Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
FaLLenGirL

Sugestii minigame-uri

Recommended Posts

Nickname: Syder.sL.DTE.uBs

Ideea ta: Minigameuri : KING , Flag Rush , Infected , Team Survival.
Descriere: Tin sa mentionez ca aceste idei au fost preluate din alte jocuri, intradevar, insa sunt bine primite pe un server de SA:MP si vor fi distractive pentru toata lumea.
 
KING: In acest minigame, jucatorii ce il vor accesa vor fi spawnati fiecare intr-un fel de mini garaj, unde la inceput va aparea un dialog mai mare putin, unde se va putea selecta modelul de masina cu care se va concura. Acestea vor fi amplasate la marginea mapei, in colturi si locuri diferite. Mapa, va fi ingradita corespunzator ca jucatorii sa nu poata depasii perimetrul de joc. Fiecare va avea 30 secunde la dispozitie sa se hotarasca, in caz contrar, i se va oferii masina random din oficiu.
 
          La inceperea jocului, dupa ce toata lumea si-a selectat masina dorita, in mijlocul mapei va fi amplasata o coronita ( o iconita in forma de coroana ), iar primul jucator ce va ajunge la aceasta, o va detine pana cand unul din jucatorii participanti, il va lovii sau il va atinge pe detinatorul de coronita, luand-o asupra sa. Dupa ce ati luat coronita sau ati lovit pe altcineva, luand coronita asupra voastra, aveti 5 secunde de transparente si nu puteti fi atinsi de nimeni. Coronita va fi vizibila la fiecare jucator in parte, deasupra masinii, urmand ca la schimbul intre jucatori sa fie asezata de la playerul 1, la cel ce a luat coronita (player 2). Fiecare jucator in parte va fi contorizat pe parcursul jocului, cat de mult a tinut coronita asupra sa, fiecare dintre voi fiind nevoiti sa fugiti de ceilalti si sa ii evitati sa va atinga, pentru a pastra coronita cat mai mult timp in scopul castigarii jocului.
 
          Fiecare runda de joc in parte va avea o durata de 5 minute, iar la sfarsitul timpului de joc, fiecare jucator va primii un dialog cu clasamentul, unde va vor fi afisate locurile detinute, numele fiecaruia si timpul in care a detinut coronita.
 
Ex:
 
Pozitia         Nume jucator                 Timp
  
 
Locul 1   Syder.sL.DTE.uBs           00:03:15
Locul 2   FaLLenGirL                      00:01:24
 
          Primele 3 locuri in clasament, vor fi recompensate cu cash/coins/score in functie de loc ( 1 / 2 / 3 ) , iar ceilalti nu vor primii nimic.
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
 
Flag Rush: In acest minigame, jucatorii ce il vor accesa vor fi spawnati fiecare intr-un fel de mini garaj, unde la inceput va aparea un dialog mai mare putin, unde se va putea selecta modelul de masina cu care se va concura. Acestea vor fi amplasate la marginea mapei, in colturi si locuri diferite. Mapa, va fi ingradita corespunzator ca jucatorii sa nu poata depasii perimetrul de joc. Fiecare va avea 30 secunde la dispozitie sa se hotarasca, in caz contrar, i se va oferii masina random din oficiu.
 
          La inceperea jocului, dupa ce toata lumea si-a selectat masina dorita, undeva pe mapa, va aparea un steag de culoare albastra sau rosie, tot odata si un punct de debarcare sa ii zic asa,  tot de culoare albastra sau rosie. Fiecare jucator in parte va trebuii sa culeaga steagul si sa-l duca in punctul specific culorii, care va fi amplasat random pe mapa, va trebuii sa-l gasiti. Ideea e ca, o data ce s-a spawnat un stag albastru, va fi numai un punct albastru de debarcare, nu si cel rosu. Steagul albastru va avea 10 puncte, iar cel rosu va avea 50 puncte.
          Iar ca sa facem lucrurile mai interesante, ma gandeam astfel: se va spawna doar un singur steag pe toata harta, jucatorul 1 care a cules steagul, va trebuii sa-l duca in punctul albastru, pe care va trebuii sa-l caute acesta fiind doar unul singur, insa veti fi nevoiti sa fugiti de ceilalti, altfel pierdeti steguletul si il va primii persoana care v-a lovit/atins. La fiecare colectare de stegulet, veti fi transparenti si nu puteti fi atinsi timp de 5 secunde, suficient cat sa puteti scapa din imbulzeala. Fiecare marcare, in functie de steguletul colectat (albastru/rosu), va fi notata intr-o baza de date, unde se vor aduna punctele voastre. Steguletele albastre, se vor spawna mai des fata de cele rosii.
 
          Fiecare runda de joc in parte va avea o durata de 5 minute, iar la sfarsitul timpului de joc, fiecare jucator va primii un dialog cu clasamentul, unde va vor fi afisate locurile detinute, numele fiecarula si punctele acumulate.
 
