Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
Angelo

Pareri Personale

Recommended Posts

Am deschis acest topic sa vorbim despre situatia actuala a serverului .

Vreau sa vorbim mai pe larg , vreau parere inclusiv de la Administratorii, dar oricine poate posta punctul lui de vedere din comunitate.

Spuneti orice aveti pe inima , vreau sa lucram ca o echipa si sa aducem imbunatatiri , spuneti ce ganditi ce idei aveti.

 

Eu personal , chiar daca SA-MP e cam uitat de lume '  noi putem inca aduce si pastra jucatori daca ne ocupam asa cum trebuie.

Ca admini , avem responsabilitate, ne exprimam pareriile , sa avem idei , si sa ne pese cat de cat 🙂 . 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

O să incep eu cu un reply poate mai prinde lumea curaj sa vina cu idei, pareri..etc..

În primul rând dupa cum se poate observa activitatea de pe server dar si de pe samp in general este spre deloc...o cauza ar fii si faptul ca majoritatea au facut un upgrade catre Gta V.

În al 2-lea rând pentru a incerca o "reînviere" a server-ului ar trebui sa incercam fiecare sa venim cu sugestii de orice fel, consider ca orice idee poate sa se transforme in ceva care "revolutioneaza" samp-ul...de curand a aparut un nou trend momentan adoptat doar de putine servere...voice chat consider ca ar fii un lucru agreeat de playerii noi sau poate nu...asta ramane de aflat daca se va implementa, bineinteles un voice chat care sa aibe o functie de push to talk sau mute pentru un anumit player ca sa nu existe troll prin aceasta functie...

În concluzie...samp a scazut este greu sa mai ridici ceva dar cum se mai spune..nu este imposibil, cu implicare din partea tuturor sugestii si pareri poate vom reusii sa facem ceva bun.

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stați liniștiți că de câțiva ani se tot încearcă cu sugestii și implicare și etc. SAMP e mort și înafară de chat nu văd ce mai poți face pe el pentru „divertisment” (că până la urmă de aia jucăm, nu?).

SAMP a ajuns la capăt ajutat de comunitatea parțial toxică (cu gândul la serveru lu stuntman și majoritatea RPG-urilor românești), de inactivitatea dezvoltatorilor SAMP și pur și simplu de vechimea jocului.

Edited by Liberty
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Acum 23 ore, Angelo a spus:

După părerea mea comunitatea de Trucking e cam moarta , sunt servere care au și 1k playeri constant , și mai multe cu aceasta suma , lumea tot joaca samp, trebuie sa facem niște reînnoiri și sa facem ceva ce le place și jucătorilor , dar totuși și păstram și o parte din Trucking, sa facem ceva Jimi-juma, Părerea mea.🙏🏻

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In mare parte sunt de acord cu tot ce a zis Liberty..

O sa enumar cateva puncte de vedere, care o sa va dea de gandit cam cat de pacaliti am fost / suntem. ( sau cel putin eu )

 

- Incepand cu august / septembrie 2020 ( anul curent ) cam jumatate din resursele care ne erau oferite de sa-mp.com si de alti jucatori pe forumul samp au disparut, inclusiv Wiki si tutoriale. Fapt care ingreuneaza implementarea sau rezolvarea bugurilor, caz in care nu esti '' pro '' la capitolul scripting. ( forumul official sa-mp.com e disparut )

- La momentul actual, PLATESTI     o suma '' modica '' de 25 -30 Euro pentru celebrul '' Hosted tab sau Internet list '' , de prin 2015 in coace de cand reclama care era gratis se plateste exclusiv.

Ghici ce, platesti .. dar NU mai reusesti sa aduni jucatorii pe care ii adunai acum cativa ani in urma fara sa platesti reclama . 

Sau daca ii aduni, nu ii poti tine pe timp mai lung ( sau nu am reusit noi ).

- Jocul in sine e mort ..spun asta referindu-ma doar la faptul ca nu te poti ridica la '' standardele '' si cerintele jucatorilor care vin de pe jocuri ceva mai recente, si reamintind ca la momentul actual ai Jumatate din resursele necesare ca sa  vi cu o implementare '' nemaivazuta''.

Implementare nemaivazuta ? ... sa fim seriosi,  cam ce a fost de facut .. s-a facut, cam ce a fost de vazut..s-a vazut..

totul e cam copy paste pe serverele actuale, nu mai poti veni cu nimic NEMAIVZUT.

- BUG-urile care apar sunt destul de greoaie si ncesita destul de mult timp de rezolvat .

- Intrucat s-a renuntat la dezvoltarea SAMP ului de catre creatorul initial , un alt proiect  se afla in dezvoltare in paralel, pentru curiosi : https://open.mp

- Chiar daca se va lansa un nou '' SAMP '' , tot san andreas va ramane , nu se vor putea ridica la standardele jocurilor din ziua de astazi indiferent.

As spune mai multe dar momentan ma bucur ca inca exista interes din partea altora..

In definitiv...

Speram sa se lanseze noul proiect SAMP cat mai repede..

Faptul ca serverul e inca activ e datorat jucatorilor vechi care incearca inca sa se implice si sa ajute,  personal totul e o pacaleala ...sau cine stie, poate vine cineva cu o idee de promovare mai sclipitoare decat am avut eu / altii incat sa se schimbe lucrurile.

In momentul in care nu o sa mai existe un staff cu interes pentru server, o sa se inchida .

Edited by blacklife
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×