Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Silva

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Silva

  1. Silva

    Contra, mai ai multe de invatat.
  2. Silva

    Daca va confirma ownerul, ai un foarte mare pro de la mine, chiar pentru gradul de Moderator.
  3. Silva

    "Scrie cateva comenzi de admin" Nimeni: Nimic. Shadow: Da. Contra. In primul rand pentru putinul timp petrecut pe server si in al 2-lea rand pentru hack-urile pe care le ai.
  4. Silva

    Avand in vedere ca s-a insteresat bietul om prin toate directiile posibile cum face si el o cerere de unban (mi-au dat 4 persoane de stire ca vrea neeaparat unban), e destul de clar ca ii pare putin rau de ceea ce a facut, altfel nu se mai straduia atat. Eu zic un pro pentru cerere, partial sa zicem. Daca primesti unban si te mai vad cu mod-uri pe care nu stii sa le folosesti in totalitate , se repeta istoria.
  5. Silva

    Efectele bugului: (descrie bugul) Comenzile pentru teleportare la casa sau insula personala nu functioneaza. /myhouse sau /"silva" in cazul meu. Zice ca esti teleportat, dar tot acolo esti. De asemenea, /lockcar pentru masina personala, aparent nu iti incuie masina, se poate sui cine doreste in ea. Cand l-ai descoperit: (spune cand ai descoperit bugul) Azi. Locatie: (daca este bug la mapa) - O poza cu bugul: (pune o poza cu bugul) Nu cred ca este necesar.
  6. Silva

    Ok, sunt de parere ca lucrurile astea nu vor ajuta prea mult, decat pe cei care sunt activi pe forum. Adica, cativa. Trebuiesc gandite modalitati de investitie in servere de jocuri actuale sau afiliate unele. Parerea mea este ca deocamdata sunt 2 servere putin populate pe forum, si alea sunt out-dated (nu mai sunt atat de multe persoane in romania care joaca samp. Si daca joaca, joaca pe serverele cu care s-au obisnuit). Stiti proverbul "Ce-i lipseste chelului? Tichie de margaritar!". Eh, asta se aplica aici. Nu stiu cata lume vine pe un forum doar ca sa posteze si/sau sa citeasca posturi. Sunt idei bune in general, insa aplicabile doar cand exista un inceput real de activitate. Iar traficul se va obtine prin actualizarea de servere pe care se bazeaza in general HZ-ul. Poate ca se poate si dona pentru servere proprii, cine stie? Este parerea mea, nu este o concluzie.
  7. Silva

    Metalul e un subgen al muzicii rock. Nu sunt 2 genuri diferite. Zic si eu.
  8. Silva

    Pro pentru helper. Cu conditia de a-ti revizui limbajul si uita-te peste comenzi. Voi fi cu ochii pe tine daca cumva vom deveni colegi.
  9. Silva

    Uite, nu te cunosc de foarte mult timp, insa in ultima vreme ai fost mai mult decat activ, erai aproape non-stop pe server. Stiu ca ai o istorie nu prea placuta, insa pana acum te-ai comportat ok, desi in unele momente mai ai si tu cateva exagerari :)). Cu toate astea, ai ajutat destul de ok serverul, indeplinand datoria de VIP. Te impiedici putin la comenzi pe ici-colo iar uneori exagerezi cu limbajul, avand chiar si cateva warn-uri la activ. Nu-ti dau nici pro nici contra. Daca va cantari parerea mea intr-o alegere, atunci ma voi exprima ferm. Este doar o parere sincera despre tine pana acum.
  10. Silva

    Ai copiat serveru' alalalt cu sistemul de masini si dealership. Ala il avea deja.
  11. Silva

    Pe langa cultura generala, eu zic ca ar fi ok sa existe intrebari si din jocul in sine. Adica intrebari din misiuni sau story-line? Eu pot pune cateva intrebari daca ideea e pertinenta.
  12. Silva

    Iti accept scuzele. Lasa lumea sa zica ce are de zis, si daca nimeni nu va mai avea nicio opinie, poti sterge tot forumul.
  13. Silva

    Doar acolo te-am "gasit", in momentul in care puteam vorbi liber cu tine. Poti da copy-paste la tot chat-logul de pe server si sa-mi faci 20 de reclamatii consecutive. N-are nicio legatura cu serverul. Nu, nu a degenerat absolut deloc. Daca tu ai impresia ca o situatie degenereaza atunci cand iti spui o parere sincera, atunci te-am supraestimat mai mult decat credeam. Tu esti indiferent din anumite motive, ca daca ti-ai deschide gura nici administrator n-ai mai fi aici. Sunt ferm convins de asta. Dar deja aici intram in alta discutie. Astept sa fiu banat pe forum. Bafta.
  14. Silva

    Nu, clar nu sunt impotriva. Nu a pornit de la inactivitatea ta de pe rnt, i don't give a fuck de inactivitatea ta. A pornit de la faptul ca voiam sa-mi expun un simplu punct de vedere asupra unei persoane la care tu ai sters absolut tot chat-ul, ca sa ce? Asta nu e topic de serverul IS, asta e reclamatie de forum in general, pentru ca de acolo a pornit tot. Daca vrei, te fac pupator in cur si aici, ca sa ai motiv sa-mi dai ban pe forum. Nu tine de server, acolo am avut ocazia sa-ti spun ceea ce cred despre tine
  15. Silva

