Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
LibreVille

Raportare Player- Crist

Recommended Posts

Numele tau pe server: LibreVille

Numele jucatorului raportat: Crist

Problema:

1) Acum 2 sau 3zile a primit warn (si ban pe contul nou-creat, [BFV]Crist) pentru ca crease un al doilea account. Astazi, cu ajutorul lui N@arcis54 (admin) am aflat ca are in total 4 conturi pe acelasi IP, astfel incalca regula NR.1 al serverului.

2) https://imgur.com/a/dUHfeCS

Aici vedem cum spune Crist ca contul  [BFV]David  este al prietenului sau ,cu toate ca in poza urmatoare putem vedea ca acest cont este inregistrat in lista sa de conturi secundare:

https://imgur.com/a/o05p779

3) In cazul in care acest cont este totusi al prietenului sau, ar mai fi incalcat inca  o regula, nr2. Citez: este interzis: 'complotul cu alti jucatori pentru a trimite banii primiti 'cadou' sau orice alte bunuri.' . Conform scorului contului [BFV]David, este imposibil ca acest jucator sa fi facut rost de bani pentru 10masini si doua case la doar 40score.  https://imgur.com/a/sRKRcoU

4) Conform spuselor de mai sus, tin sa mentionez ca eu sunt 100% sigur ca [BFV]David este totusi contul lui Crist,  deoarece numele caselor din pozele de mai sus au aceleasi nume ca casele pe care le detinea Crist. (in loc de 'Bogatul lumii este [BFV]David' era 'Bogatul lumii este Crist' si in loc de 'la [BVF]David BOSS-ul era 'la Crist BOSS-ul'.

 

 

Astfel, dupe ce am discutat despre ce a incalcat Crist, eu impreuna cu N@arcis54 am decis sa-i dam 3zile ban. Citez: '[17:54:46] Crist has been banned by N@rcis54 for 3 days, reason: Conturi multiple,incalcarea punctului 2 din /rules'

Edit: Crist a plătit cu gold unban-ul și i sa resetat contul.

Edited by LibreVille

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×