deci ai potențial
 19. Liberty

  Nume pe server: Liberty Locatia bugului: Pe chat. Poze: Bug: ”Boot”, ”Mihai02” radio, ”80” ascultători.
 20. mafiotul20

  Nume real: Pirvulescu Andrei Marian Nume in joc:Andrei_77 Varsta:16 Nivelul VIP dorit (1,2,3):3 Screenshot (/stats):https://imgur.com/pdPQZGh Cat timp petreci pe server zilnic:2-3h Alte specificatii:De ce am luat demote, sami ai zis ca deocamdata imi ajunge vip 3 asa ai spus am revenit ca am terminat cu teza
 21. Iustin

  Pai ce sa zic? Succes cu noa ta functie si ai grija de ea !
 22. romania00

  Are experienta si seriozitate.
 23. SNP

  Succes cu functia!
 24. f13

  Nume real: gabi Nume in joc: f13 Varsta: 27 Nivelul VIP dorit (1,2,3): prefer sa plec de la primult deci nivel 1 Screenshot (/stats): https://uploadimage.ro/8QOb/Untitled.png Cat timp petreci pe server zilnic: lucrez deci cam 2 ore sambata si duminica cam 4 5 ore Alte specificatii: joc samp de multi ani nu mai am mult timp la dispozitie dar este un sv frumos pe care din care am vazut pana acum adminii nu tin cont de numarul de playeri si isi fac treaba asa cum ar trebuii lucru care ma face sa raman pe aici indiferent daca se va accepta sau nu cererea de vip 1 care este si cel mai mic grad de pe sv. si rog toti "interlopii" astea care inca asteapta dupa alocatie data viitoare cand vor mai spune ca am cod sa faca un print sau macar o poza cu telefon daca eu camera
 25. SNP

  Nu te cunosc prea bine dar pari de treaba.. Level 1 de inceput.
 26. BlackEagle.

  Te stiu de mult.. dar nu stiu daca adminul nu se ia prin donatie.. dar daca nu .. ai un
 27. Valent1717

  Nume pe server:Valent1717 Nume real:Valentin Varsta:18 De cat timp joci sa-mp ?:am jucat din 2014 pana in 2017 si acum vreau sa incep iar Ai mai fost admin ? :da, am avut admin lvl 5 Cunosti comenzile de Admin ? :da Date de contact :https://www.facebook.com/valent1717 Alte specificatii:Nu Mi-am gasit timp pentru samp si am zis sa vad cum mai e serverul pe care jucam acum 2 ani si eram obsedat de trucking.Am observat ca serverul nu mai are atatia playeri ca inainte(2014-2015 cand era Blacklife owner)dar sper sa ajunga din nou la cel putin numarul de playeri care erau atunci online.
 1. Load more activity
×