Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jeepi

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Jeepi

  1. Nickname-ul tău: Jeepi Vârsta ta: 17 Nickname-ul membrului raportat: Neveu Motivul raportării: S-a teleportat la mine pentru wanted...ceea ce nu este corect din punct de vedere al regulamentului si nu imi da pace,tot timpul are ceva de comentat inpotriva mea. Imagine doveditoare: https://imgur.com/a/QzjyB1f https://imgur.com/a/uk7D3v0 https://imgur.com/a/0kbfL5A https://imgur.com/a/692yNho
  2. Jeepi

    Perfect de acord ! Dar as dori ca sancțiunile să fie în funcție de greșeala fiecăruia...Teoretic nu prea ar trebui sa fiu sancționat. Să aveți o zi excelentă !
  3. Jeepi

    Sincer sa fiu nu stiu unde vrei tu sa ajungi. Eu nu stau sa scriu romane ! Cand voi vedea dovezile tale aici pe forum. Atunci o sa poti sa spui ce vrei,pana atunci imi pare rau sa te dezamagesc,dar nu pot fi sanctionat sau altceva fara motivul vazut si de Owneri. Aceasta reclamatie a ajuns aici pentru ca nu imi dadeai pace atata tot. Daca iti doresti sa fiu scos din gradul VIP 3,nu-i problema ,se rezolva,si asa mi-am pierdut timpul pe acest server doar ca sa primesc un grad(dupa care sa imi fie luat,si iar dat,si asa mai departe ). La urma urmei este un joc,nu suntem in viata reala.Daca tot esti asa om matur,ar trebui sa intelegi asta. O zi buna ! O zi buna si tie Sami !
  4. Jeepi

    Imi cer scuze Domnule Cuddy ! Nu am fost atent !
  5. Jeepi

    Deci...daca tu nu ai fost atent la ss-uri si te dai mare si tare (practic incerci sa te scoti,dar mie nu-mi pasa ) Get-urile alea nu mi le dadeam singur,imi dadeai get ca sa ma amendezi,fara sa ma intrebi.La partea cu impuscaturile,adminul a decis sa facem police vs mafia(toata lupta asta a fost sub acordul adminului). Si as dori si eu dovezile tale,ca de vorbit asa aiurea,vorbim toti,pot spune fel si fel....dar cand voi vedea dovezile tale....atunci te voi crede pe cuvant. As dori parerea Fondatorilor daca tot spui ca i-ai informat.Apropo ti se pare ca suntem la ,,Ochii din umbra" ? Tu faci filaje....Dar ei nu stiu cate injurii adresezi playerilor.In incheiere vreau sa iti spun ca eu un simplu joc,pe care tu il tratezi ca pe un ,,Câmp".Lasa oamenii sa se joace. Ovidiu si Sami ma cunosc destul de bine,nu cred ca am facut rau serverului niciodata ! Ba chiar l-am promovat ! Multumesc de intelegere ! Sa ai o zi buna !
  6. Jeepi

    Mie mi se pare o sugestie putin deplasata.Ca si mai sus,cum a spus Applly,si tu ai fost ca si noi,eu nu vreau sa supar pe nimeni ,dar ti-ai pus intrebarea ,,Poate unii nu au fonduri?" ,eu cred ca nu,nu toti au un buget la care sa apeleze,si credema acestia care nu au donat isi fac treaba foarte bine ! Iti doresc o seara frumoasa !
  7. Jeepi

    La multi ani Blacklife ! Iti doresc multa sanatate si fericire !
  8. Jeepi

    De la mine ai un il meriti !
  9. Jeepi

    Nume pe server: Jeepi Nume real: Dragos Varsta: 16 De cat timp joci sa-mp ?: 4 luni Ai mai fost admin ? : Da Cunosti comenzile de Admin ? : Da ,in mare parte ! Date de contact : dragosionut2014@yahoo.com Alte specificatii: chiar daca nu am fost admin ,am reusit sa aduc multi playeri pe drumul cel bun ,sper sa va ganditi si la propunerea mea !
  10. Jeepi

    Gata gata,eu imi cer scuze ,acum ramane la alegerea lui !
  11. Jeepi

    Ba da prietene uitate in screenshot
  12. Jeepi

    Mi se pare corect ,O zi buna iti doresc !
  13. Jeepi

    Corect Sami ,imi recunosc greseala ,dar daca nu intelegea.Facusem un convoi si el nu avea ADR ,iar eu i-am spus sa iasa din el ptr ca nu detine ADR,dar nu a inteles si l-am scos ,iar dupa ce l-am scos a intrat iar si nu puteam porni convoiul ,si dupa a inceput sa imi zica ,ca de ce il scot ,si de aici a pornit totul . Sincer imi pare rau ,recunosc asta ! Stiu ca pentru acele lucruri se da mute ,dar dupa cum vezi i-am redat dreptul de a vorbi imediat ! Sper sa ma intelegi !
  14. Jeepi

    Eu nu am stat sa fac screen-uri,ma credeai nebun ,ca sa iti dau mute asa ,ca mi-a venit mie ,sa fim sinceri,daca vrei sa imi faci rau ,spune-mi in fata ! Si crede-ma daca aveai 21 de ani erai destul de matur ca sa intelegi ce se intampla ! Iti doresc o zi buna !
  15. Jeepi

    Prietene ,nu a fost un mute aiure,faci cum vrei ,dar te-am rugat sa nu te bagi in discutia mea cu alt player,atata tot,dar faci ce doresti ,este dreptul tau ! Eu sincer m-am saturat de bataia de joc a unor playeri ca tine ,poate ca prin educatia pe care ai primit-o ,ai invatat ca nu e frumos sa te bagi in discutia altcuiva daca nu are legatura cu tine ! Asta vreau sa intelegi !
  16. Jeepi

    Da Sami aici ai dreptate ! Acum sa vedem,poate prin lista aia , pe la sfarsit sunt si eu ! Oricum multumesc pentru PRO !
  17. Jeepi

    Corect Applly , mengeke citeste mesajul de la prima cerere si dupa vino aici sa iti spui parerea,eu am primit un raspuns sa refac cererea ,am refacut-o asa ca astept un raspuns de la cineva in masura sa ma evalueze. Si crede-ma chiar daca i-au/nu i-au admin eu nu ma las de serverul asta , pentru ca imi place ! Multumesc de intelegere !
  18. Jeepi

    Nume pe server: Jeepi Nume real: Dragos Varsta: 16 De cat timp joci sa-mp ?: 4 luni Ai mai fost admin ? : Da Cunosti comenzile de Admin ? : Da ,in mare parte ! Date de contact : dragosionut2014@yahoo.com Alte specificatii: chiar daca nu am fost admin ,am reusit sa aduc multi playeri pe drumul cel bun ,sper sa va ganditi si la propunerea me !
  19. Jeepi

    mersii !
  20. Jeepi

    Cam asa e !
  21. Jeepi

    Multumesc Valentina !
  22. Jeepi

    Adervarat Applly ! Mari vorbele tale !
  23. Jeepi

    Stiu Sami ,dar daca mi-ar si permite bugetul! credema ca as dona !
  24. Jeepi

×