Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

IceD.

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by IceD.

  1. IceD.

    si daca sunt prezenti in gzone eu tot iau fail, restu nu.
  2. IceD.

    Guess who's back, back again, IS is back, tell a friend...
  3. IceD.

    nu mai am laptop, as intra, bag picioarele, sper sa pot sa revin cat mai repede, daca imi dati un hard de laptop revin;)))
  4. IceD.

    parca ma bucur iarasi sa intru pe acest forum. FORTZAAAA!
  5. IceD.

    putem doar sa asteptam
  6. IceD.

    RIP Infinite Stuntage, au fost niste momente bune, greu mai gasesti un server asa ok, care nu e mainstream, dar na, totul merge inainte, poate ma apuc iar de cs.
  7. IceD.

    Watching and watching, and crying in pain, long time, too long, not being able to do anything, but i'll rise again, i'll be back again, for those who missed me(or not).
  8. IceD.

    ce dor imi e de voi:))) va pwp sper ca ma voi reintoarce curand ca mor :))) :*:*
  9. IceD.

    Hei! Am vrut doar sa anunt ca nu voi fii inactiv pt o perioada de aprox. 1 luna, netul nu a fost platit si a fost taiat, dar incerc sa ma ocup de asta, pana atunci, ne vedem pe sv sau pe forum, salut!
  10. IceD.

    exact ce a zis si ciprian, lol
  11. IceD.

    esti ridicol, eu nu am zis ca ai stat afk, eu am zis ca intri cu flycar pana in baza la capture, si tu te-ai scos rpd "ca aruncam vina pe tn" daca esti vinovat nu trb sa fac mare tam tam.
  12. IceD.

    eu nu mint, si stii si tu asta, nu trb sa te scoti asa rpd.
  13. IceD.

    dar cand sorin vinea cu flycar pana in baza si ma omora? asta nu ai vrut sa intelegi cand ti-am zis, dar tu nu ai ascultat si m-ai raportat, daca accest raport se ia in considerare, voi face si eu lui SORIN_FCD, si pe tn cu orice chestie mica te voi arde, si o da, exista sa dau din greseala pe taste, sau dau din reflex, nu am mai jucat samp de vreo 2 saptamani, se poate intampla, nu trb sa exagerezi direct cu report, dar na, decizia ta. #edit: nu inteleg ce vrei tu sa spui cu poza aia, te-ai pus pe masina si eu am dat h sa te dau jos, vrei sa iau ban pt asta? :)))
  14. Efectele bugului: (descrie bugul)mi-a resetat banii Cand l-ai descoperit: (spune cand ai descoperit bugul)23:30 Locatie: (daca este bug la mapa)- O poza cu bugul: (pune o poza cu bugul)https://s11.postimg.org/myioyeztf/sa-mp-033.png PS: aveam 3kk.
  15. IceD.

    meriti o sansa :*
  16. IceD.

    Nickname: (nickname-ul tau pe server)[IS]IceD. Ideea ta: (ideea)Loadout-uri de arme. Descriere: (descrierea ideii tale)sa poti sa-ti faci gen max. 3-4 si sa poti scrie /wl 1-4, eu cred ca ar fii o chestie interesanta cand vrei sa faci Role-Play, si vrei sa ai niste arme anume, iar acel loadout sa nu coste nimic, nici macar cand iei armele.
  17. IceD.

    unde e toata lumea? de vreo 2 saptamani bune nu mai vad NIMENI pe server, ati murit?
  18. IceD.

    La Multi (B)ani!
  19. IceD.

    mult noroc, bafta si spor la note bune!
  20. IceD.

    if you are inactive more than 7 days they automatically sell themselves, you have to be on and go in the houses or they will reset themselves like, if you go on, you have to go to your houses, because they "think" they are not used, and they sell themselves, you have to go there and in the house so they don´t sell themselves. hope you undertood me.
  21. IceD.

    Nickname: (nickname-ul tau pe server)[IS]Iced.[HZ] Ideea ta: (ideea)sistem de aliante Descriere: (descrierea ideii tale)ar fii fain sa avem sistem de aliante, sa nu ne putem omora intre noi, sa nu ne putem captura intre noi, ar fii mai ok spun eu.
  22. IceD.

    Bun venit!
  23. IceD.

    Nickname: (scrie aici nick-ul tău)IceD, Prenume: (scrie aici prenumele tău)Leo Nume: (scrie aici numele tău de familie)Gruia Vârsta: (scrie aici vârsta ta)15 Locaţia ta: (scrie aici din ce oraş eşti)In Ro din Lovrin Jud. Timis, dar am resedinta in Germania Hobby-urile tale: (scrie aici ce hobby-uri ai)SA:MP, somnul, repetatul Interese: (scrie aici ce interese ai)SA:MP,somnul, repetatul O descriere despre tine: (scrie câteva cuvinte despre tine) imi place sa ma joc SA:MP,mi-e frica sa ma duc in locul numit "scoala" De unde ai aflat de Hype-Zone ?: (scrie aici de la cine ai aflat de noi)de la Infinite Stuntage, FaLLenGirl Alte precizări ?: (scrie ce precizări mai ai legate de noi)va iubesc(gluma) :*
  24. IceD.

    esti foarte activ plus ca reportezi hackerii.
×