Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/04/2019 in all areas

  1. 1 point
    Nume pe server: 07MaRiAn07 Varsta: 16 Sugestia: Prima sugestie e sa schimbati barcile...astea care sunt acum merg cu maxim 55km/h. A doua sugestie e sa fie adaugate niste curse la job-ul marinar. Am facut o poza cu fiecare locatie (in caz ca e deja pusa, imi pare rau nu am stat sa fac fiecare cursa la marinar) 1. Turisti de la https://imgur.com/a/j6hIfvz la https://imgur.com/a/CjsE9QR 2. Caras de la https://imgur.com/a/7RwFpRA la https://imgur.com/EktJ5Gy 3. Padurari de la https://imgur.com/a/kNF8rMK la https://imgur.com/a/VxegXwo 4. Crap de la https://imgur.com/a/LZgN7Oz la https://imgur.com/a/UwUpJY5 Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Face job-ul mai frumos si mai complex.
  2. 1 point
    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: https://youtu.be/DALZ0PwwXSQ (Farmer Class) Intrebari? Dati un reply si voi incerca sa raspund cu cat mai multe amanunte.
  3. 1 point
    calitatea e proasta pentru ca am uitat sa o schimb, dar se vede. voi vedea sa nu fac aceeasi greseala la celelalte
  4. 1 point
    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: Adăugarea interiorului casei din ls Hills in casele cu level 8 (200.000$). Vorbesc despre casa care apare in misiunea “A home in the hills” -Mansion Mission 1 (singleplayer) , cea amplasată lângă semnul “VINEWOOD” Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Jucătorii vor avea mai mult spațiu sa își editeze casele. Deasemenea, datorită faptului ca level 8 e level maxim, acel interior e necesar.
  5. 1 point
    ume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: După cum știm , de fiecare data când faci o misiune ca /Trucker , ai doua puncte in care trebuie sa ajungi: punctul de load și cel de unload. Sugestia mea ar fi ca in momentul in care ajungi la punctul de load și trebuie sa selectezi cantitatea de marfa ce o transporți , in cazul in care alegi o cantitate peste norma, sa Primești stele. Spre exemplu, dacă cantitatea default pentru un camion e 10tone și ai decis sa transporți 50tone, Primești 4stele. O alta varianta a acestei sugestii ar fi: ca de obicei, când ajungi la punctul de load sa îți alegi greutatea care o dorești fără a primi stele. Insa, poliția va primi accesul la o comanda (spre exemplu ( /checktrailer) sau /checkquantity etc ) astfel, in cazul in care Trucker-îl respectiv a ales sa ducă o cantitate mai mare de marfa, va primi un fine. Ideea e ca atunci când selectează o cantitate mai mare, nu va apărea cu roșu pe mapa, ci polițistul va fi nevoit sa ghicească cine duce o cantitate mai mare și cine nu. Astfel , după efectuarea comenzii /checktrailer , polițistul respectiv va primi unul din cele 2 răspunsuri pe chat : duce o cantitate normala de marfa sau e peste. Acest cmd va merge doar in apropierea Trucker-ului respectiv. Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: ar fi un nou challenge pentru clasa police. E putin încurcată sugestia, și puțin greu de scriptat , însa am zis sa o postez :).
  6. 1 point
    ume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: Adăugarea clasei “Assistance”. In aceasta clasa, jucătorul respectiv este nevoit sa meargă la un speedometer ales random de către bot/script (?), astfel reparandul ( după ce ajunge la cercul roșu de pe minimap, este realizată automat animația de a repara ( nu sunt sigur daca exista o așa animație, dar desigur, este opțională)). Aceasta va fi realizată cu ajutorul vehiculului “Utility Van+ trailer-ul acesteia. O a doua posibilitate a jucătorului e de a urca intr-un tie truck și a tasta /work . Aceasta ii va permite sa înceapă al doilea tip de job al acestei clase: o mașina “stricata” va fi spawnata de bot/script (?) pe mapa, jucătorul respectiv ba fi nevoit sa meargă pana la ea și sa o tracteze înapoi la spawn-ul clasei “assistance”. Acest job va începe doar dacă jucătorul va urca într-un tow-truck. Locul spawnului acestei clase este total la alegerea scripter-ului. Un exemplu ar fi lângă muntele chiliad aka Sân Fierro, la zona cu fier vechi de după pod) Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: nou-veniții vor avea o gama mai mare de joburi la dispoziție.
  7. 1 point
    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia:După ce am mai umblat prin postările de pe forum, dădusem de update-ul la case, mai exact mobilarea lor. M-am gândit ca același lucru ar putea fi atribuit și mașinilor. (Spoilere, bumpere, neoane). Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Cred ca ar influența pozitiv serverul și ar da acces la putina creativitate jucătorilor.
  8. 1 point
    Momentan, casele de lvl 8 pare-mi-se , au alt interior decât cel al casei lui Madd Dogg.
  9. 1 point
  10. 1 point
    Scuze. Doream ca reply-urile sa fie strict la o anumită sugestie, astfel sa nu se încurce una cu alta, sa fie clar care sunt respinse și care acceptate.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×