Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
Sami

Update 1.5.6

Recommended Posts

[ADAUGAT]Informatii prin email. De acum, la inregistrare vei primi un email(daca ti-ai setat un mail la inregistrare) cu detalii despre server. De asemenea, cand contul tau este banat/debanat, cand cineva iti cumpara masina din targ si in alte situatii importante, vei fi informat prin email. Emailul se trimite in limba de la inregistrare(romana/engleza).

*Informatiile din imagine sunt doar orientative, emailul serverului este nationaltrucking12@gmail.com.

a9YWRru.png

[MODIFICAT]Serverul ruleaza acum pe ultima versiune de mysql(r41-4) si pe ultima versiune samp 0.3.7(0.3.7-R3, disponibila pentru server). Va invitam sa descarcati ultima versiune samp pentru a observa imbunatatirile(https://www.sa-mp.com/download.php).

[MODIFICAT]Dealershipul este acum integrat in mysql. Exista 5 dealershipuri pe server: Car Dealer, Truck Dealer, Boat Dealer, Plane Dealer si Lowrider Dealer. De asemenea, textdrawul de la Dealership a fost modificat. Acum puteti vedea mai multe informatii despre vehicul apasand pe More info sau il puteti testa apasand Test drive. Daca doriti mai multe vehicule contactati unul dintre administratorii cu grad de acces peste 6(SNP, blacklife sau Sami) si vor adauga mai multe vehicule, direct din joc.

n1RNrQB.png

[MODIFICAT]GPS-ul a fost modificat. Daca tastezi /gps iti vor aparea urmatoarele optiuni: Los Santos, Las Venturas, San Fierro(in aceste orase iti vor fi afisate locatiile care sunt in apropiere de tine. Spre exemplu: Ma aflu in zona LS Airport, imi va fi afisat la /gps, daca aleg optiunea Los Santos, Sediul Licentei de Pilot.) si ultima optiune, Businesses/Afaceri(iti vor fi afisate 100 de afaceri care se afla in apropiere de tine - in acelasi oras).

0QKwBWs.png

O7tLNhf.png

Edited by Sami
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×