Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
ElectricAdv

iPhone 8 s-ar putea încărca wireless, dar pe baza unui adaptor

Recommended Posts

iPhone 8 s-ar putea încărca wireless, dar pe baza unui adaptor

 

iPhone-8-%C3%AEnc%C4%83rcare-prin-wirele

 

Apple își propune să lanseze spre finalul anului curent trei noi modele de iPhone 8, iar zvonurile cu privire la specificațiile acestora nu încetează să apară.

După cum am menționat și în alte articole, producătorii vor lansa trei modele de dimensiuni diferite  (de 4,7 inch, de 5,5 inch și de 5 inch). Iar dintre acestea, doar dispozitivul de 5 inch va dispune de un ecran de tip OLED și carcasă exclusiv din sticlă, pentru a permite încărcarea prin wireless. Chiar dacă și telefoanele din metal pot fi încărcate prin această metodă, există o serie de limitări pe care producătorii trebuie să le ia în calcul și care complică destul de mult procesul de fabricație.

Un alt zvon menționează că încărcarea prin wireless nu va fi o funcție integrată în smartphone, ci mai degrabă un accesoriu separat care va avea la bază o tehnologie de la Luxshare (o companie chineză care se zvonește că a furnizat tehnologia necesară pentru încărcarea wireless prin inducție a ceasurilor de la Apple), conform macrumors.com.

De-a lungul lunilor trecute, au existat numeroase speculații pe baza cărora se susținea că Energous ar fi făcut o înțelegere cu cei de la Apple prin care se va angaja să le furnizeze tehnologia specifică încărcării wireless. Noi evidențe ne sugerează altceva, și anume că producătorii optează în schimb pentru o soluție proprie.

Același raport ne anunță de faptul că aceștia nu vor mai include în cutia produsului un adaptor de la Lightning, la un jack de 3,5 mm. Cu toate acestea,  compania va pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa un adaptor de la portul Lightning la USB-C.

Datorită faptului că cei de la Apple au deja pe piață produse wireless, precum căștile AirPods și BeatsX, cel mai probabil aceștia nu văd să aibă vreun sens includerea adaptorului de la Lightning la jack-ul de 3,5mm.

Deși toate acestea informații sunt în mare parte zvonuri, ele ne indică un posibil curs pe care compania l-ar putea urma în confecționarea următoarelor produse. Și nu ar fi rău să putem testa un iPhone care este întregime din sticlă și poate fi încărcat prin wireless.

 

Sursa: playtech.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×