Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sami

Update 1.5

Recommended Posts

[ADDED] Sistem de garaje. Comenzi disponibile: /enterg, /exitgarage, /grepair(pentru garajele de nivel 2 sau 3 - pentru a repara masina), /sellgaragetostate. Garajul se cumpara din /shop - Garaj/Garage. Poze: https://imgur.com/a/O2h8Ynl

[ADDED] Minimisiune: Car Jacker. Seamana cu misiunea din gta sa single player. Cand alegi minimisiunea car jacker din dialogul /minimissions iti va fi setat un checkpoint la masina pe care trebuie sa o furi. Dupa ce urci in masina trebuie sa o transporti la Ocean Docks si sa o parchezi cu spatele intr-un container. Apoi, trebuie sa urci intr-o macara, sa apesi N(atasezi containerul) si il incarci pe vapor. Dupa acestea vei fi rasplatit pentru munca prestata.

[ADDED] Sistem macarale. Pentru a te urca intr-o macara foloseste /crane in apropierea uneia. Macaralele pot fi create de administratori cu ajutorul comenzii /newcrane.

[ADDED] Sistem Air Drop. Un admin poate da start evenimentului din panoul /settings. In cateva secunde va fi spawnat un cadou cu o anumita viata(in functie de nivelul cadoului). Aveti nevoie de arme specifice, anuntate la startul evenimentului. Fiecare participant va primi cate un premiu, in functie de locul ocupat in clasament.

[ADDED] Eveniment The Walking Dead. Eventul va fi activat tot din panoul /settings de catre un administrator. Jucatorii vor fi spawnati pe o mapa custom, diferita de cea din single player, unde vor fi plasati intr-o echipa(Terrorist/Counter-Terrorist). Ultimul ramas va castiga premiul stabilit la inceputul evenimentului. Comenzi disponibile: /cvtgate(admin), /cvtbet(admin), /joincvt, /setcvt(admin).

[ADDED] Sistem stage la vehicule. Veti gasi garajele de tuning la /gps. Ajunsi acolo puteti apasa N si va va aparea un textdraw. Daca veti cumpara un nivel de stage viteza vehiculului dumneavoastra va creste(in functie de stageul detinut de vehicul).

[CHANGED] A fost modificat dialogul /updates.

[FIXED] Au fost rezolvate buguri minore si a fost optimizat serverul.

 

Ati asteptat probabil, mai mult sau mai putin, updateul asta. No, aici e. Cheers!

Edited by Sami
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×