Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LibreVille

​​​​​​​Banned
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by LibreVille

  1. LibreVille

    Nume: LibreVille Bug: spike-ul de la poliție îl poți spawna, doar ca este doar de decor. Însăși funcția lui nu merge ( de a sparge rotile la autovehicule) Alte detalii: undeva pe 27 August a mers vreo doua zile, atât.
  2. LibreVille

    Arată foarte bine. In poza a 8a, in fata la clădire ar fi bun de spawnpoint.
  3. LibreVille

    Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorilor raportati: Crist si NOSS. Probleme: 1) Crist 'campeaza' in masina mafiei, ceea ce inseamna incalcarea regulei nr.1 din codul politiei. 2) Cere jucatorilor sa mearga cu viteza, ca mai apoi sa le dea fine, promitandule banii inapoi (Score farming). Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/KbDzMlT
  4. LibreVille

    Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorului raportat: Crist Problema: 1) Acum 2 sau 3zile a primit warn (si ban pe contul nou-creat, [BFV]Crist) pentru ca crease un al doilea account. Astazi, cu ajutorul lui N@arcis54 (admin) am aflat ca are in total 4 conturi pe acelasi IP, astfel incalca regula NR.1 al serverului. 2) https://imgur.com/a/dUHfeCS Aici vedem cum spune Crist ca contul [BFV]David este al prietenului sau ,cu toate ca in poza urmatoare putem vedea ca acest cont este inregistrat in lista sa de conturi secundare: https://imgur.com/a/o05p779 3) In cazul in care acest cont este totusi al prietenului sau, ar mai fi incalcat inca o regula, nr2. Citez: este interzis: 'complotul cu alti jucatori pentru a trimite banii primiti 'cadou' sau orice alte bunuri.' . Conform scorului contului [BFV]David, este imposibil ca acest jucator sa fi facut rost de bani pentru 10masini si doua case la doar 40score. https://imgur.com/a/sRKRcoU 4) Conform spuselor de mai sus, tin sa mentionez ca eu sunt 100% sigur ca [BFV]David este totusi contul lui Crist, deoarece numele caselor din pozele de mai sus au aceleasi nume ca casele pe care le detinea Crist. (in loc de 'Bogatul lumii este [BFV]David' era 'Bogatul lumii este Crist' si in loc de 'la [BVF]David BOSS-ul era 'la Crist BOSS-ul'. Astfel, dupe ce am discutat despre ce a incalcat Crist, eu impreuna cu N@arcis54 am decis sa-i dam 3zile ban. Citez: '[17:54:46] Crist has been banned by N@rcis54 for 3 days, reason: Conturi multiple,incalcarea punctului 2 din /rules' Edit: Crist a plătit cu gold unban-ul și i sa resetat contul.
  5. LibreVille

    Nume: LibreVille Varsta: 18 Sugestie: /getv [ID] [Color1] [Color2] ,Adițional la /bike, /trailer, /car , /Plane. Ar fi cu mult mai ușor pentru vipi (și pentru admini) sa fie o astfel de comanda.
  6. LibreVille

    Numele tau pe server: Libreville Numele jucatorului raportat: Crist Problema: Multiple accounts . Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/6YhVLg9
  7. LibreVille

    Numele tau pe server:LibreVille Numele jucatorului raportat: ADN Problema: Sparge rotile la tir fara motiv. **spikestrip** Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/L9pEnCC
  8. LibreVille

    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: Mereu am crezut ca e prea ușor sa iai VIP pe acest server. Din propria experiența, am luat VIP level 1 după 6 zile pe server.1) Sugestia mea ar fi ca cerințele pentru VIP 1-3 sa fie mai mari ( spre exemplu un număr mai mare de ore sau spre exemplu un număr anumit de scor ( VIP 1- 1500scor). 2) Prețurile pentru VIP sa fie mai mari, iar admin sa nu poți cumpara (pentru ca nu are logica sa cumperi un grad legitim cu bani). Din nou, din propria experiența de patru ani pe un svr de Trucking , prețurile pentru un VIP cu nivel minim ar fi 30$.
  9. LibreVille

    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: Adăugarea claselor gunoier, miner și fisherman in meniul principal Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Momentan, sunt de părere ca nu avem destule clase. Deasemenea, foarte putini inceptatori știu de existența /minimissions. Also, aceste clase dau prea putini bani și scor pentru requirements pe care le au (newbie Trucker [lvl 2 Trucker class])
  10. LibreVille

    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: Adaugarea clasei boat. Scopul e de a transporta Marfa sau pasageri dintrun punct al mapei in celalalt.
  11. LibreVille

    Nume pe server: Libreville Varsta:18 Bug-ul:https://imgur.com/a/2h9Un6y
  12. LibreVille

    Da. O data ce ai băgat bani in seif ,nu poți săi mai scoti.
  13. LibreVille

    Am testat dacă poți scoate bani nelimitați. Nu am testat dacă poți scoate banii pe care ii ai deja.
  14. LibreVille

    Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorului raportat: ADN Problema: Cere jucatorilor sa dea tp la el pentru fine. Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/t7Vo1TO Eram la 100m departare de Sorinvip, gata sa-i dau fine. N-am mai suportat, e a 3-a oara cand se intampla la fel.
  15. LibreVille

    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Sugestia: https://youtu.be/DALZ0PwwXSQ (Farmer Class) Intrebari? Dati un reply si voi incerca sa raspund cu cat mai multe amanunte.
  16. LibreVille

    Nume pe server: LibreVille Varsta:18 ani Sugestia: adaugarea clasei train driver. Ar fi putin monotona, dar trebuie de diversificat putin serverul.
  17. LibreVille

    Sunt barci care au dimensiuni mari si altele mai mici. Clasa respective va utiliza barci mai mici ( intrucat si viteza lor este mai mare)
  18. LibreVille

    calitatea e proasta pentru ca am uitat sa o schimb, dar se vede. voi vedea sa nu fac aceeasi greseala la celelalte
  19. LibreVille

    Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorului raportat: relja_karina Problema: Hacks (Rapid fire aim, Fly, Tp, Troll Hacks) Dovezi/alte specificatii: https://youtu.be/UZKf2-KuJdc
  20. LibreVille

    Nume Complet: Prodan Gabriel Varsta: 18 Experienta Pe Server(de cand joci): 2012 Poza Status: https://imgur.com/a/Yf1ZINe
  21. LibreVille

    Numele tau pe server: LibreVille Numele jucatorului raportat: Lyonleo03 Problema: Hacks [GM+ Jump hack, Weapon hack (cu parere de rau, proof-ul la ultimele 2hackuri sa sters din cauza unei erori)] Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/fmDlPMM
  22. Nume pe server: AndreiFTWo Varsta: 14 Sugestia: Adaugarea unei mape pentru curse. Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Un nou loc pentru a face minigame-ul cu curse. PS: Sugestia este a lui AndreiFTWo, o scriu eu pentru ca momentan el are probleme cu crearea unui cont pe forum.
  23. LibreVille

    Nume pe server: LibreVille Varsta: 18 Bug-ul: RNTBot Mistake (Detalii cat mai clare):
  24. LibreVille

    Nume real: Gabriel Nume in joc: LibreVille Varsta: 18 Nivelul VIP dorit (1,2,3): ViP level 1 Screenshot (/stats): https://imgur.com/a/LrMerX6 Cat timp petreci pe server zilnic: 3-5 ore Alte specificatii: Momentan, nu am cerintele pentru a deveni ViP level 1, insa pe parcursul a cel mult 2saptamani le voi indeplini cu siguranta.
×