Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
Liberty

Creatorul Android este gata să lanseze un telefon revoluționar

Recommended Posts

Creatorul Android este gata să lanseze un telefon revoluționar

creatorul-android-essential-phone-1170x6

 

Mult așteptatul telefon imaginat de creatorul Android, Andy Rubin, este în sfârșit printre noi. Essential Phone este un smartphone extrem de ambițios cu un ecran gigantic edge-to-edge care ocupă aproape toată fața telefonului. 

Telefonul va costa aproximativ 500 de euro în varianta sa de top iar sistemul de operare va fi, bineînțeles, Android. Miza, la fel ca la S8, pare ecranul care este unul uriaș. Camera frontală este învăluită de display, a cărui margine de sus este foarte subțire. Chiar dacă în partea de jos marginea e ceva mai mare, ecranul dă senzația că acoperă în totalitate partea frontală a terminalului. Telefonul va fi lansat în primă fază în Statele Unite și va veni echipat cu Snapdragon 835, 4 GB de RAM și 128 de GB de spațiu de stocare.

Un amănunt foarte interesant este faptul că telefonul nu are niciun logo inscripționat pe el. Asta a fost ideea lui Andy Rubin, creatorul Android, care nu a vrut să încarce terminalul cu lucruri care nu sunt necesare, fapt care reiese și din numele telefonului. Materialul din care este realizat Essential Phone este o combinație de titaniu și ceramică. Asta înseamnă că el va fi mult mai rezistent la șoc decât rivalii săi din aluminiu, terminalele Samsung și Apple.

Ceea ce va diferenția cu adevărat Essential Phone de terminalele tradiționale Android este faptul că el se va livra la pachet cu o cameră atașabilă care va putea filma în 360 de grade. Ea va putea fi ”lipită” pe spatele telefonului prin doi conectori magnetici nu foarte diferiți de cei pe care îi găsim pe Moto Z. De asmenea, cei doi pini vor putea servi și ca mijloc de încărcare a lui Essential Phone prin intermediul unui dock, notează The Verge.

creatorul-android-essential-phone-camera

Telefonul nu va avea port de căști de 3,5 mm însă va primi un dongle similar celui pe care îl găsești în cutiile de iPhone 7. Camera de pe spate va fi una duală de 13 MP, iar cea de pe față, de 8 MP, va putea filma în rezoluție 4K. Rămâne de văzut dacă noul telefon va reuși să muște din cota de piață de care se bucură Apple și Samsung și să devină un adevărat hit, cel puțin în Statele Unite.

Sursaplaytech.ro

Edited by Liberty
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×