Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
[RNT].Mihai_0909

O Sugestie Buna .

Recommended Posts

Nume pe server : Mihai .

Varsta : 18 Ani

Sugestia : Salut , Sugestia mea ar fii un sistem de login prin Ip- ( Ip-ul Jucatorului ) Pentru ca ar fii mult mai usor si simplu < parerea mea , in caz daca un player o sa isi uite parola sau alte intamplari care ar cauza taierea accesului asupra contului , Am vazut si testat aceasta Idee pe un Server RPG/Stunt si se pare ca merge foarte Bine fiind mult mai usor de intrat pe server , Si fara probleme de genul ca o persoana ( Hack-er ) mi-a spart contul sau stiu eu , alte bazaconii , Pe acel ''server era ceva de genul : /Register ******* < (  parola ) iar dupa nu iti mai trebuia cand intr-ai pe server sa mai adaugi parola si nu mai era nevoie de alte chestii , Caci prin acea comanda Baza de date inregistra automat Numele contului ( Acest sistem nu iti permite sa folosesti mai multe conturi pe Ip-ul tau ) iar cand te conectezi te conectezi direct . Sper sa luati in calcul sugestia mea pentru ca este una de Folos !

Cu ce crezi ca near ajuta sugestia ta ? : Buna desfasurare a serverului , iar playerii ( jucatorii ) ; ar fii mai in siguranta privind atacurile hack-arilor* asupra conturilor jucatorilor si nu mai necesita parola ( in caz pentru cei care o vor uita ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.tu iti dai seama că dacă unu ar rămâne logat pe contul altui player ar beneficia de facilități (ex. GEOO rămâne pe contul lui NOS şi adminul nu poate spune ca a fost geoo care s-a logat pe contul lui).

2.ideea ar fii bună,dar ar reprezenta un risc de securitate a serverului.

3.asta nu e sv de rpg...ți s-a mai zis

4.nu aş vrea să se umple secțiunea de Raporturi pentru că x a rămas pe contul lui y şi a folosit sob şi a luat ban iar y nu e vinovat.

Concluzie:sunt indecis,îl las pe Sami să răspundă,el ştie mai bine şi e mai vechi cu scriptu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este complet inutil. Nu ca as vrea sa te supar sau sa te jignesc, pe tine sau pe altii, dar e o sugestie inutila care nu ar ajuta cu nimic serverul. Se ramane la parola.

:topicclosed:

:respins:

Edited by Sami
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×