Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sami

Server Owners
 • Content Count

  987
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97

Sami last won the day on December 5 2020

Sami had the most liked content!

Community Reputation

265 Excellent

About Sami

 • Rank
  Senior
 • Birthday 07/15/2002

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

4,414 profile views
 1. Sami

  Vip3 for 20 days, then we will see what we'll do.
 2. Sami

  Stocul de la Dealership poate fi actualizat in joc de catre administratorii serverului. Numarul de sloturi la vehicule va fi marit.
 3. Sami

  Bugul raportat a fost rezolvat. Va fi introdus pe server la următorul update.
 4. Sami

  Se va verifica cât de curând. Revin cu un răspuns.
 5. Sami

  Exista un sistem de admin points, daca serverul nu e in versiunea beta adminii iau remove daca nu fac x puncte... se poate modifica numarul de puncte sa fie mai mare/mic si nu are nimeni nevoie sa posteze... calculezi cam cate puncte poate face intr-o saptamana in 35 de minute zilnic si cam aia e... parerea mea. Defapt nici nu stiu de ce am intervenit :))
 6. Sami

  Romana [ADAUGAT] Eveniment de Craciun. Playerii vor cauta si colecta 100 de cadouri. [ADAUGAT] Sistem de Craciun. Jucatorii pot folosi diverse comenzi pentru a se bucura de experienta de odinioara in zilele de iarna, daca pe afara tot nu putem . Comenzi: emoveallxmastrees(admin 2), removesantahat, santahat, snow, removexmastree(admin 2), xmastree(admin 2), launchfireworks, fireworks. [REZOLVAT] Diferite buguri la comanda /cleanupcars si la sistemul de inregistrare. [REZOLVAT] Sistemul anti-spam. PS: De acum inainte eu nu mai fac parte din stafful National Trucking. De asemenea, nu mai ofer servicii de scripting din lipsa de timp. Voi incerca sa ajut in continuare serverul cand va fi nevoie de mine, dar in linii mult mai reduse. English [ADDED] Christmas event. Players will search and collect 100 gifts. [ADDED] Christmas system. Players can use various commands to enjoy the old-fashioned experience on winter days, while we still can't outside. Commands: removeallxmastrees (admin 2), removesantahat, santahat, snow, removexmastree (admin 2), xmastree (admin 2), launchfireworks, fireworks. [SOLVED] Various bugs in the command / cleanupcars and in the registration system. [SOLVED] Anti-spam system. PS: From now on, I am no longer part of the National Trucking staff. I also no longer offer scripting services due to lack of time. I will try to continue to help the server when my support is needed, but in much smaller lines.
 7. Sami

  Serverul se inchide pe data de 22 august.
 8. Sami

  He will be banned by our staff.
 9. Sami

  Bine ai revenit, nu traieste.
 10. Sami

  BUG

  Depinde... deti o fabrica sau alte lucruri care pot retrage bani din banca?
 11. Sami

  In textdraw iti arata data logarii si ora, dupa ce te conectezi iti scrie cate ore au trecut de cand te-ai conectat ultima oara. Nu e niciun bug.
 12. Sami

  Problem was solved, you posted in a wrong section. The houses go for sale if you are inactive.
 13. Sami

  [ADAUGAT] Register pe textdraw. [ADAUGAT] Login pe textdraw, statistici pe textdraw. [ADAUGAT] Jucatorul este sanctionat daca conduce pe partea gresita a drumului pentru o anumita perioada de timp. Imagini: https://imgur.com/a/edp0ik8 [ADAUGAT] Sistem tutorial. In momentul in care un jucator nou intra pe server, acestuia ii vor fi atribuite diferite sarcini pentru a se familiariza cu serverul nostru. Imagini: https://imgur.com/a/TXcKv2r [ADAUGAT] Sistem prison escape. Daca jucatorul primeste jail de la server/de la un politist acesta va putea sa iasa in curtea inchisorii si sa munceasca(i se vor scadea cate 15 secunde din sentinta la fiecare job facut) sau poate evada din inchisoare daca are puncte de escape. Imagini: https://imgur.com/a/6MdKRvB [ADAUGAT] Bot interactiv. Jucatorii pot scrie pe chat !help si o intrebare. In momentul de fata exista 10 intrebari disponibile(/botques). Imagini: https://imgur.com/a/VqZI6HQ [ADAUGAT] Minimisiunea Astronaut. Pot fi maxim 2 astronauti momentan deoarece jobul este in versiunea beta. Dupa ce alegi jobul de la /minimissions, vrei fi teleportat la racheta din LV. Ia liftul, apasa N pentru a-l porni, urca pentru imbarcarea in racheta si apoi apasa N. Vrei zbura cu racheta catre Statia Spatiala Internationala. Ajuns acolo, o data la 20 de minute exista o sansa ca statia sa se defecteze(fie generatorul de gravitatie, fie sistemele de racire). Tu, ca astronaut, trebuie sa repari sistemele pentru ca statia sa nu se prabuseasca. Imagini: https://imgur.com/a/63jEIwL [ADAUGAT] Tatuaje pe masini. Pot fi cumparate(momentan gratis) din meniul masinii(/v). Sunt doar cateva masini care pot avea tatuaje, veti vedea in meniul /v daca vehiculul dumneavoastra este compatibil. Imagini: https://imgur.com/a/v3m5umg [ADAUGAT] Turbine eoliene. Ca jucator simpul, poti detine o singura turbina eoliana. Ce beneficii are? Nu vei mai plati taxe pentru electricitate la stat. A fost adaugat, de asemenea, un nou tip de fabrica(de electricitate). Astfel, poti detine 50 de turbine eoliene care produc energie. Pentru a vinde energia produsa de fabrica tasteaza /myfactory - sell factory production. Dupa aceasta, du-te la Primarie si vorbeste cu Primarul. Elicele eolienelor se invart, veti putea observa pe server mai multe detalii. Imagini: https://imgur.com/a/uPLThoK [ADAUGAT] Diverse achievementuri. Inainte erau 18, acum sunt 26. Vor mai fi adaugate pe parcurs. Pentru mai multe detalii tastati /ach. [MODIFICAT] In momentul in care cumperi un garaj, acestuia i se va atribui id-ul casei din apropiere(detinuta de tine). Astfel, daca casa ta ia evict, garajul va fi sters. [MODIFICAT] Companii(firme) pe zile. La cerere pe forum, orice jucator poate detine o firma(daca cererea este acceptata). Jucatorului ii va fi creata o firma in functie de cate zile doreste sa o detina(1 zi = 333.000$). [MODIFICAT] Diferite aspecte ale bazei de date, respectiv integrarea mai buna in versiunea r41-4.
 14. Sami

  As an update. Are you still playing?
×