Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BlackEagle.

Founders
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

BlackEagle. last won the day on November 10 2018

BlackEagle. had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About BlackEagle.

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/08/2001

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

3,326 profile views
 1. BlackEagle.

  Deci idei de boarduri noi unde sa poti crea content pentru forum ... ??? sau orice idee in afara de tema si alte chestii.
 2. BlackEagle.

  Pai momentan nu pot investii mai multi bani decat in host.. in vara cand lucrez o sa am banii mei si o sa fie mai bine ma gandesc.. Momentan doar atat pot face.. daca aveti sugestii in afara de tema gen boarduri noi vi le fac cu placere.
 3. BlackEagle.

  Pai am zis idei pentru comunitate nu idei sa fac servere si alte chestii.. adica intr-un fel sa fiu un loc mai placut unde sa stai si unde sa ai toate chestiile de care ai nevoie unde sa postezi.
 4. BlackEagle.

  Eu am deschis topicul pentru pareri .. nu am precizat ca o sa adaug tot ce ziceti.. pai ar trebui sa fie si cineva care sa si permita sa tina un server de GTA V sau de CS 1.6 in cazul in care va faceti voi eu va accept cu drag sa va afliati Venind vorba despre tema.. nu ma pricep sa fac alta si la asta am fost ajutat de @CrystalMD si concurs am vrut sa fac dar nu am avut cu cine.
 5. BlackEagle.

  Lasati intr-un reply ce nu va place la forum si ce ati vrea sa se adauge/schimbe
 6. BlackEagle.

  E trist sa vad asta.. dar in momentul de fata chiar nu am nici o idee ce sa fac cu acest.. forum .. acum cateva zile am replatit hostul pe inca un an.. Inca astept acel server de rpg care ar putea boosta activitatea aici . Eu unul iti multumesc din suflet pentru ajutorul pe care mi l-ai dat sa speram ca in viitorul apropiat va fi acest forum pus pe picioare.. si daca ai orice idee care ar ajuta ca forumul sa fie activ ai putea sa il lasi intr-un reply sau un topic nou
 7. BlackEagle.

  Bun venit
 8. BlackEagle.

  Pentru a fi acceptat în firmă trebuie să copiezi și să completezi cerințele de mai jos într-o postare nouă Nume Complet: Varsta: Experienta Pe Server(de cand joci): Poza Status: Cererile sunt acceptate si respinse doar de patronul acestei firme ! To be accepted into the company, you must copy and complete the requirements below in a new post Complete name: Age: Experience on server(since you play): Stats screenshot: The requirements are accepted and denied only by owner of this company!
 9. BlackEagle.

  Minim 20 de ore petrecute pe server; Minim 30 curse si 15 convoy-uri terminate ca sofer de tir; Minim 20 colete livrate la jobul Curier.
 10. BlackEagle.

  prea mult greseli in ultima vreme.
 11. BlackEagle.

  La multi ani.. autistule
 12. BlackEagle.

  retin bine ce s-a intamplat te-a banat serverul deoarece ai trecut peste limita de viteza ai mers cu vreo 300
 13. BlackEagle.

  Mai împărțiți gm ul ala la vreo 15 persoane daca se poate
 14. BlackEagle.

  Imi place ca inca sperati ca o sa aveti jucatori pe server la cate buguri are :):) în fine sa vedem ce va fi
×