Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

ActiON_

Până și creatorul PUBG s-a săturat de battle royale

Recommended Posts

Până și creatorul PUBG s-a săturat de battle royale

header.jpg?t=1554155191

 

 

Fortnite, PUBG sau Apex Legends sunt doar câteva dintre cele mai populare jocuri battle royale. Dacă ți s-a luat de ele, află că nu ești singur. Chiar și creatorul PUBG renunță la gen.

PUBG a devenit unul dintre cele mai jucat jocuri anul trecut și, alături de Fortnite, a dominat topurile. Jocul creat de Brendan Greene a fost cel care a dus popularitatea genului battle royale la extrem. Insipirați de asta, cei de la Epic Games s-au concentrat pe Fortnite și acum câștigă milioane de dolari în fiecare zi datorită microtranzacțiilor.

Mai departe, Activision a implementat genul în modul Blackout al Call of Duty: Black Ops 4. Electronic Arts a uimit pe toată lumea cu Apex Legends și în Battlefield V a introdus modul de battle royale numit Firestorm.

Dacă ai obosit de la atâtea jocuri similare atunci îți dai seama că nici Brendan Green nu mai are chef, chiar dacă nu ar vrea să recunoască public. „Conceptul de ultimul om în picioare este grozav, dar am făcut asta deja. Nu intenționez să fac PUBG 2. Este timpul să încerc altceva”, a declarat el.

 

Proiectele la care va lucra creatorul PUBG

Brendan Greene a anunțat luna trecută că va fi șeful unei noi divizii a PUBG Corp numită Special Projects unde se va ocupa de crearea unor titluri noi. El a motivat acestă trecere spunând că echipa actuală a PUBG știe ce trebuie să facă și că a văzut asta ca pe o oportunitate de a crea altceva.

Creatorul PUBG nu a putut da prea multe detalii despre ceea ce va face la Special Projects, menționând că „vom experimenta, vom crea tehnologii noi, unelte noi și gameplay nou”.

Greene spune că are multe idei pentru jocuri pe care ar vrea să le joace și că este curios să afle dacă și alte persoane ar vrea să le joace. „Încă nu am început să lucrăm la ceva concret, abia construim echipa”.

El explică faptul că ceea ce face acum nu are presiunea de a găsi „următorul mare hit” și că deocamdată experimentează și că nu au un deadline. „Vom avea câțiva ani la dispoziție să ne jucăm, iar asta este un mare plus în industria actuală”. 

 

 

Source: GAMESINDUSTRY.BIZ / preluare playtech.ro

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×