Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Graur_George

Sugestie trucker, companii

Recommended Posts

   Nume pe server:Graur_George
    Varsta:22 de ani
    Sugestia: 1. Implementarea unor curse cu legaturi care sa fie si decent platite . Adica nu toate sa fie platite  exagerat. Dar exemplu : Aur Death Valley-Longpoint Blue Port , din Longpoint Blue Port cu aceeasi remorca Materiale de Constructii spre Greenland Oslo . si din Greenland Oslo Carbit spre Death Valley Port . Iar tot acest circuit adunat sa iti poata da adunat undeva la 1 milion - 1 milion 200 de dolari

                   2. Sugestie companii marfuri : Companiile sa poata avea un bonus de profit pe un anumit tip de marfa . Exemplu : Sc trucking srl are licenta pe aur, iar celelalte companii daca vor sa faca aur sa plateasca o anumita taxa . Sau sa poata face licitatie pentru o anumita licenta intr-o anumita zi iar celelalte companii sa nu poata face cursa respectiva. Ex: 16/10/2017 RED are achizitionata licenta de Carbit , iar celelalte companii nu pot face acea cursa :). De asemenea s-ar putea implementa curse numai pentru membrii companiilor. Exemplu : daca nu faci parte din companie nu poti face o anumita cursa . 

                  3. Implementarea unui fel de intrecere intre companii . Exemplu : Prima companie care face 20 de transporturi dintr-o anumita marfa primeste in seif undeva la 10-20 kk, iar toti membrii companiei online din acel moment primesc un bonus de 1kk pentru reusita . 
    Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: prima sugestie ar indemna playerii sa munceasca mult mai cu spor, mai ales ca uneori este foarte plictisitor sa te duci sa incarci de la distante mari, iar celelalte 2 i-ar face mult mai atrasi de Companii. De asemenea datorita celor 2 se poate ridica stafeta pentru recrutare companii.

Edited by Graur_George
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×