Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LibreVille

​​​​​​​Banned
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LibreVille last won the day on September 4 2019

LibreVille had the most liked content!

Community Reputation

24 Good

1 Follower

About LibreVille

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

518 profile views
 1. LibreVille

  Nume: LibreVille Bug: spike-ul de la poliție îl poți spawna, doar ca este doar de decor. Însăși funcția lui nu merge ( de a sparge rotile la autovehicule) Alte detalii: undeva pe 27 August a mers vreo doua zile, atât.
 2. LibreVille

  Arată foarte bine. In poza a 8a, in fata la clădire ar fi bun de spawnpoint.
 3. LibreVille

  Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorului raportat: Crist Problema: 1) Acum 2 sau 3zile a primit warn (si ban pe contul nou-creat, [BFV]Crist) pentru ca crease un al doilea account. Astazi, cu ajutorul lui N@arcis54 (admin) am aflat ca are in total 4 conturi pe acelasi IP, astfel incalca regula NR.1 al serverului. 2) https://imgur.com/a/dUHfeCS Aici vedem cum spune Crist ca contul [BFV]David este al prietenului sau ,cu toate ca in poza urmatoare putem vedea ca acest cont este inregistrat in lista sa de conturi secundare: https://imgur.com/a/o05p779 3) In cazul in care acest cont este totusi al prietenului sau, ar mai fi incalcat inca o regula, nr2. Citez: este interzis: 'complotul cu alti jucatori pentru a trimite banii primiti 'cadou' sau orice alte bunuri.' . Conform scorului contului [BFV]David, este imposibil ca acest jucator sa fi facut rost de bani pentru 10masini si doua case la doar 40score. https://imgur.com/a/sRKRcoU 4) Conform spuselor de mai sus, tin sa mentionez ca eu sunt 100% sigur ca [BFV]David este totusi contul lui Crist, deoarece numele caselor din pozele de mai sus au aceleasi nume ca casele pe care le detinea Crist. (in loc de 'Bogatul lumii este [BFV]David' era 'Bogatul lumii este Crist' si in loc de 'la [BVF]David BOSS-ul era 'la Crist BOSS-ul'. Astfel, dupe ce am discutat despre ce a incalcat Crist, eu impreuna cu N@arcis54 am decis sa-i dam 3zile ban. Citez: '[17:54:46] Crist has been banned by N@rcis54 for 3 days, reason: Conturi multiple,incalcarea punctului 2 din /rules' Edit: Crist a plătit cu gold unban-ul și i sa resetat contul.
 4. LibreVille

  Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorilor raportati: Crist si NOSS. Probleme: 1) Crist 'campeaza' in masina mafiei, ceea ce inseamna incalcarea regulei nr.1 din codul politiei. 2) Cere jucatorilor sa mearga cu viteza, ca mai apoi sa le dea fine, promitandule banii inapoi (Score farming). Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/KbDzMlT
 5. LibreVille

  Nume: LibreVille Varsta: 18 Sugestie: /getv [ID] [Color1] [Color2] ,Adițional la /bike, /trailer, /car , /Plane. Ar fi cu mult mai ușor pentru vipi (și pentru admini) sa fie o astfel de comanda.
 6. LibreVille

  Da. O data ce ai băgat bani in seif ,nu poți săi mai scoti.
 7. LibreVille

  Numele tau pe server:LibreVille Numele jucatorului raportat: ADN Problema: Sparge rotile la tir fara motiv. **spikestrip** Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/L9pEnCC
 8. LibreVille

  Am testat dacă poți scoate bani nelimitați. Nu am testat dacă poți scoate banii pe care ii ai deja.
 9. LibreVille

  Nume pe server: Libreville Varsta:18 Bug-ul:https://imgur.com/a/2h9Un6y
 10. LibreVille

  Numele tau pe server: Libreville Numele jucatorului raportat: Crist Problema: Multiple accounts . Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/6YhVLg9
 11. LibreVille

  Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: Mereu am crezut ca e prea ușor sa iai VIP pe acest server. Din propria experiența, am luat VIP level 1 după 6 zile pe server.1) Sugestia mea ar fi ca cerințele pentru VIP 1-3 sa fie mai mari ( spre exemplu un număr mai mare de ore sau spre exemplu un număr anumit de scor ( VIP 1- 1500scor). 2) Prețurile pentru VIP sa fie mai mari, iar admin sa nu poți cumpara (pentru ca nu are logica sa cumperi un grad legitim cu bani). Din nou, din propria experiența de patru ani pe un svr de Trucking , prețurile pentru un VIP cu nivel minim ar fi 30$.
 12. LibreVille

  Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorului raportat: ADN Problema: Cere jucatorilor sa dea tp la el pentru fine. Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/t7Vo1TO Eram la 100m departare de Sorinvip, gata sa-i dau fine. N-am mai suportat, e a 3-a oara cand se intampla la fel.
 13. LibreVille

  Sunt barci care au dimensiuni mari si altele mai mici. Clasa respective va utiliza barci mai mici ( intrucat si viteza lor este mai mare)
 14. LibreVille

  Nume pe server: LibreVille Varsta:18 ani Sugestia: adaugarea clasei train driver. Ar fi putin monotona, dar trebuie de diversificat putin serverul.
 15. LibreVille

  Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: Adaugarea clasei boat. Scopul e de a transporta Marfa sau pasageri dintrun punct al mapei in celalalt.
×