Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FaLLenGirL

Founders
  • Content Count

    787
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    107

Everything posted by FaLLenGirL

  1. FaLLenGirL

    Salut. Nu este nevoie de asa ceva, serverul nu are nevoie de admini. In plus trebuie sa indeplinesti niste cerinte pentru a fi administrator.
  2. FaLLenGirL

    Multumesc ! Ca intotdeauna, mersi. Salut, multumesc mult.
  3. FaLLenGirL

    IS.HYPE-ZONE.RO:7777
  4. FaLLenGirL

    A fost realizata si va fi adaugata curand.
  5. FaLLenGirL

    A fost realizata si va fi adaugata in curand !
  6. FaLLenGirL

    Cred că vă bucurați foarte tare de această veste cei care încă sunteți la liceu, generală chiar și școala primară. E o idee bună că nu vă mai freacă la cap cu teze și alte simulări tâmpite, oricum cine vrea să învețe învață și gata. Pe de altă parte, mi se pare și putin cam nasol pentru că pentru elevi e important un semestru de școală mai ales când ești an terminal și ai de dat un examen foarte important. Tezele, testele au și ele rolul lor de a îl motiva pe elev să învețe. În clasa a XII - a dupa ce iei un 5, 6 în simulare (nu este cazul meu, însă am avut colegi care au luat și mai mici de 5 sau 6), te trezești la realitate și te apucă mustrările de conștiință, iar dacă îți dai seama că trebuie să te pui pe învățat speri să nu fie prea târziu. Totuși, niciodată nu este prea târziu să învățati, vă spun din propria mea experiență, mereu am învățat la timp, iar acum mă bucur foarte mult de ceea ce am reușit să devin la aproape 21 de ani, să fiu capabilă de ceea ce sunt, să fac ceea ce știu cel mai bine, dar mai ales să o fac cu placere. Sper ca și voi după ce trece Pandemia COVID-19 să alegeți ce este cel mai bun pentru voi mai ales în momentul în care trebuie sa luați o decizie care vă va afecta viața pentru totdeauna.
  7. FaLLenGirL

    Corect, ai totala dreptate in asta, insa asa am sti cine este cumva serios si cine nu. Am putea sa marim putin STAFF-ul. Eu zic ca ar fi bine venita aceasta sectiune atata vrem cat este luata foarte in serios, nu doar asa in joaca si sa apara membrii in STAFF peste noapte care nu au habar. Mai mult, ar trebui clar sa se impuna o limita de varsta >= 16 ani.
  8. FaLLenGirL

    Nu mi se pare o idee tocmai buna. Atata vreme cat e server de Trucking si are un mod Mecanic ar fi normal sa ramana exact asa cum este acum. Ce rost ar mai avea Mecanic ? Iti zic din propria experienta ca nimeni nu o sa mai foloseasca modul ala prea des. Daca l-ar folosi nu ar avea la cine sa repare pentru ca toti isi vor da cu /fix. Nici nu poti sa ceri pe un singur fix pe un server de Trucking mai mult de 1500 dolari.. 1500 dolari pe care ii faci relativ usor. Nu ma pronunt PRO sau CONTRA, insa nu cred ca ar fi tocmai bine. O sa faci asta acum si peste 2 luni o sa scoti fiindca o sa vezi ca o sa fie o statistica foarte scazuta in ceea ce priveste folosirea mod-ului Mecanic. EDIT: Pe de alta parte, de aia exista tot felul de garaje pe server unde poti sa iti repari masina, tocmai ca sa fie real, nu ca sa folosesti o comanda, exista garajele alea unde sa-ti repari total sau partial masina exact pentru treaba asta, daca nu sunt mecanici online sa mergi acolo.
  9. FaLLenGirL

    Nu inca, te rog sa ai rabdare pana cand o sa fie bagat update-ul. Esti de treaba, insa te rog ai rabdare.
  10. FaLLenGirL

