Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Ma[N]1aK

Reclamatie

Recommended Posts

Eram si eu pe SV cand ai primit ban!Ati intrat de la voi de acolo in frunte cu Trafy si ati facut reclama.Adu-ti aminte acum o saptamana cand ai mai incercat asta si cu balvin,cand ii dadeai mesaje in pm sa vina la tine acolo ..etc.   

CONTRA!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă sami și Mihai spun astea...inseamna ca ai facut tu ceva....Btw....am auzit de faza cu reclama si am aceeasi parere ca si Mihai.Rămâi cu ban-ul.Ai 
:contra:
 și de la mine.

Edited by DoomOfEmpire

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, pilagger said:

Maniak lasa server-ul asta de kkt coruptie si abuz de functie....asta e generatia PSD si a lui Dragnea am loat 120 min mute pt ca am spus ca e coruptie .... Iustin este singurul care nu e corupt si mDL in rest toti au admin pe degeaba is idiotii de te impung cu coarnele

Ca să clarificăm puțin treaba asta cu „corupția”... Serverul de SAMP Romania National Trucking aparține de o persoană privată. Proprietarul/proprietarii își pot rezerva orice drept asupra „bunului”. E de aprecierea proprietarilor dacă adminii sunt „idioți” sau nu. Staff-ul RNT nu are nicio datorie față de nimeni. Nu ne plătește nimeni că stăm pe server și pe forum, nu primim spor de salariu pentru atunci când avem de a face cu jucători „dificili” și așa mai departe. Cred că ai înțeles deja unde bat. Într-adevăr, acel mute de 120 de minute nu e corect, dar nici atitudinea pe care o aplici din nou nu e corectă.

Țineți minte: accesul la RNT, sau la orice server de SAMP în general, nu este un drept, ci un privilegiu. (ca să citez veteranii SAMP-ului :)) )

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e nicio coruptie aici, chiar toti jucatorii sunt eagli, iar jucatorii/adminii care incalca regulile sunt sanctionati(ai un exemplu in reclamatii).

Cat despre cererea ta, :respins:.

De ce? Ai facut reclama la alt server impreuna cu Trafycantu. Amandoi veti fi banati, va doresc succes cu serverul vostru cu gamemode din 2011(PS: mai schimbati macar culorile alea :)) ).

:topicinchis:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×