Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DoomOfEmpire

Members
  • Content Count

    248
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by DoomOfEmpire

  1. DoomOfEmpire

    Atunci de curiozitate,de ce mai faci cerere daca ai avut ban? Apropo,poza cu stats si respecta ce ti se cere in cererea de vip.
  2. DoomOfEmpire

    Bine ai venit!
  3. DoomOfEmpire

    Din cate vezi si tu,IS momentan nu prea are activitate.Asteapta sa vezi daca ti se va inchide topicul sau nu.
  4. DoomOfEmpire

    La cat de activ este serverul in acest moment as zice contra,dar,pentru ca orice mana de ajutor este binevenita: Bafta!
  5. DoomOfEmpire

    Mult asteptatul 7.5 care pe mine unul m-a dat pe spate.Nice work!
  6. DoomOfEmpire

    Noice
  7. DoomOfEmpire

    bHPQhood123
  8. DoomOfEmpire

    Wellcome,McLennon.Nu ma asteptam sa fii hungur dar nu-i problema.Bine ai venit pe la noi!
  9. DoomOfEmpire

    Zic ca daca setezi din psettings ca esti femeie,desi ai skin de baiat,cam merge.Numai daca aia amandoi se declara cu acelasi sex nu merge.In rest,totul bine si frumos. Mai furi si darul de nunta cand accepta ala/aia casatoria,huaaa =))))))
  10. DoomOfEmpire

    Cica nu se va intampla,dar aveți primul cuplu de trans de pe rnt,felicitari! Apropo,nice update.
  11. DoomOfEmpire

    Cu condiția să înveți comenzile de admin,să nu faci abuz,și să aplici sancțiuni corespunzator,sper.
  12. DoomOfEmpire

    Cu condiția să înveți comenzile de admin și să nu faci abuz.
  13. DoomOfEmpire

    Tind să cred că nu a fost numai partea cu gang-ul,deși mai cam toți îl cunoaștem pe js că folosește moduri și că nu ascultă de avertizări.Chiar și eu l-am prins ca folosea moduri tip surf/hh și l-am sancțonat ca atare.Exact cum ai făcut și ieri faci și azi @js9446 aka @LikeS. Tot nu pot să pricep cum încă mai ai voie cu moduri.Dacă crezi că te apără Electro,exclude varianta asta,nu ține. Legat de modurile/cheat-urile lui @js9446 pentru orice sancțiune pe care conducerea o va aplica asupra lui @LikeS. aka @js9446 Legat de report o să dau un deoarece,un gkick nu este,din punctul meu de vedere,un motiv de report. @[Ro]Gascanu dacă ți-ai luat gkick,puteai foarte simplu să vorbești cu liderul clanului respectiv(din name color cred că Dragon Triads) și să-i spui de gkick.Nu cred că se ajungea aici de la un gkick,părerea mea. Plus că @js9446 crede de la un timp încoace că îl va scoate din orice prostie Electro,într-un fel profitând de lejeritatea în sancțiuni asupra lui din partea lui Ele.Nu-i vina noastră sau a altora că nu-și scoate js modurile și jucătorii îl prind cu diferite hack-uri,chiar dacă îi se spune să le scoată,și este sancționat. Legat de comportamentul tău, @LikeS. mai ușor cu acel minunat gest de superioritate,chiar dacă ești/sau ai fost co-lider în respectivul clan.Tu ca co-lider reprezinți într-un fel imaginea clanului,și aceasta se poate altera în funcție de comportamentul membrilor/co-liderilor/liderilor,membrii/jucătorii creându-și un fel de "cum ar fii" gangul "x" sau "y". Și faza cu "Lasă că îl chem pe Electro",treabă pe care uneori o faci,uneori nu,maturiează-te și mai lasă acel "Lasă că îl chem pe Electro".Oi avea tu o vârstă,sper că mai mare de 10-11 ani,dovedește că nu stai numai după "fusta" lui Electro și asumă-ți ceea ce faci,fie ea o prostie sau abuz,etc. Omul ăla are și el bac,teste and shits,nu stă după tine+plus că mai stă și el pe is și aplică sancțiuni la cheaters,chiar daca uneori doarme pe el(la modul figurat).Lasă și omul să respire,doar nu te-a luat cu acte în regulă ca un copil al lui,ce naiba....
  14. DoomOfEmpire

    1.Nu aici pui reporturile pentru etalarea idioțeniei tale. 2.Se vede cât de frustrat și de copilăros ești. 3.Nici n-ai tupeul să dai tot chatlogul.Eu ți-l pun aci,poate îl vezi. https://prnt.sc/sa78q6 Data viitoare nu mai face reporturi de-a-n pulea doar ca să îți etalezi prostia și frustrarea.Apropo,dragul meu,mai ușor cu amenințările pe Messenger și cu partea cu stalkingul.Nu-mi dovedești decât cât de laș și de frustrat poți fii.
  15. DoomOfEmpire

    Ce-ai fumat?Ca vreau si eu =))) Edit:Wellcome Js-ule,ce mai zici?
  16. DoomOfEmpire

    La mulți ani fraților!
  17. DoomOfEmpire

    Eu unul votez 1.
  18. DoomOfEmpire

    Cam devreme,nu crezi?Zic si eu Edit:Dar pentru ca tu mare parte din timp esti afk si trebuie sa fii oleaca spamat pe discord si mess ca sa iti faci treaba. Bafta!
  19. DoomOfEmpire

    1.Te luai în gură cu alți doi jucători de pe server(JoshuA si cu Polic) și cică tot cu amenintari și mai știu eu ce ați mai făcut pe acolo. 2.Ăla murise în fața mea,desi JoshuA n-a tras in el,automat ca am crezut ca tu ai fost,de aia si jail-ul de 5 minute. 3.Încă sunt foarte sceptic in privinta modurilor ce le ai pe serverul celalalt de stunt,so,you know. Zice fix personajul care și la o caterincă pentru un post pe forum legat de intimidarea celor doua clanuri aliate zici că sare ca din gură de șarpe și dă cu flame în chatul global. Patetic.
  20. DoomOfEmpire

    Ai incercat un relog?Sau sa readaugi ip-ul/dns-ul serverului?
  21. DoomOfEmpire

  22. DoomOfEmpire

    Gigel Cozonac,zici ca ai nume de interlop sau d-ala care face reclama la pasta de dinti.
  23. DoomOfEmpire

    mi-am exprimat opinia numa.Bafta!
  24. DoomOfEmpire

    Nu prea vad de ce ai fii dj,plus ca nuj daca ai experienta macar cu asa ceva,sau cu webradio.
  25. DoomOfEmpire

    Sa zicem ca da,sa speram ca nu,cine stie ce naiba pui =)))
×