Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Graur_George

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Graur_George last won the day on July 26 2018

Graur_George had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About Graur_George

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Graur_George

    @BlackEagle., cred ca si tu esti de acord cu asta, asa ca inchide topicul te rog.
  2. Graur_George

    Nume pe server:Graur_George Varsta:24 Sugestia: Imbunatatirea sistemului de inregistrare a curselor/convoayelor , permitand si convoayelor sa conteze la licenta ADR si la Titlurile Trucker. Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Simplu, i-ar indemna pe oameni sa joace mai mult in convoy, fara a se simti obligati sa faca cele 100 de curse pt ADR singuri de exemplu, fiind nevoiti sa spameze acele curse scurte.
  3. Graur_George

    fara suparare, dar vrei sa iesi in evidenta prin faptul ca esti admin sau cum ? ca vad ca precizezi chiar tu ca adminul sa aiba posibilitatea sa isi puna muzica etc . Mie mi se pare destul de ok acel intro de apare dupa nume, fiecare si l-a personalizat cum a vrut. exemplu la mn : Here`s Johnny! . Ganditi-va ca e ultima chestie la care se gandesc in acest moment Sami si Ovidiu sa implementeze. Mai sunt multe chestii de rezolvat pe acest server , si stiu ca puteti sa aduceti sugestii mult mai interesante de atat, nu mai multa fala pentru admini. Incercati sa va ganditi asa : 1. Ce ar putea atrage playerii ? 2. Ce i-ar face sa ramana ? In ziua de azi conteaza mult diversitatea si misterul unui server. S-au saturat toti de acelasi tip de srv. Trebuie sa ne gandim cum sa facem srv asta diferit fata de altele, si daca putem sa ii ajutam pe Sami si pe Ovidiu, sugestii de scripturi etc . Pentru ca daca vor exista playeri , va exista si activitate pe server, va fi mult mai interesant putand fi facute convoaye, eventuri etc . Iar adminii, ar trebui usor usor sa li se faca cat mai putin simtita prezenta, ca de multe ori prezenta lor strica gameplayul prin ajutorul cu diferite comenzi etc . Am jucat pe destule servere si m-am simtit mult mai bine cand stiam ca pot munci linistit , iar daca aveam vreo problema(de tip injuraturi playeri etc , hackeri) doar pentru atat ii deranjam , in rest, imi vedeam linistit de treaba mea si era mult mai fun . Multumesc ca v-ati facut timp sa cititi ceea ce am gandit !
  4. Graur_George

    Nume pe server:Graur_George Varsta:23 Sugestia: 1. Sugerez ca la tirist si alte meserii ce permit acest lucru implementarea unui sistem pe nivele. De exemplu : Ai ales meseria tirist, nu ai facut nici o cursa, asa ca nu ai voie sa te urci in Roadtrain pentru ca esti neexperimentat si va trebui sa faci livrari intai cu Yosemite/Bobcat/Sadler pentru 20-30 de curse, dupa aceea cu Flatbed si cu DFT inca 30-40 de curse, iar dupa ce ai facut acele curse sa poti conduce camion cu remorca . Sau la curier : Incepi prin livrari de 2 colete cu motorul,dupa aceea 4 , si d-abia mai tz sa poti livra 10, iar dupa un numar de livrari sa poti merge cu masina. De asemenea 10 colete sa nu poti transporta decat cu masina, e cam ilogic sa duci 10 colete cu motorul. La pilot aceeasi situatie : Intai avioane mici, dupa avioane de marfa si dupa aceea transporturi cu shamal etc. Poate chiar Andromeda pentru un castig mare. 2. Implementarea unui sistem pentru admini astfel incat sa nu poata da heal/respawn etc . decat odata pe ora . In caz de vor sa dea sa li se afiseze un mesaj de genul :" Mai asteptati. Puteti executa aceasta comanda peste 40 de min." 3.La VIP limitarea de spawnat vehicule si repair astfel incat sa nu abuzeze de el , cum se intampla de obicei : Spawn interminabil de vehicule la anumite zone de incarcare etc. Sa aiba un timp de asteptare pana la spawnarea urmatorului vehicul. De asemenea poate chiar scoase remorcile si tirurile , astfel oamenii vor avea mai mare grija de vehicule. + vor conduce mai prudent. 4. La Medic(daca se poate) , comanda de heal player, astfel incat sa depinda si mai putin playerii de admin cu healul, nu ca nu ar avea automate de heal. 5. Mecanicul, in afara de repair, sa poata livra vehicule gasite in mijlocul drumului la o zona de parcare sau cv de genul, ceea ce va duce la respawnarea vehiculului, sau daca este vehicul spawnat, la curatarea acestuia. Desigur , ca sa nu se faca abuz si sa se duca masini parcate regulamentar, sa aiba un timp de livrare, de exemplu 5 minute 6. Scoaterea vehiculelor industriale de la case / dealership. Acestea sa fie disponibile doar pentru patronii de firma . Astfel firmele vor avea un scop in joc. + am propus mai demult niste sugestii pentru firme care ar putea fi luate in considerare Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Toate sugestiile de mai sus vor da un aspect mai realistic, combinand mai mult roleplay-ul cu truckingul, si de asemenea vor creste fluenta gameplay-ului .
  5. Graur_George

