Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FaLLenGirL

Founders
 • Content Count

  787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

FaLLenGirL last won the day on August 30 2020

FaLLenGirL had the most liked content!

Community Reputation

370 Excellent

About FaLLenGirL

 • Rank
  Senior
 • Birthday 10/05/1999

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

20,763 profile views
 1. FaLLenGirL

  Salut. Nu este nevoie de asa ceva, serverul nu are nevoie de admini. In plus trebuie sa indeplinesti niste cerinte pentru a fi administrator.
 2. FaLLenGirL

  Multumesc ! Ca intotdeauna, mersi. Salut, multumesc mult.
 3. FaLLenGirL

  IS.HYPE-ZONE.RO:7777
 4. FaLLenGirL

  A fost realizata si va fi adaugata curand.
 5. FaLLenGirL

  A fost realizata si va fi adaugata in curand !
 6. FaLLenGirL

  Cred că vă bucurați foarte tare de această veste cei care încă sunteți la liceu, generală chiar și școala primară. E o idee bună că nu vă mai freacă la cap cu teze și alte simulări tâmpite, oricum cine vrea să învețe învață și gata. Pe de altă parte, mi se pare și putin cam nasol pentru că pentru elevi e important un semestru de școală mai ales când ești an terminal și ai de dat un examen foarte important. Tezele, testele au și ele rolul lor de a îl motiva pe elev să învețe. În clasa a XII - a dupa ce iei un 5, 6 în simulare (nu este cazul meu, însă am avut colegi care au luat și mai mici de 5 sau 6), te trezești la realitate și te apucă mustrările de conștiință, iar dacă îți dai seama că trebuie să te pui pe învățat speri să nu fie prea târziu. Totuși, niciodată nu este prea târziu să învățati, vă spun din propria mea experiență, mereu am învățat la timp, iar acum mă bucur foarte mult de ceea ce am reușit să devin la aproape 21 de ani, să fiu capabilă de ceea ce sunt, să fac ceea ce știu cel mai bine, dar mai ales să o fac cu placere. Sper ca și voi după ce trece Pandemia COVID-19 să alegeți ce este cel mai bun pentru voi mai ales în momentul în care trebuie sa luați o decizie care vă va afecta viața pentru totdeauna.
 7. FaLLenGirL

  Corect, ai totala dreptate in asta, insa asa am sti cine este cumva serios si cine nu. Am putea sa marim putin STAFF-ul. Eu zic ca ar fi bine venita aceasta sectiune atata vrem cat este luata foarte in serios, nu doar asa in joaca si sa apara membrii in STAFF peste noapte care nu au habar. Mai mult, ar trebui clar sa se impuna o limita de varsta >= 16 ani.
 8. FaLLenGirL

  Nu mi se pare o idee tocmai buna. Atata vreme cat e server de Trucking si are un mod Mecanic ar fi normal sa ramana exact asa cum este acum. Ce rost ar mai avea Mecanic ? Iti zic din propria experienta ca nimeni nu o sa mai foloseasca modul ala prea des. Daca l-ar folosi nu ar avea la cine sa repare pentru ca toti isi vor da cu /fix. Nici nu poti sa ceri pe un singur fix pe un server de Trucking mai mult de 1500 dolari.. 1500 dolari pe care ii faci relativ usor. Nu ma pronunt PRO sau CONTRA, insa nu cred ca ar fi tocmai bine. O sa faci asta acum si peste 2 luni o sa scoti fiindca o sa vezi ca o sa fie o statistica foarte scazuta in ceea ce priveste folosirea mod-ului Mecanic. EDIT: Pe de alta parte, de aia exista tot felul de garaje pe server unde poti sa iti repari masina, tocmai ca sa fie real, nu ca sa folosesti o comanda, exista garajele alea unde sa-ti repari total sau partial masina exact pentru treaba asta, daca nu sunt mecanici online sa mergi acolo.
 9. FaLLenGirL

  Nu inca, te rog sa ai rabdare pana cand o sa fie bagat update-ul. Esti de treaba, insa te rog ai rabdare.
 10. FaLLenGirL

  Salut !
 11. FaLLenGirL

  Helper(1).
 12. FaLLenGirL

  Multumesc !
 13. FaLLenGirL

  Acceptat pentru - Helper(1) !
×