Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Liberty

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Liberty last won the day on January 6

Liberty had the most liked content!

Community Reputation

174 Excellent

About Liberty

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 02/24/2003

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

1,004 profile views
 1. Liberty

  Normal, când vine vorba de host e gata treaba.
 2. Liberty

  Am „Fondator” pentru că la „Administrator” nu am acces la toate setările. Dacă ambele grade aveau atribuții egale, aveam doar Administrator, desigur. Ca fapt divers, am participat la fondarea comunității, dar m-am alăturat staff-ului mai târziu (e mult de explicat, așa că rămân la a spune doar atât). Astea nu-s „câcaturi”. Nu te oprește nimeni să-ți exprimi opinia.
 3. Liberty

  Despre temă pot să zic un lucru: de ce să o schimbi dacă încă este ok? Are doar 2 ani, alte forumuri stau 4 ani cu o temă, sau poate stau cu o singură temă de la lansare până la închidere. Nu e asta nicidecum problema reală a Hype Zone. Restul ține de proprietarii site-ului, nu de mine. Eu nu pot să fac din țânțar armăsar, dacă nu se vrea/nu se cere/nu este nevoie. Tocmai de aici și retragerea: nu are rost să investesc resurse în ceva ce nu merită (cum ar fi un forum/comunitate sau cum mai vrei să-i zici). Te rog să ai grijă la cuvintele vulgare.
 4. Liberty

  De „teme” să ne ocupăm... Forumul arată bine, chiar mult mai bine față de altele, mai mari. Eu vin și zic că fac server de GTA 5 (FiveM, de exemplu), and then what? Nu s-a opus nimeni creării unui server de Discord/Teamspeak, doar că nu are cine să se ocupe de așa ceva (eu de exemplu, nu am nicio tangență cu acele platforme, și nici nu-mi doresc). „Idei și soluții” există, dar când vine vorba de aplicat... Eu am dreptul să mă retrag întru cât nu sunt proprietarul „comunității”, ci până acum am făcut un fel de muncă voluntară. Înțeleg că e ușor să vorbești din postura unui membru simplu, dar lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Este foarte greu să ai succes cu o „comunitate”, deoarece România e supra-încărcată de astfel de forumuri (deobicei, făcute foarte prost și de oameni care nu au nici o mică legătură cu a comunica cu oamenii, măcar). Mulțumesc în numele echipei forumului pentru părere. Sper să se ia în considerare, cumva.
 5. Liberty

  Salutare tuturor! Astăzi cred că a sosit timpul ca eu să mă retrag din conducerea Hype Zone. O să vă explic decizia mea, mai detaliat, în rândurile următoare: Mă gândesc de luni bune la ce am putea face, sau ce aș putea face eu mai exact, pentru ca Hype Zone să devină un „proiect” mai bun. Recent chiar mi-am stabilit niște lucruri care ar putea fi făcute, astfel încât site-ul să fie îmbunătățit. Dar de altfel, m-am mai gândit la niște lucruri: când o să am eu timp să pun acele lucruri în aplicare, și dacă o să merite acele schimbări. Am ajuns la concluzia că nu o să am timp să aplic acele lucruri, și nici nu o să merite per total. Odată cu această concluzie, mi-a venit și gândul de a renunța la orice funcție de pe acest forum. Automat, înseamnă că voi petrece mult mai puțin timp aici. Nu: nu vreau să-mi fac propriul forum, nu mă reîntorc pe niciun forum pe care am fost anterior și nici nu-mi doresc să mai ocup o funcție pe vreun alt forum. Nu mai doresc să investesc timp și pasiune în ceva ce nu merită pe termen lung. Puteți considera retragerea mea de pe Hype Zone ca o retragere de pe forumuri, în general. Această decizie vine strict din partea mea, nicio persoană nu m-a influențat spre a acționa astfel. Sper ca cei din conducerea forumului să trateze retragerea mea ca atare. Am vrut să explic situația cât mai bine, astfel încât să nu las loc de interpretări. Mulțumesc tuturor pentru cei aproape 2 ani petrecuți aici, împreună. Mulțumesc lui BlackEagle pentru tot suportul acordat, mai ales după ce s-a întâmplat cu forumul meu „pilot”. O să fiu în continuare pe aici, doar că mai puțin. Cât despre RNT, o să întru ca până acum, când am posibilitatea. Să fie cu noroc!
 6. Liberty

  Stai destul de mult pe server, deci ai PRO de la mine.
 7. Liberty

  Sami trebuie să răspundă și să închidă el topicul. DoomOfEmpire nu e proprietar al serverului, deci faptul că a pus „Solved” nu aduce la închiderea topicului.
 8. Liberty

  Drumurile nu prea.
 9. Liberty

  Babele din Dorohoi, tăte put a usturoi. Bine ai venit! Cum-de ai „dat de noi”?
 10. Liberty

  O întrebare: cum ai făcut rost de 1500 curse de autobuz + benzinărie + aproape toate licențele + 100 curse la Medic + scor în doar 4 ore? Ai donat? A da, și ai condus doar 90km... Că ai donat sau nu, .
 11. Liberty

  You must complete the model: Complete name: Age: Experience on server(since you play): Stats screenshot: Your friend should make a request by himself.
 12. Liberty

  @DoomOfEmpire @Mihai113 Țineți-o tot așa și primiți warn amândoi, ca de anul nou. Pentru inutilități aveți mesaje private.
 13. Liberty

  Hello! You should upload your photo on a more trusted website, like imgur.com or postimages.org.
 14. Liberty

  Mihai, vezi cum e când te deranjează cineva în timpul jobului?... :)))
×