    Salut !
  11. FaLLenGirL

    Helper(1).
  12. FaLLenGirL

    Multumesc !
  13. FaLLenGirL

    IS.HYPE-ZONE.RO:7777
  14. FaLLenGirL

    Acceptat pentru - Helper(1) !
  15. FaLLenGirL

    Va rog sa va maturizati.
  16. FaLLenGirL

    Doamne fereste.
  17. FaLLenGirL

    Ceea ce exista deja pe server: OPTIUNEA 1: Player_Z Member(1) 4500 GP Player_X Co-Leader(2) 3500 GP Player_Y Co-Leader(2) 2500 GP DeathWhisper Leader(3) 1500 GP FaLLenGirL Leader(3) 1200 GP Player_W Member(1) 320 GP Ruben_ Leader(3) 50 GP BlackEagle. Leader(3) 0 GP Exemplu sugestie facuta de DeathWhisper: OPTIUNEA 2: DeathWhisper Leader(3) 1500 GP FaLLenGirL Leader(3) 1200 GP Ruben_ Leader(3) 50 GP BlackEagle. Leader(3) 0 GP Player_X Co-Leader(2) 3500 GP Player_Y Co-Leader(2) 2500 GP Player_Z Member(1) 4500 GP Player_W Member(1) 320 GP VOTATI (prin reply): OPTIUNEA 1 ? OPTIUNEA 2 ? P.S: Va zic o chestie, de ce ar trebui sa se afle un leader sau co-leader mai sus decat un simplu member doar pentru ca are un rank mai mare, insa activitate (GP) mult mai putin(a/e) ? Probabil este nepriceput la DM sau multe altele ? Pana la urma sunt de parere ca, daca un membru are multe GP-uri nu va ramane la nivelul de Membru. In mod normal membrii gang-ului ar trebui sa fie recrutati dupa criterii precum GP, activitate pe server in gang, nu doar asa pentru ca sunteti prieteni, astfel mereu o sa fie leaderii pe primul loc. Asta este parerea mea, totusi votati.
  18. FaLLenGirL

    A fost realizata si va fi adaugata in v7.5.
  19. FaLLenGirL

    Welcome !
  20. FaLLenGirL

    Totusi, hai sa nu exageram. Intradevar multi au boala pe acest individ "DoomOfEmpire.", de o vreme ma calca si pe mine pe nervi, insa pentru un jail si o afirmatie gresita nu cred ca ar trebui sa il sanctionez chiar asa. Daca tot ii faceti reclamatie veniti cu ceva solid. Totusi, desi el e cam imoral eu nu-mi pierd valorile.
  21. FaLLenGirL

    Esti sigur ca sti sa joci in color match ? Trebuie sa fi foarte rapid incat sa colorezi restul casetelor cu, culoarea aferenta tie.. pentru ca ceilalti vin din urma si le recoloreaza. Am sa verific si eu minigame-ul. Insa, nu cred ca este vreun bug. In ceea ce priveste sistemul de AFK il voi verifica. Alta data, invata sa respecti modelul de raportare a bug-urilor si sa nu mai zic, invata sa postezi in sectiunea aferenta. Nu voi inchide acest topic pana cand o sa dau totusi un verdict clar in legatura cu aceste problemute.
  22. FaLLenGirL

    Asemenea lucruri apar cand cineva se crede prea destept, mi-au zis ca e un bug si o sa-l rezolv. Dar nu a fost normal sa testati in continuu treaba asta. Trebuie sa veniti pe serverul de test daca tot ati vazut ca sunt probleme sau sa imi ziceti inainte de a testa. Imi pare rau sa va anunt dar deja, DoomOfEmpire ar avea 2/3, avand in vedere ca ma cam calca pe nervi de multa vreme o sa ii dau demote la level 2. DeathWhisper. de tine nu stiu ce sa zic, sti bine ca nu te cred tampit, dar nu mai sta atata cu DoomOfEmpire. ca o iei pe cai gresite.
×