    Un joc de nota 2000+. Atat LIS 1 cat si 2 (care inca nu a ajuns la capat cu episoadele). M-a tinut captivat in poveste pe intreg sir narativ al episoadelor. Sa nu uitam de Life is strange Before the storm, care are un inteles aparte asupra povestii. Il recomand cu cel mai mare drag.
  16. Doaaaa, sunt convins ca directorii de firme mari, cu mii de angajati folosesc numai HTC.
  17. Silva

    Uite, nu te supara pe mine, n-am nimic personal cu tine. Insa... Da-o-n doba de treaba, fa-ti timp pentru responsabilitatea pe care o ai de ceva vreme. Ma indoiesc amarnic ca ai atat de multe probleme incat nu poti accepta sau respinge un amarat de grad. Pune pe cineva in masura sa se ocupe daca tu ... pescuiesti in timpul liber. Ce sa mai, adevarul e ca dureaza aproape o luna pana sa te hotarasti in privinta unui grad atat de important precum un vip. Fara suparare.
  18. Silva

    Eu vreau fondator direct, lasa-ma cu moderatori si alte clase inferioare . Gluma-i gluma, insa ca sa dea roade un asemenea concurs, trebuie sa existe interes. Daca nu exista interes, nu exista nimic. Cum spunea si Liberty, daca nu exista doritori, se organizeaza degeaba. Ar fi dragut sa se anunte pe undeva intentia asta. Nu ma intrebati unde, n-am nicio idee. Totusi este o idee. E de apreciat.
  19. Silva

    Subscriu sus si tare! Ba chiar subliniat cu linie rosie, dubla daca se poate. In fine, felicitari pentru noua tema, arata de 15 sau 20 de ori mai bine decat cea veche. Nu stiu cine e responsabil de asta, insa felicitari. Acum daca se poate face ceva ce a spus omu' asta de mai sus, ar fi extraordinar.
  20. Silva

    Iti urez un sincer "mult succes" cu asta. Exista o vorba foarte veche, daca vrei ca un lucru sa fie bine facut, il faci cu mana ta. De acolo incolo, e intuitie si premonitie. Tu ca fiind fondator, n-ar trebui niciodata sa ai pretentia ca userii inregistrati sa te promoveze pe tine. Lupta daca vrei sa ai ceva. Nu te astepta la atii sa te ridice. Parere personala.
  21. Silva

    Adica intr-un fel, sa stai pe scaunul biroului tau, si sa-ti vina popularitate pe tava, ca sa ai ce administra si ce comenta in comunitate, fara sa investesi un ban, decat pentru hostul comunitatii. Eu ma consider o persoana retardata, si mai consider faptul ca ai mai multe categorii decat sunt necesare pentru acest forum. Si totusi tot nu-i activitate. Oare care o fi cauza dom'le?...
  22. Silva

    Daca nu aveti cativa euro de investit, poti sa inchizi topicul asta din start. Nici nu stiu de ce l-ai deschis.
  23. Silva

    Adevaru' e ca ai si foarte multi useri care abia asteapta sa-si dea cu parerea aici. Un bun fondator are datoria sa ia decizii si sa conduca dupa judecata lui, nu dupa parerile unor copiluti. Fara suparare. Sugestie: Tema mai atractiva, si pentru inceput cateva servere noi. Cel putin 2. Unul de CS GO nu ar strica (E FREE pe Steam, wtf!). Asta daca exista buna dispozitie de a investi in ceva ce nu se stie sigur daca va merge sau nu. Daca nu se gasesc oameni cu servere proprii, pun pariu ca aveti macar 2-3 oameni in staff de incredere care pot sa se ocupe de asa ceva. Mai ramane reclama pe site-urile de socializare, care-cum pe unde au conturi. Ceva concursuri de promovare? Poate grade pe servere sau pe forum? Sugerez inca un server CS 1.6 Modul GunGame. Servere clasice sau respawn sunt la absolut orice pas, insa vorbesc din experienta ca unele moduri sunt cautate, cel putin de romani. Daca ar fi si server romanesc sunt aproape convins ca va avea succes. Am spus aproape. Iar apoi, raman la ideea de baza, server de gta v, lasati samp-ul ca nu mai merge de ceva vreme.
  24. Silva

    Apreciez sinceritatea, insa din cate stiam eu, atunci cand devii fondator, poti lua si niste decizii privind viitorul comunitatii pe care o conduci. Functia de fondator cuprinde si dezvoltarea comunitatii, nu numai setarile la care ai acces. Atunci cand ai 2 sau mai multi fondatori intr-o comunitate, iti asumi niste decizii din exterior. In lipsa increderii, nu le mai oferi acest grad, evident. In fine, ideea e ca este nevoie de dezvoltare aici, una grava, altfel se va ajunge la host platit degeaba sau la inevitabila inchidere a comunitatii. Ma mir cum de ii renteaza fondatorului in cauza sa mai plateasca hostul inca.
×