Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sami

Update v0.3

Recommended Posts

Salutare ! Cu totii ati asteptat updateul asta, probabil nu chiar asa de mult(probabil nu va intereseaza, dar am zis sa-l fac :)) ), dar am reusit sa il fac si pe asta. Ati asteptat destul de mult, dar au fost implementate lucruri noi(si vor mai fi implementate) care vor scoate RNT-ul din aceasta rutina. Serverul nostru a devenit destul de monoton si plictisitor asa ca, ca si fondator, mi-am permis sa "modific" cateva lucruri.

(Vi se promitea mai demult o mapa in SF cu vapor(probabil ati fost entuziasmati si de asemenea dezamagiti cand nu ati primit niciun vapor :)) ) asa ca aici e.)

[ADDED]Sistem vapor(ruta acestuia este Ocean Docks-Longpoint-Greenland-Ocean Docks, la cererea jucatorilor ruta poate fi modificata/mai poate fi adaugat un vapor). Vaporul il gasiti la Ocean Docks, deoarece nu avem sute de jucatori care sa foloseasca acest feribot am decis sa pun acest vapor sa stationeze in zona Ocean Docks, iar jucatorii care doresc sa mearga cu acesta pot apasa tasta H pentru a porni deplasarea catre Longpoint. Odata pornit, acesta va merge la Longpoint, va stationa 5 minute si va porni spre Greenland. Odata ajuns la Greenland va stationa 5 minute si apoi va porni inapoi spre Ocean Docks.

[ADDED]Weight Check System(WCS). WCS verifica incarcatura pe care o transporti, mai exact daca esti supraincarcat. Au fost create niste statii de control in diferite zone(daca treci pe langa ele fara sa verifici incarcatura vei primi o amenda si 5 stele; daca opresti exista 2 variante: daca nu esti supraincarcat iti vei continua ruta; daca esti supraincarcat vei primi o amenda si 2 stele, apoi iti vei putea continua ruta). E un sistem asemanator celui de pe ETS.

[ADDED]Sistem apartamente. A fost creat un bloc cu apartamente in zona Los Santos Beach. E o cladire, cu lift, in care se afla 24 de apartamente, fiecare la pretul de 500.000$. Apartamentele au un interior mapat. Acestea pot fi cumparate cu ajutorul comenzii /buyapartament. De asemenea, apartamentele pot fi vandute atat statului(/sellapartamenttostate), cat si altor jucatori(/sellapartamentto). Mai multe detalii pe server. PS: fiecare jucator poate detine UN SINGUR APARTAMENT.

[ADDED]Sistem rob. In ce consta? Ei bine, daca ai 10 rob points(vei primi cate un rob points o data la 60 de minute - adica la payday care e dat o data la o ora jucata - sau poti achizitiona din shop - /shop - 10 rob points cu 400 gold) poti merge in fata bancii din Los Santos(va fi adaugata locatia la /gps) si poti tasta /rob. Vei primi un sac cu bani pe care va trebui sa il duci la un checkpoint care iti va fi pus random pe harta. Politia si mafia vor fi pe urmele tale, asa ca ai grija! PS:Ca sa fie mai interactiv robul se poate efectua intr-un grup de 2, 3 sau 4 persoane(daca sunteti mai multi prieteni cu 10 rob points si vreti sa dati rob impreuna luati o masina, merge la Banca din Los Santos si CONDUCATORUL MASINII tasteaza /rob. Toti pasagerii din masina vor primi acelasi checkpoint cu conducatorul masinii). PS2: Daca omori politisti in timp ce efectuezi robul vei primi bani in plus.

[ADDED]La inregistrare vei primi anumite informatii despre serverul nostru si iti va fi plasat un checkpoint catre DMV(scoala de soferi).

[ADDED]A fost adaugat un textdraw sub stele(wanted stars) care iti indica nivelul tau actual de wanted. E folositor ca sa stii cat platesti amenda. :))

[ADDED]Gun dealers. Pe serverul nostru nu poti avea arme ca sa te distrezi precum au celelalte servere. Ei bine, am adaugat 2 actori/dealeri de la care iti poti cumpara arme(contra cost dupa cum am spus mai devreme; actorii se afla in Los Santos, va voi spune locatia lor in curand). Au fost adaugate noi safe zone-uri in zonele de spawn unde death match-ul e TOTAL INTERZIS. Ai nevoie de level 15 pentru a putea cumpara arme(nivel general 15, primesti level up la fiecare 60 de minute jucate).

[FIXED]Sistemul de sleep a fost fixat. Era o problema, daca aveai sistemul de sleep offline la un moment dat ti se facea somn. Ei bine, toate bugurile la acest sistem au fost rezolvate, timerele la acest sistem au fost trecute pe SetTimerEx(fiecare jucator primeste acel timer in parte - daca are sistemul de sleep online) si este OPTIONAL. Adica daca vrei sa joci cu acest sistem efectiv tastezi /sleepon, daca nu /sleepoff.

[CHANGED]Textele erorilor au fost rescrise, culorile au fost schimbate(Inainte primeai erori cu niste culori penibile, prost scrise, gresit gramatical).

[FIXED]Comenzile uninvite/giverank/uninviteoff/giverankoff(in firme) au fost rescrise(era bug la ele, jucatorii nu primeau nimic) - multumesc @FaLLenGirL pentru sprijin.

Sistemul de rob, sistemul ferry si sistemul WCS sunt in versiunea BETA. Orice sugestie/imbunatatire sau orice reclamatie/constientizare bug la adresa acestora e bine primita.

Off topic: Versiunea in engleza o voi posta in curand, nu am destul timp acum.

Edited by Sami
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mult așteptatul update...

Felicitări!

 

EDIT: Dacă cumpăr apartament nu îmi ia din bani, dacă îl vând la stat nu primesc ăia 250k înapoi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Liberty said:

Mult așteptatul update...

Felicitări!

 

EDIT: Dacă cumpăr apartament nu îmi ia din bani, dacă îl vând la stat nu primesc ăia 250k înapoi.

Solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte interesant sistemul WCS. Asta e într-adevăr de trucking! Totuși, nu știam că există un sistem de măsurare a gabaritului pe ETS, lol. Mai degrabă sistemul ăsta e în realitate. 

 

Și aia cu vaporul e faină.

 

Frumos! Mult succes în continuare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bună treaba, tine-l in viata.. Ca oricum e singurul server Trucking romanesc rămas.. 

Am întrat și eu  astazi pe server.. Asa in trecere (prima data pe anul asta) :)).. 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, blacklife said:

Bună treaba, tine-l in viata.. Ca oricum e singurul server Trucking romanesc rămas.. 

Am întrat și eu  astazi pe server.. Asa in trecere (prima data pe anul asta) :)).. 

 

Asta am de gand, luna viitoare platim si un hosted tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×