Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sami

Server Owners
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Sami last won the day on January 18

Sami had the most liked content!

Community Reputation

120 Excellent

About Sami

 • Rank
  Senior
 • Birthday 07/15/2002

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

1,368 profile views
 1. Sami

  Nu ai o atitudine corespunzatoare unui vip. Intr-adevar, esti activ, dar comportamentul tau mai lasa de dorit. Gandeste-te ce vrei sa faci si revino cu o alta cerere peste cateva zile.
 2. Sami

  Ok, s-a rezolvat.
 3. Sami

  Pune te rog o poza cu locatia in care iei crash si voi verifica. Cat despre tine, domnule Doom nu mai aburii jucatorii cu rezolvarile tale.
 4. Sami

  Au drumuri ca pe RNT(Hell Mountain )
 5. Sami

  Bine ai venit!
 6. Sami

  Problema a fost rezolvata.
 7. Sami

  Habar nu am ce ai facut. O sa verific logurile, iar daca vreun admin ti-a dat ceva va primi remove. Oricum, a doua teorie ar fi hackul. Ambele duc la resetarea contului dumneavoastra.
 8. Sami

  Te astept azi sa iti dau invite.
 9. Sami

  Iti sugerez sa iei in considerare ce am spus mai sus. Daca e un player nou ii poti spune sa foloseasca /fix sau ghideaza-l catre un service. Daca masina lui nu mai functioneaza atunci ii poti da un repair.
 10. Sami

  Reportul este bine intemeiat pe un motiv bun. Ai voie sa iti dai repair cand e mecanic online, dar nu altor jucatori. Asa ca, Akty de data asta doar un avertisment verbal, data viitoare vine suspendarea(poate n-ai stiut). Astept si ppinia lui Akty.
 11. Sami

  I'll give you 10000$ tomorrow.
 12. Sami

  Ai primit unban automat(ai facut cerere unban pentru ban 1 zi..). Nu sunt acasa si nu pot sa iti aduc dovezi. Data viitoare cand vei avea un astfel de comportament si ma vei mai lua peste picior consecintele actiunilor tale vor fi grave.
 13. Sami

  Multumesc pentru dovezi. Am primit mai multe reclamatii la adresa acestuia, dar fara prea multe dovezi. Fanta, actiunile au consecinte, iar consecinta actiunilor tale este eliminarea functiei pe o perioada nedeterminata.
×