DoomOfEmpire

Members
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DoomOfEmpire last won the day on September 13

DoomOfEmpire had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

2 Followers

About DoomOfEmpire

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/20/2004

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

235 profile views
 1. aș mai zice să mai stai+plus că la ce limbaj ai pe grupul de mess si pe server ai slabe șanse,dar mă rog......asta decide sami dacă iei sau nu. P.S:vip 1 sau 2 ti s-ar potrivi din punctul meu de vedere,nicidecum 3.
 2. 1.tu iti dai seama că dacă unu ar rămâne logat pe contul altui player ar beneficia de facilități (ex. GEOO rămâne pe contul lui NOS şi adminul nu poate spune ca a fost geoo care s-a logat pe contul lui). 2.ideea ar fii bună,dar ar reprezenta un risc de securitate a serverului. 3.asta nu e sv de rpg...ți s-a mai zis 4.nu aş vrea să se umple secțiunea de Raporturi pentru că x a rămas pe contul lui y şi a folosit sob şi a luat ban iar y nu e vinovat. Concluzie:sunt indecis,îl las pe Sami să răspundă,el ştie mai bine şi e mai vechi cu scriptu.
 3. Eventul este anulat din cauza problemelor serverului.
 4. După cum ați văzut,în ultimele câteva zile,RNT-ul a avut activitate 0,din cauza unei probleme.Problema este aceeaşi cu login screen-ul. Vă întrebați,oare despre ce o spune ăsta.Ăsta zice că rnt-ul a avut aceeaşi problemă a 2-a oară,neplătirea webhostului,inclus in pachetul serverului. De ce nu s-a plătit hostul?Eu nu ştiu ce a fost in staff de nu s-a mai plătit,dar cred că răspunsurile le puteți obține de la domni fondatori @ovydyu şi @Cuddy,în legătură cu această problemă. Revenind,au trecut 72 de ore de când nu a fost plătit webhostul,deci mai mult ca sigur,baza e kaput şi formatată.Nu ştiu care a fost problema în legătură cu asta,dar nu s-a rezolvat,şi cum a spus şi @blacklife , "dacă nu a fost plăit webhostul in câteva zile,ne putem lua adio de la server." Mai pe scurt,rnt se indreaptă spre rip şi adio muncă de 6 ani. Concluzie: Bye,bye rnt,am pierdut amintiri frumoase.
 5. @Ruben_ dacă mă prinzi pe server sâmbătă,îți dau eu
 6. La mulți ani fondatoarei serverului IS,cel mai tare sv de stunt,desi mai trebuiesc mașinuțe să ne plimbăm că a stricat Ruben toate Daciile =))))) La cât mai multe update-uri pe IS și cât mai mulți playeri noi și pasionati de stunt! Știu că nu a făcut Eagle topicu,asta e =)))) P.S:ik,ik,ti-a trecut ziua,csf,am avut si noi treaba,nu da shefaaa =))))))
 7. is-ul e trecut offline deci,maybe this is ză end?
 8. sper să ajungi in firmă.Mult Noroc!
 9. sunt bune,imi plac,ti-am mai zis,bucile mai mari =)))))
 10. dacă există admini on,ii puteți întreba pe ei de fuel sau repair.In caz contrar.....nu ştiu mă,că la mecanici şi la repair nu am mai apelat de mult :))))).Oricum,Kraso,ai drepatate cu comanda,dar trebuie să fie pusă o limită la ea pentru a nu se face abuz de repair şi fuel.
 11. 1.ai service-ul la 2 paşi de la spawnul de mech. 2.ai tuning in LS 3.ar fii altceva care să îngreuneze latența pe server,cum mai sunt acele moduri de tuning
 12. SĂ FIE PAAAACEEE!
 13. fă-i băiatului pe moka
 14. man....if u used gold for unban,ur acc is lost,you will take it from 0......better you waited 1 day to get ur acc back....but if u used gold.......is lost