Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Liberty

Members
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Liberty last won the day on May 11

Liberty had the most liked content!

Community Reputation

266 Excellent

About Liberty

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 02/24/2003

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

2,106 profile views
 1. Liberty

  Părerea mea e că în școli ar trebui pus accentul mai mult pe lucruri practice. De altfel, dând la o parte elevii cu deficiențe de învățare, poate exista mereu un echilibru în a învăța - astfel încât să nu te trezești pe ultima sută de metrii că nu poți trece examenele. Ar trebuii ca școala să fie un mediu de dezvoltare, nu de învățare forțată. Atitudinea sistemului de învățământ față de elevi îi îndepărtează pe aceștia de școală; efectele văzându-le cu ochii noștri chiar și aici pe forum... Nu pot să apreciez dacă ministrul educației acționează corect acum.
 2. Liberty

  Da, ai și tu dreptate. Vreau să spun că trebuie membrii noi în staff care să facă diferența, nu mașinării de postat (ăștia pot să aibă eventual un grad fără permisiuni de moderare). Nu trebuie băgați membrii noi în staff dacă acest lucru nu aduce nimic în plus. Per total nu sunt contra ideii, dar trebuie aplicată echilibrat.
 3. Liberty

  Dacă postezi nu înseamnă că ar trebui să ai grad.
 4. Liberty

  Bine ai venit, te-ai săturat de sughițatu lu stuntman?
 5. Liberty

  Ești homofob sau cum? <retrag bravo-ul, sorry>
 6. Liberty

  Nu știu dacă o să primești, dar eu totuși sper... Sunt admini mai „bătrâni” dar care sunt foarte proști, deci nu cred că se mai poate face selecție pe bază de vârstă (și nu, nu mă refer exclusiv la IS - ci la toate serverele de SAMP care au mai rămas).
 7. Liberty

  Cum adică „Lasă că îl chem pe Electric”? Asta îmi sună ca vorba mamelor „Lasă că îl chem pe tac-tu'” :)) Acum la modul cel mai serios, lăsați-o mai moale cu războiul gang-urilor...
 8. Liberty

  Nu ne prea cunoaștem, dar pari un admin de treabă.
 9. Liberty

  Știm că Doom nu are toate țiglele pe casă, nu cred că mai trebuie să o spună cineva. Pot să mai spun că astea cu „amenințări, stalking” și așa mai departe fac parte din comportamentul lui Doom de asemenea.
 10. Liberty

  La mulți ani!
 11. Liberty

  Doamne ajută electricule.
 12. Liberty

  Welcome! Take care!
 13. Liberty

  Văd Doom - reclamație, dau pro. Fie că a greșit în cazul de față sau nu, e mai puțin important. E un personaj toxic pentru comunitate.
 14. Liberty

  Dar din câte știu, pe WHMSonic (bănuiesc că asta folosește radioul) nu poți pune un playlist pe un anumit interval orar. Poate găsește Shadow un workaround, cumva...
 15. Liberty

  Ar fi fain să fie băgată harta asta pe RNT...
×