Sami

Members
 • Content count

  612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Sami last won the day on July 28

Sami had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About Sami

 • Rank
  Senior
 • Birthday 07/15/2002

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

1,133 profile views
 1. Poti pune o poza cu bugul te rog? PS: respecta modelul: Nume pe server: Varsta: Bug-ul: (Detalii cat mai clare):
 2. Ai Co-Fondator pe RNT si vorbesti despre deschis servere. Anyway, cine esti tu? About the request, you used ilegal programs(hack) so your account will be banned until 22.08.2018.
 3. Distractie placuta! Te asteptam inapoi.
 4. Nu crezi ca premiul e cam mic? Maxim 5kk+50 gold+invitatie firma/5kk+50 gold+50 scor.
 5. Vrem sa dam wipe pentru ca a fost schimbata economia serverului. Cat despre aceasta sugestie: useless.
 6. Ati avea nevoie toti(cei care va certati pe rnt degeaba) de un psiholog. E un joc oameni buni, daca jucati pe el respectati regulile, dar jucati-va si pentru fun. , multumesc @Liberty
 7. Ai primit remove pentru inactivitate mai mare de 3 zile(imi pare rau, dar asta e noua regula, acceptata si de Ovidiu). Cat despre cerere:
 8. Jucatorul va primi warn cand va fi vazut pe server.
 9. M-am gandit si eu la asta, am gasit si un sistem bun. O sa discut cu Ovidiu.
 10. Va primi un warn, data viitoare cand se mai intampla va fi banat timp de 3 zile. Topicul va ramane deschis in caz ca cineva are o parere de spus.
 11. Good luck with school, we wait you back!
 12. Neveu a primit remove 5 zile.
 13. Nimeni nu trebuie sa fie sanctionat. A fost o lupta intre MAFIE si POLITIE. Atata tot. De data aceasta nimeni nu va fi sanctionat, s-a ajuns la o cearta inutila. Totusi, va rog ca atunci cand exista o asemenea "lupta", faceti-o intr-un loc mai retras, departe de jucatori. La fel, va rog sa aveti un limbaj decent.
 14. Nu stiu ce sa zic, mi se pare aiurea. Eventual sa se puna o muzica la intro/alegerea clasei/jobului. Cam asta ar fi ideea mea.
 15. 1. Exista deja. 2. Prea mult. Daca cu noua economie se va castiga intre 800$-5400$ si tu mai primesti inca 50.000$... prea usor, eventual o sa ma gandesc sa fie undeva la 500$ in plus(cu noile sugestii va puteti gandi ca Ovidiu, si eu eventual, vom avea mai mult de lucrat => wipe-ul si updateul mai au de asteptat). 3. Mi se pare ok, vom vedea. Trebuie facut un sistem de evidenta a misiunilor totale a companiilor. 4. Exista deja, doar ca e un mic bug, care la randul lui va fi rezolvat in update. Cat despre taxe... Din cazul ce esti intr-o firma ti se scade acea taxa de companie, deci ar cam trebui ca si liderii/firma sa castige ceva de pe urma angajatilor. Taxele mi se par ok.