Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cuddy

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Cuddy

  1. Cuddy

    Nu vom ajunge nicăieri în acest fel, propun ca ambii jucători să fie sanctionați pe o durată de căteva zile, plus că, din ce am auzit, domnul Neveu, dorește ca contul său să fie șters.
  2. Cuddy

    Nu știu cât de promițătoare ar fi, dar sună interesant.
  3. Cuddy

    1. Sună interesant, și eu m-am gândit la așa ceva, ar fi interesant dacă am putem face ca, la fiecare nivel să se poate primi și o mică recompensă. 2. Hmm, nu știu ce să zic, este puțin prea exagerat, sunt momente în care un repair este bine venit, deci, nu cred că este necesar acest sistem pentru moment. 3.Chiar dacă se scot remorcile, vor fi cele din zonele de rescue și chiar și așa, odată ce ai pierdut remorca sau cine știe ce ai pățit, ai pierdut și misiunea. 4. Nu mi se pare folositoare, din ce am înțeles, se va adăuga un nou shop, unde se poate găsi bandaje. 5. Ar fi interesant. 6.Hmm, mai degrabă am putea să le lăsăm și la dealership/case, dar să scădem banii pe care îi primești la finalul cursei când nu faci parte dintr-o firmă și să-l mărim atunci când faci parte dintr-o firmă.
  4. Cuddy

    Domnule Jeepi, ai greșit categoria.
  5. Cuddy

    Problemă rezolvată! T/C
  6. Cuddy

    Nu este o problemă, alocăți cât timp ai nevoie. Succes!
  7. Cuddy

    Nume pe server: Cuddy Nume real: Cristian Varsta: 18 Nivelul VIP dorit (1,2,3): Vip 2 Screenshot (/stats): https://imgur.com/a/JPWwt Alte specificatii: Știu că este cam devreme, dar am zis să încerc și eu
  8. Cuddy

    Am găsit și eu niște cadouri pierdute https://postimg.org/gallery/1kri5yorg/
×