Ex: 
 
Pozitia           Nume jucator                 Puncte
 
Locul 1         FaLLenGirL                       150
Locul 2         Syder.sL.DTE.uBs             80
 
          Primele 3 locuri in clasament, vor fi recompensate cu cash/coins/score in functie de loc ( 1 / 2 / 3 ) , iar ceilalti nu vor primii nimic
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
 
Infected:  In acest minigame, jucatorii ce il vor accesa vor fi spawnati fiecare intr-un fel de mini garaj, unde la inceput va aparea un dialog mai mare putin, unde se va putea selecta modelul de masina cu care se va concura. Acestea vor fi amplasate la marginea mapei, in colturi si locuri diferite. Mapa, va fi ingradita corespunzator ca jucatorii sa nu poata depasii perimetrul de joc. Fiecare va avea 30 secunde la dispozitie sa se hotarasca, in caz contrar, i se va oferii masina random din oficiu.
 
          La inceperea jocului, dupa ce toata lumea si-a selectat masina dorita, unul din jucatori, va fi ales random sa fie infectat, acesta avand deasupra sa un craniu de culoare verde galbuie. Acesta va trebuii sa alerge ceilalti participanti la joc, lovindu-i sau atingandu-i, drept urmare aceia vor fi infectati la randul lor. Mai apoi, vor fi 2 jucatori infectati si amandoi vor fi nevoiti sa ii infecteze pe ceilalti, pana va ajunge toata lumea infectata iar jocul se va sfarsii. Exista tot odata posibilitatea ca unii jucatori sa nu fie infectati pe toata durata jocului, acestia fiind clasati la final pe locul 1 in podium ( chiar daca sunt 2-3 persoane ce au scapat ).
          
           Fiecare runda de joc in parte va avea o durata de 5 minute, iar la sfarsitul timpului de joc, fiecare jucator va primii un dialog cu clasamentul, unde va vor fi afisate locurile detinute si numele fiecaruia. De asemenea, veti fi clasati in podium in ordine descrescatoare ( ultimul infectat va primi locul 1 , deoarece a reusit sa-i evite atata timp pe ceilalti, desii poate erau 4-5 care il urmareau, fiind singurul neinfectat ). De asemenea, jucatorul ce a fost ales random la inceputul jocului sa fie infectat, va primii un premiu minim standard pentru participare ( fiindca a fost ghinionul lui ca in runda respectiva sa fie ales ca primul infectat de catre sistem ).
 
Ex:
 
Pozitia           Nume jucator                 
 
Locul 1         FaLLenGirL | BlackEagle.                    
Locul 2         Syder.sL.DTE.uBs        
 
          Primele 3 locuri in clasament, vor fi recompensate cu cash/coins/score in functie de loc ( 1 / 2 / 3 ) , iar ceilalti nu vor primii nimic    
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
 
Team Survival: In acest minigame, jucatorii ce il vor accesa vor fi spawnati toti impreuna, intr-un anumit punct de pe harta, unde la inceput va va aparea un dialog mai mare putin, unde se vor putea selecta armele cu care participati. Fiecare va avea 30 secunde la dispozitie sa se hotarasca, in caz contrar, vi se vor oferii arme random, din oficiu.
 
          La inceperea jocului, dupa ce toata lumea si-a selectat arma sau mai multe arme, va trebuii sa rezistati unei invazii de mercenari ( NPC ), ce va vor ataca la randul lor cu arme si vor incerca sa va omoare. Puteti sta impreuna sau puteti sa inaintati unii dintre voi mai curajosi, in vederea eliminarii mercenarilor. Jocul va avea 10 runde, ficare de o intensitate/dificultate mai mare. Va trebuii sa supravietuiti tuturor acestor valuri, in caz contrar jocul se va sfarsii. Pare dificil, insa am vesti bune.
          Se vor spawna random truse medicale si veste anti-glont ( heal / armour ) ce le puteti colecta intre valurile de atac ( respectiv 10 secunde intre ele ). Daca unul din colegii vostrii moare, acesta va intra in modul spectator pe unul dintre ceilalti jucatori si va astepta pana la finalizarea rundei, unde va fi reinviat si va putea participa din nou la joc. In cazul in care mercenarii omoara toata echipa, jocul se va sfarsii.
 
          La sfarsitul jocului, fiecare jucator va primii un dialog cu clasamentul, unde veti fi clasati in podium, in functie de numarul de mercenari omorati, astfel cine omoara cei mai multi mercenari, va primii locul 1, indiferent daca a murit sau nu.
 
Ex:
 
Pozitia           Nume jucator                               Kills
 
Locul 1         FaLLenGirL                                     25
Locul 2         Syder.sL.DTE.uBs                          10
 
 
           Primele 3 locuri in clasament, vor fi recompensate cu cash/coins/score in functie de loc ( 1 / 2 / 3 ) , iar ceilalti nu vor primii nimic.
 
 
          Cam astea sunt sugestiile mele, stiu ca cer foarte mult si ca va fi extrem de greu, insa sunt niste idei ce personal cred ca va duce la o crestere de playeri si un entertaiment mai intens alaturi de Infinite Stuntage, impreuna cu prietenii vostrii.
 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×