Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
Sami

Update 1.5.3

Recommended Posts

[ADAUGAT]Sistem de neoane pe vehiculele personale. Este mai mult o modificare a celui existent. Mergeti la un service(cheie rosie pe harta) si scrieti /service, alegeti optiunea neon. Dupa cumpararea acestuia va fi instalat pe masina la fiecare conectare(spawnare a vehiculului). *Acest lucru se aplica doar la vehiculele personale.

[ADAUGAT]Sistem de tren. Puteti sa mergeti cu trenul din Los Santos in Las Venturas/San Fierro(pentru moment, vor mai fi adaugate locatii). Pentru a va imbarca trebuie sa cumparati un bilet de la gara si sa mergi in subsol unde veti apasa tasta N.

[ADAUGAT]Vehicule ale firmei/companiei. Acestea erau existente, dar nu le puteai folosi in niciun sens, nu aveai niciun avantaj. Acum, daca folosesti un vehicul al firmei/companiei toate taxele din timpul cursei(taxe vamale, amenzi, reparatii, realimentari, etc) sunt suportate de firma(banii sunt retrasi din depozitul companiei).

[ADAUGAT]Sistem de reporturi dinamic. Toate reporturile sunt inserate in baza de date si pot fi vazute de administratori. Acestia le pot sterge sau pot raspunde la ele. Fondatorii serverului au acces la toate reporturile, inclusiv cele sterse, totul intamplandu-se in joc.

[ADAUGAT]Sistem de rob dinamic. Pentru a jefui banca trebuie sa intri in ea si sa mergi la un seif si sa il spargi. Poti sa folosesti comanda /rob pentru a face acest lucru. Administratorii le pot crea direct din joc(/createsafe, /editsafe, /deletesafe).

[ADAUGAT]Sistem de semnalizari. Se activeaza de pe tastele Q si E, iar avariile de pe tasta 2.

[ADAUGAT]Hartile mapelor pe radar. A fost desenata toata harta la orasul Longpoint. Era o poveste ca pe RNT e imposibil, dar se poate. Tot ce trebuie este sa refaci toate mapele de la 0 :)) . Las aici o mica poza, puteti explora mai mult pe server.(https://imgur.com/a/shLnfvN)

[MODIFIED]Sistemul de prieteni. Poti bloca accesul unui prieteni(din lista ta, apasa Y pentru a se afisa) la teleport.

[MODIFIED]Sistemul de stage. Timerul a fost trecut pe YSI, respectiv timerul este acum individual si nu mai este global. In termeni mai simpli, timerul se activeaza acum la intrarea unui jucator intr-un vehicul cu stage mai mare decat 0 si nu la pornirea serverului.

[MODIFIED]Sistemul de statii de control. Acum statiile pot fi create direct din joc, dar doar de catre fondatori. Acestea au fost adaugate pe Iteratori pentru a le imbunatati performanta.

[MODIFIED]Sistemul de vehicule personale. Acestea au fost trecute pe Iteratori pentru a imbunatati performanta si a reduce desyncul serverului si al jucatorilor.

[MODIFIED]Aspectul serverului. Au fost schimbate diferite textdrawuri, precum cel al ceasului.

Sincer sa fiu am impresia ca am mai facut cate ceva, dar in momentul de fata nu imi amintesc :)) O sa dau un edit daca este cazul. Va asteptam pe server si nu uitati, un vot aici: https://serverstoplist.com/server-romania-national-trucking-9679956/vote?fbclid=IwAR1k-0cr0PrbzvTRGIj4-QphLnmK6LwP_sZRYZVIvvCOxUKfSnwbNwS9bq8

Edited by Sami
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×