Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Silva

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Silva last won the day on August 8 2019

Silva had the most liked content!

Community Reputation

20 Good

About Silva

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  • Country

Recent Profile Visitors

671 profile views
  1. Silva

    Contra, mai ai multe de invatat.
  2. Silva

    Daca va confirma ownerul, ai un foarte mare pro de la mine, chiar pentru gradul de Moderator.
  3. Silva

    "Scrie cateva comenzi de admin" Nimeni: Nimic. Shadow: Da. Contra. In primul rand pentru putinul timp petrecut pe server si in al 2-lea rand pentru hack-urile pe care le ai.
  4. Silva

    Avand in vedere ca s-a insteresat bietul om prin toate directiile posibile cum face si el o cerere de unban (mi-au dat 4 persoane de stire ca vrea neeaparat unban), e destul de clar ca ii pare putin rau de ceea ce a facut, altfel nu se mai straduia atat. Eu zic un pro pentru cerere, partial sa zicem. Daca primesti unban si te mai vad cu mod-uri pe care nu stii sa le folosesti in totalitate , se repeta istoria.
  5. Silva

    Efectele bugului: (descrie bugul) Comenzile pentru teleportare la casa sau insula personala nu functioneaza. /myhouse sau /"silva" in cazul meu. Zice ca esti teleportat, dar tot acolo esti. De asemenea, /lockcar pentru masina personala, aparent nu iti incuie masina, se poate sui cine doreste in ea. Cand l-ai descoperit: (spune cand ai descoperit bugul) Azi. Locatie: (daca este bug la mapa) - O poza cu bugul: (pune o poza cu bugul) Nu cred ca este necesar.
  6. Silva

    Ok, sunt de parere ca lucrurile astea nu vor ajuta prea mult, decat pe cei care sunt activi pe forum. Adica, cativa. Trebuiesc gandite modalitati de investitie in servere de jocuri actuale sau afiliate unele. Parerea mea este ca deocamdata sunt 2 servere putin populate pe forum, si alea sunt out-dated (nu mai sunt atat de multe persoane in romania care joaca samp. Si daca joaca, joaca pe serverele cu care s-au obisnuit). Stiti proverbul "Ce-i lipseste chelului? Tichie de margaritar!". Eh, asta se aplica aici. Nu stiu cata lume vine pe un forum doar ca sa posteze si/sau sa citeasca posturi. Sunt idei bune in general, insa aplicabile doar cand exista un inceput real de activitate. Iar traficul se va obtine prin actualizarea de servere pe care se bazeaza in general HZ-ul. Poate ca se poate si dona pentru servere proprii, cine stie? Este parerea mea, nu este o concluzie.
  7. Silva

    Metalul e un subgen al muzicii rock. Nu sunt 2 genuri diferite. Zic si eu.
  8. Silva

    Pro pentru helper. Cu conditia de a-ti revizui limbajul si uita-te peste comenzi. Voi fi cu ochii pe tine daca cumva vom deveni colegi.
  9. Silva

    Uite, nu te cunosc de foarte mult timp, insa in ultima vreme ai fost mai mult decat activ, erai aproape non-stop pe server. Stiu ca ai o istorie nu prea placuta, insa pana acum te-ai comportat ok, desi in unele momente mai ai si tu cateva exagerari :)). Cu toate astea, ai ajutat destul de ok serverul, indeplinand datoria de VIP. Te impiedici putin la comenzi pe ici-colo iar uneori exagerezi cu limbajul, avand chiar si cateva warn-uri la activ. Nu-ti dau nici pro nici contra. Daca va cantari parerea mea intr-o alegere, atunci ma voi exprima ferm. Este doar o parere sincera despre tine pana acum.
  10. Silva

    Ai copiat serveru' alalalt cu sistemul de masini si dealership. Ala il avea deja.
  11. Silva

    Pe langa cultura generala, eu zic ca ar fi ok sa existe intrebari si din jocul in sine. Adica intrebari din misiuni sau story-line? Eu pot pune cateva intrebari daca ideea e pertinenta.
  12. Silva

    Iti accept scuzele. Lasa lumea sa zica ce are de zis, si daca nimeni nu va mai avea nicio opinie, poti sterge tot forumul.
  13. Silva

    Doar acolo te-am "gasit", in momentul in care puteam vorbi liber cu tine. Poti da copy-paste la tot chat-logul de pe server si sa-mi faci 20 de reclamatii consecutive. N-are nicio legatura cu serverul. Nu, nu a degenerat absolut deloc. Daca tu ai impresia ca o situatie degenereaza atunci cand iti spui o parere sincera, atunci te-am supraestimat mai mult decat credeam. Tu esti indiferent din anumite motive, ca daca ti-ai deschide gura nici administrator n-ai mai fi aici. Sunt ferm convins de asta. Dar deja aici intram in alta discutie. Astept sa fiu banat pe forum. Bafta.
  14. Silva

    Nu, clar nu sunt impotriva. Nu a pornit de la inactivitatea ta de pe rnt, i don't give a fuck de inactivitatea ta. A pornit de la faptul ca voiam sa-mi expun un simplu punct de vedere asupra unei persoane la care tu ai sters absolut tot chat-ul, ca sa ce? Asta nu e topic de serverul IS, asta e reclamatie de forum in general, pentru ca de acolo a pornit tot. Daca vrei, te fac pupator in cur si aici, ca sa ai motiv sa-mi dai ban pe forum. Nu tine de server, acolo am avut ocazia sa-ti spun ceea ce cred despre tine
×