Mihai113

Members
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mihai113 last won the day on December 7 2017

Mihai113 had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

2 Followers

About Mihai113

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/23/2002

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

482 profile views
 1. pai atunci taci
 2. ba lasa-ma ca mai mult de 150 de ore nu ai pe server,nu trebuie sa ma bage nimeni in seama eu stiu ca am dreptate
 3. Nume pe server:Mihai113 Nume real:Mihai Varsta:16 Nivelul VIP dorit (1,2,3):1 Screenshot (/stats):https://imgur.com/a/xPDJiRo Alte specificatii:as vrea sa primesc direct vip 3 dar cred ca nu se poate,am revenit dupa o lunga vreme!
 4. biest vip ievăr seen

 5. MIHAI0909,nu e treaba ta,taci ca furi curent aiurea,daca vrei sa te certi du-te la mama ta copile
 6. MIHAI0909 VEZI-TI DE TREABA TA!
 7. astia de pe RNT,ce mai faceti? :)

   

 8. Bine ai venit in jungla!
 9. Nickname:Mihai113 Varsta:15 ID-ul gang-ului dorit:Grove Street,ID 0,am primit kick,eu fiind leader in acest gang,nu am inteles de ce,dovada:https://imgur.com/HJVzN1T Motiv:imi doresc sa fiu in acest gang pentru ca imi place,e ceva diferit ! Imagine statistici: (poza la /stats -> Statistici normale)nu pot face stats,pentru ca am primit ban,tot asa,de neinteles Date de contact: (scrie ID-ul tau: Skype or Yahoo! Messenger)Mihai Soponaru,pe messenger.
 10. Nickname: (nickname-ul tau in SA:MP)Mihai113 Poza ban: (poza de la dialogul banului din joc)https://imgur.com/TVhKM6Z Care este motivul pentru care ai fost banat?: (motivul pentru care ai luat ban)dupa cum se vede,as avea health hack,desi nu am Informatii suplimentare: (orice informatii care crezi ca te ajuta la cererea de unban)nu are dovezi,dupa ce am fost dat afara din propriul gang de SavaXPorn,imi da asta ban,as vrea sa fie luata in considerare aceasta cerere!
 11. delete your post,here isnt' admin request for Infinite Stuntage!
 12. Nume pe server:Mihai113 Nume real:Mihai Varsta:15 De cat timp joci sa-mp ?:6 luni Ai mai fost admin ? :Nu Cunosti comenzile de Admin ? : Da ,in mare parte ! Date de contact :mihaisoponaru236@gmail.com Alte specificatii:as vrea sa am admin pe acest server deoarece,este un server frumos,sa ajut playeri noi,sper sa fie luata in considerare aceasta cerere!
 13. Nume pe server:Mihai113 Nume real:Mihai Varsta:15 Nivelul VIP dorit (1,2,3):3 Screenshot (/stats):https://imgur.com/DBquBoW Alte specificatii:am ajutat playeri inainte,asa am sa fac si de acum inainte!
 14. ar fi o schimbare,e o idee foarte buna
 15. Numele tau pe server:Mihai113 Numele jucatorului raportat:Alexandru CAT Problema:a spart contul unui jucator de pe server (Claudiu112),m-a mintit ca claudiu i-a dat parola pe privat,dar claudiu nu i-a dat nimic,poate sa confirme Dovezi/alte specificatii:https://imgur.com/G4rdhik,rog banarea lui imediat,a inceput sa ma injure si pe privat!