Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DoomOfEmpire

​​​​​​​Banned
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

DoomOfEmpire last won the day on July 23 2019

DoomOfEmpire had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

2 Followers

About DoomOfEmpire

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/20/2004

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

900 profile views
 1. DoomOfEmpire

  Ar fii o idee bună,plus că train driver nu prea găsesti pe serverele de azi.Mă rog,minigame unic,ce-i drept.GG Libre.
 2. DoomOfEmpire

  Sunt sigur că te vei descurca.
 3. DoomOfEmpire

  fain update.GG.
 4. DoomOfEmpire

  oki doki
 5. DoomOfEmpire

  ideeeile sunt bune,dar incearcă să le pui intr-un singur post,nu 3.
 6. DoomOfEmpire

  wb.Mersi.Vezi ca se poate si fara tam tam?
 7. DoomOfEmpire

  La teleporturi mi se întampla la fel(doar daca am samp-ul in sine si am reteaua libera de dispozitive) dar tot asa chiar daca nu am absolut nimic care consuma net dupa 20 de minute e la fel.Am prins o zi in care am dat 8 reloguri numa sa pot sa ma teleportez in lv sau ds.Dar...tind sa cred ca e o problema a hostului in sine(Alt server al comunitatii a avut tot de la Hostgame si s-a intamplat absolut la fel). E de verificat la gamemode dar tind ca cred ca 95% din problema cauzarii acestui bug este hostul IS(HostGame).
 8. DoomOfEmpire

  apai scuza-ma ca am uitat sa precizez ca sunt banat de tine pe motiv sclav infect dar lasa-o asa.
 9. DoomOfEmpire

  Nu joc pe server dar btw....you didnt put the right title on the unban request.
 10. DoomOfEmpire

  1.Ideea cu stafful temporar nu mi se pare buna (un moderator ar fii bine dar si asa ar fii o idee rea) 2.In legatura cu Virtual shopul...tu conștientizezi că marea majoritate a codurilor vor fii pe crackgen(asta incalca o regula a forumului) și plus că ai șanse de 50/50 sa iei teapa sau nu. 3.Exista un site(nu dau nume deși este cunoscut) în care poți găsi așa ceva,deci nu îi văd rostul. 4.Categoriile respective cred ca exista sau au subboarduri(daca nu ma înșel) dar,daca nu,se pot face,nu am nimic împotriva. Deci.... pentru primele 3 și PRO pentru ultima.
 11. DoomOfEmpire

  Mersii!
 12. DoomOfEmpire

  Vreau să anunț că voi lipsi 4-5 zile de pe server,din cauză că voi pleca într-o excursie și nu îmi pot căra laptopul după mine,cu tot cu ce trebuie să fie luat.Sunt conștient că abia am luat gradul de admin Helper și trebuie făcută activitate,dar,din păcate nu pot să intru în acele 4-5 zile.Mulțumesc anticipat de înțelegere.
 13. DoomOfEmpire

  nu-i nimic,e ok. Mersi.
 14. DoomOfEmpire

  Nickname: DoomOfEmpire Varsta: (varsta ta reala, minim 14 ani) :14 ani și 8 luni Primele 5 cifre ale codului numeric personal (CNP): (scrie primele 5 cifre ale CNP-ului tau) 50412 Motiv: (de ce vrei admin) Doresc să ajut playerii cât de mult pot și să pot scoate hackerii de pe server,deoarece apare câte un "găndac " pe server și ori nu sunt admini on,ori ei pleacă până să intre un admin. Imagine statistici: (poza la /stats -> Normal Statistics) https://imgur.com/IaXoBvA De cat timp joci sa-mp: (de cand joci GTA San Andreas - GTA SA:MP) 3 ani Ai mai fost admin ?: (da sau nu, da daca ai mai avut admin) da Cunosti comenzile de admin ?: (scrie cateva comenzi de admin) /disarm,/warn,/mute,/kick,/jail,/ban,/givegun Date de contact: (scrie ID-ul tau: Skype or Yahoo! Messenger) barbugabrielnicolae(skype),barbu.gabrielnicolae(insta)
 15. DoomOfEmpire

  serverul e in engleza dar se converseaza RO/ENG cred ca in engleza
×