Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sami

Forum Advisors
 • Content Count

  981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  96

Sami last won the day on June 20

Sami had the most liked content!

Community Reputation

263 Excellent

About Sami

 • Rank
  Senior
 • Birthday 07/15/2002

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

3,162 profile views
 1. Sami

  Serverul se inchide pe data de 22 august.
 2. Sami

  He will be banned by our staff.
 3. Sami

  Bine ai revenit, nu traieste.
 4. Sami

  BUG

  Depinde... deti o fabrica sau alte lucruri care pot retrage bani din banca?
 5. Sami

  In textdraw iti arata data logarii si ora, dupa ce te conectezi iti scrie cate ore au trecut de cand te-ai conectat ultima oara. Nu e niciun bug.
 6. Sami

  Problem was solved, you posted in a wrong section. The houses go for sale if you are inactive.
 7. Sami

  [ADAUGAT] Register pe textdraw. [ADAUGAT] Login pe textdraw, statistici pe textdraw. [ADAUGAT] Jucatorul este sanctionat daca conduce pe partea gresita a drumului pentru o anumita perioada de timp. Imagini: https://imgur.com/a/edp0ik8 [ADAUGAT] Sistem tutorial. In momentul in care un jucator nou intra pe server, acestuia ii vor fi atribuite diferite sarcini pentru a se familiariza cu serverul nostru. Imagini: https://imgur.com/a/TXcKv2r [ADAUGAT] Sistem prison escape. Daca jucatorul primeste jail de la server/de la un politist acesta va putea sa iasa in curtea inchisorii si sa munceasca(i se vor scadea cate 15 secunde din sentinta la fiecare job facut) sau poate evada din inchisoare daca are puncte de escape. Imagini: https://imgur.com/a/6MdKRvB [ADAUGAT] Bot interactiv. Jucatorii pot scrie pe chat !help si o intrebare. In momentul de fata exista 10 intrebari disponibile(/botques). Imagini: https://imgur.com/a/VqZI6HQ [ADAUGAT] Minimisiunea Astronaut. Pot fi maxim 2 astronauti momentan deoarece jobul este in versiunea beta. Dupa ce alegi jobul de la /minimissions, vrei fi teleportat la racheta din LV. Ia liftul, apasa N pentru a-l porni, urca pentru imbarcarea in racheta si apoi apasa N. Vrei zbura cu racheta catre Statia Spatiala Internationala. Ajuns acolo, o data la 20 de minute exista o sansa ca statia sa se defecteze(fie generatorul de gravitatie, fie sistemele de racire). Tu, ca astronaut, trebuie sa repari sistemele pentru ca statia sa nu se prabuseasca. Imagini: https://imgur.com/a/63jEIwL [ADAUGAT] Tatuaje pe masini. Pot fi cumparate(momentan gratis) din meniul masinii(/v). Sunt doar cateva masini care pot avea tatuaje, veti vedea in meniul /v daca vehiculul dumneavoastra este compatibil. Imagini: https://imgur.com/a/v3m5umg [ADAUGAT] Turbine eoliene. Ca jucator simpul, poti detine o singura turbina eoliana. Ce beneficii are? Nu vei mai plati taxe pentru electricitate la stat. A fost adaugat, de asemenea, un nou tip de fabrica(de electricitate). Astfel, poti detine 50 de turbine eoliene care produc energie. Pentru a vinde energia produsa de fabrica tasteaza /myfactory - sell factory production. Dupa aceasta, du-te la Primarie si vorbeste cu Primarul. Elicele eolienelor se invart, veti putea observa pe server mai multe detalii. Imagini: https://imgur.com/a/uPLThoK [ADAUGAT] Diverse achievementuri. Inainte erau 18, acum sunt 26. Vor mai fi adaugate pe parcurs. Pentru mai multe detalii tastati /ach. [MODIFICAT] In momentul in care cumperi un garaj, acestuia i se va atribui id-ul casei din apropiere(detinuta de tine). Astfel, daca casa ta ia evict, garajul va fi sters. [MODIFICAT] Companii(firme) pe zile. La cerere pe forum, orice jucator poate detine o firma(daca cererea este acceptata). Jucatorului ii va fi creata o firma in functie de cate zile doreste sa o detina(1 zi = 333.000$). [MODIFICAT] Diferite aspecte ale bazei de date, respectiv integrarea mai buna in versiunea r41-4.
 8. Sami

  As an update. Are you still playing?
 9. Sami

  Nu e de la bot, ai reusit sa iei cumva ban rcon :))). Lasa-mi ip-ul tau aici sau in privat.
 10. Sami

  Varsta minima pentru a face parte din staff este de minim 16 ani. De asemenea, momentan nu sunt locuri disponibile.
 11. Sami

  Sa ne intelegem totusi. Exista niste reguli care nu au nicio exceptie, ci trebuie respectate asa cum sunt. Vei primi unban ip si vei fi banat pe o perioada de 7 zile. Daca ceea ce ai facut mai mult sau mai putin se repeta nu te voi mai putea ajuta.
 12. Sami

  There is no limit time you can apply for a higher vip level. But maybe 4-5 days between your requests. From me you have a
 13. Sami

  Problema a fost rezolvata, iti vei primi casa de la un administrator.
 14. Sami

  [ADAUGAT]Informatii prin email. De acum, la inregistrare vei primi un email(daca ti-ai setat un mail la inregistrare) cu detalii despre server. De asemenea, cand contul tau este banat/debanat, cand cineva iti cumpara masina din targ si in alte situatii importante, vei fi informat prin email. Emailul se trimite in limba de la inregistrare(romana/engleza). *Informatiile din imagine sunt doar orientative, emailul serverului este nationaltrucking12@gmail.com. [MODIFICAT]Serverul ruleaza acum pe ultima versiune de mysql(r41-4) si pe ultima versiune samp 0.3.7(0.3.7-R3, disponibila pentru server). Va invitam sa descarcati ultima versiune samp pentru a observa imbunatatirile(https://www.sa-mp.com/download.php). [MODIFICAT]Dealershipul este acum integrat in mysql. Exista 5 dealershipuri pe server: Car Dealer, Truck Dealer, Boat Dealer, Plane Dealer si Lowrider Dealer. De asemenea, textdrawul de la Dealership a fost modificat. Acum puteti vedea mai multe informatii despre vehicul apasand pe More info sau il puteti testa apasand Test drive. Daca doriti mai multe vehicule contactati unul dintre administratorii cu grad de acces peste 6(SNP, blacklife sau Sami) si vor adauga mai multe vehicule, direct din joc. [MODIFICAT]GPS-ul a fost modificat. Daca tastezi /gps iti vor aparea urmatoarele optiuni: Los Santos, Las Venturas, San Fierro(in aceste orase iti vor fi afisate locatiile care sunt in apropiere de tine. Spre exemplu: Ma aflu in zona LS Airport, imi va fi afisat la /gps, daca aleg optiunea Los Santos, Sediul Licentei de Pilot.) si ultima optiune, Businesses/Afaceri(iti vor fi afisate 100 de afaceri care se afla in apropiere de tine - in acelasi oras).
×