Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Liberty

Armin van Buuren a lansat o piesă trance în limba română

Recommended Posts

maxresdefault.jpg

Armin van Buuren a lansat o piesă trance în limba română

Producătorul și DJ-ul olandez Armin van Buuren a lansat sub numele de scenă „Rising Star” o piesă vocal-trance cu versuri în limba română, cântate de Alexandra Bădoi. De asemenea, în producerea melodiei a ajutat și Claudiu Adam.

Este pentru prima dată când un producător trance de mare calibru lansează o piesă în limba română. Armin van Buuren și-a arătat aprecierea față de fanii români de câte ori a avut ocazia. Acesta este, de asemenea, și producătorul imnului Untold 2019: „Something Real”. Producătorul a mai anunțat că dorește să filmeze un nou videoclip, în România.

Noua piesă a fost promovată atât pe canalul de Youtube al artistului, cât și la emisiunea sa radio „A State of Trance (ASOT)”. Aceasta a fost aleasă piesa săptămânii („Tune Of The Week”).

Declarațiile Alexandrei Bădoi: „Să cânt pentru - și să creez o piesă cu - Armin van Buuren e un vis devenit realitate pentru mine. Versurile 'Cosmos' sunt în limba mea, română, și cred că e o intărire a ideii că muzica e o limbă universală, pentru că 'Cosmos' e despre a împărți emoție pură. Sunt atât de onorată să lucrez cu Armin van Buuren și adânc recunoscătoare pentru oamenii minunați din viața mea care continuă să mă susțină!” (Traducere, articol original pe The Music Essentials).

Foto: Youtube

Redactat de Liberty

  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil asta e una dintre surprize. Era vorba că Armin o să facă la Untold un show special. O să vedem dacă va fi pe genul „Armin Only”. Eu sper că va fi ceva diferit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am rămas wow când am văzut notificarea de la YouTube. După am auzit și melodia. "Română, Armin?" Înțeleg că iubește România, dar nici chiar așa. :)) Nu e chiar pe stilul meu piesa, dar merge.

Nu voi fi la Untold, probabil voi urmări live setul (dacă voi putea), dar îi ofer respectul meu dacă încearcă să mixeze ceva cu adevărat trance, cum era pe vremuri măcar. Dar nu e musai ceva vechi. Chiar și astăzi se fac piese trance super tari (de români chiar), dar tare mi-e că trance-ul s-a recomercializat. 

Da, un set adevărat de trance ar fi foarte apreciat, de toți.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×