    nici voi n-ati actionat profesional cand amenintati pe cnv ca ia ban doar pentru faptul ca adminul respectiv va favorizeaza intelegi tu ? Dar fie treaca de la mn . o sa iti dau eu unban cand intru pe srv .
  6. Graur_George

    te rog sa-mi lasi ip ca imi spune ca al tau cont nu este banat .
  7. Graur_George

    si Garantia mea unde este ca nu vei mai face? datorita faptului ca nu s-a respectat modelul . Refa cererea si vorbim dupa .
  8. Graur_George

    minti. Ce pot sa zic . Sa-ti traiasca bebele. Fiecare si-l planuieste cand considera , sau ei bine nu si-l planuieste. Eu unul mai stau
  9. Graur_George

    Domnul Marius ti-am mai spus de o suta de ori raspunsuri la aceleasi intrebari . Crezi ca eu nu ma satur de intrebarile voastre idioate? Daca aveti Alzheimer duceti-va si faceti-va programare frate, nu intrati sa va jucati pe srv si cand vi se scoala voua sa puneti intrebari de ce vi se aduce aminte. Adminii is ca sa supervizeze si sa aiba grija de server, nu sa va dadaceasca pe voi . Voi altceva decat : Repair, Nos pls, Respawn nu stiti cand e un admin pe srv. Si fuel nu mai zic, benzinariile is degeaba.
  10. Graur_George

    i like the fact that the spammers Philipinese retards are present here. Why don`t you tell them that you said Bad Words to us admins in our own language? or that you spam commands for no reason? Philipinese 12 years old. I talked with ovydyu and said use english or romanian in any chat. No other languages. Because i`m fed up of being insulted by 12 years old Philipinese pieces of crap in /pm . Domnul @balint ovydyu a spus ca nu ai voie sa arunci cu bani in stanga si in dreapta . Prima data i-ai dat lu Lexi prin transfer bancar, dupa ai vrut sa ii dai lu Malone. Nu e problema mea ca tu esti frustrat . Iar domnul Mihai09 ai vreo problema cu mn spune-mi-o in fata copile nu aici dand din gura ca o moara stricata . Nu te-am deranjat cu nimic, ti-am spus doar : VIP il aveti doar pt voi , nu sa dati repair la toata lumea si masini. Ca m-am saturat sa intru pe server si sa dau Clean dupa curul vostru deoarece playerii plang ca voi ati spawnat 200 de trailere in Death Valley sau mai stiu eu unde, deoarece voua va este greu sa aruncati respectiva remorca in apa ca sa se respawneze unde ati spawnat-o.
  11. Graur_George

    mie mi-e indiferent . poti sa-mi dai demote linistit.
  12. Graur_George

    deci in primul rand : nu era la work. tocmai terminase Jobul in al 2-lea rand : eram cu jacob mergeam pe drum si respectivul s-a impins in mine de m-a bagat in mapa in al 3-lea rand : acea cenzura era injuratura din partea lui . si nu a fost prima abatere. Denys_YT tu ca de obicei esti in +
  13. Graur_George

    hai sa fie un
  14. Graur_George

    , dar s-ar putea face o chestie si mai interesanta. sa bage shamal si beagle . Shamal pentru transport persoane iar beagle pentru marfuri . iar cand dai /work sa alegi ce vrei sa transporti .
  15. Graur_George

    Nume pe server:Graur_George Varsta:22 de ani Sugestia: 1. Implementarea unor curse cu legaturi care sa fie si decent platite . Adica nu toate sa fie platite exagerat. Dar exemplu : Aur Death Valley-Longpoint Blue Port , din Longpoint Blue Port cu aceeasi remorca Materiale de Constructii spre Greenland Oslo . si din Greenland Oslo Carbit spre Death Valley Port . Iar tot acest circuit adunat sa iti poata da adunat undeva la 1 milion - 1 milion 200 de dolari 2. Sugestie companii marfuri : Companiile sa poata avea un bonus de profit pe un anumit tip de marfa . Exemplu : Sc trucking srl are licenta pe aur, iar celelalte companii daca vor sa faca aur sa plateasca o anumita taxa . Sau sa poata face licitatie pentru o anumita licenta intr-o anumita zi iar celelalte companii sa nu poata face cursa respectiva. Ex: 16/10/2017 RED are achizitionata licenta de Carbit , iar celelalte companii nu pot face acea cursa . De asemenea s-ar putea implementa curse numai pentru membrii companiilor. Exemplu : daca nu faci parte din companie nu poti face o anumita cursa . 3. Implementarea unui fel de intrecere intre companii . Exemplu : Prima companie care face 20 de transporturi dintr-o anumita marfa primeste in seif undeva la 10-20 kk, iar toti membrii companiei online din acel moment primesc un bonus de 1kk pentru reusita . Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: prima sugestie ar indemna playerii sa munceasca mult mai cu spor, mai ales ca uneori este foarte plictisitor sa te duci sa incarci de la distante mari, iar celelalte 2 i-ar face mult mai atrasi de Companii. De asemenea datorita celor 2 se poate ridica stafeta pentru recrutare companii.
×