Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
DoomOfEmpire

[About Game/Despre Joc] CS:GO

Recommended Posts

About the game:
Counter-Strike: Ofensiva Globală (CS: GO) este un joc video multiplayer pentru primul person shooter dezvoltat de Hidden Path Entertainment și Valve Corporation. Acesta este cel de-al patrulea joc din seria Counter-Strike și a fost lansat pentru Microsoft Windows, OS X, Xbox 360 și PlayStation 3 în august 2012, versiunea lansată în septembrie 2014. Jocul găzduiește două echipe unul împotriva celuilalt: Teroriștii și Contrateroriștii. Ambele părți au sarcina de a elimina celălalt în timp ce îndeplinesc și obiective separate, Teroriștii, în funcție de modul de joc, trebuie fie să planteze bomba, fie să apere ostaticii, în timp ce contrateroriștii trebuie fie să împiedice bomba să fie plantată, sau salvați ostaticii. Există opt moduri de joc, toate având caracteristici distincte specifice acelui mod. Ofensiva Globală are un suport de potrivire care permite jucătorilor să joace pe servere dedicate Valve, precum și permite membrilor comunității să găzduiască propriile servere cu hărți personalizate și moduri de joc. Global Offensive are o scenă competitivă, turneele sponsorizate de Valve fiind cele mai importante evenimente competitive pentru joc. Ofensiva globală a primit recenzii pozitive de la critici. Jocul a fost lăudat pentru jocul său global și pentru fidelitatea față de iterațiile anterioare din serie. Unele dintre caracteristicile inițiale au fost criticate și, în timp ce versiunile de consolă au primit recenzii pozitive, recenzenții au crezut că există diferențe evidente între versiunile console și PC ale jocului.
Gameplay:
Ofensiva Globală, ca și jocurile anterioare în seria Counter-Strike, este un FPS, bazat pe obiecte, bazat pe obiecte. Două echipe opuse, cunoscute sub numele de teroriști și contra teroristi, concurează în moduri de joc pentru a-și atinge obiectivele, cum ar fi asigurarea unei locații pentru a planta sau dezamorsa o bombă și salvarea sau paza ostaticilor. La sfârșitul fiecărei runde, jucătorii sunt recompensați pe baza performanțele lor individuale cu moneda în joc pentru a cheltui pe arme mai puternice în rundele ulterioare. Câștigurile câștigătoare generează mai mulți bani decât pierde și îndeplinirea obiectivelor, cum ar fi uciderea jucătorilor inamici, oferă bonusuri în numerar. Acțiunile necooperante, cum ar fi uciderea colegilor, conduc la o sancțiune.
Există cinci categorii de arme cumpărabile, patru fiind arme, iar cele finale fiind utilități: puști, pistoale semiautomate (SMG), arme grele, pistoale și grenade. Toate armele au diferite statistici și toate tipurile de grenade au diferite efecte în joc. Grenada de mână se ocupă de distrugeri pe o rază mică, grenada de fum temporar plasează un ecran de fum, grenada de momeală emulează arma primară a jucătorului, flashbang-ul temporar orb, jucători care se uită la el explodează, iar cocktailul Molotov și Grenada incendiară fixează o rază mică a hărții pe foc pentru o perioadă scurtă de timp.Alături de toate aceste arme, Zeus x27, un taser, poate fi de asemenea achizițonate.Ofensiva globală conține opt moduri principale de joc: Competitiv, Casual, Deathmatch, Arms Race, Demolition, Wingman, Flying Scoutsman și Arme Course. [5] [6] Modul Competitiv găsește jucători competitivi unul împotriva celuilalt în două echipe de cinci și aproximativ 45 de minute.Modurile Casual și Deathmatch sunt mai puțin grave decât modurile Competitive și nu înregistrează focul prietenos sau coliziunea cu alți jucători din echipa jucătorului. Ambele sunt folosite în primul rând pentru practică.Modul Army Race este similar cu modul "Gun Game" pentru alte jocuri din serie. Se compune din jucători de curse pentru a-și îmbunătăți armele prin uciderea dușmanilor. Modul de Demolition este din nou ca jocul "Gun Game", deși jucătorii pot să planteze și să dezamorsă și bomba, și primesc doar un upgrade de arme la începutul rundei dacă au ucis un dușman în ultima rundă. Wingman este un joc de bomboane de deflație de două ori pe două, care are loc peste cincisprezece runde. Este similar cu Competitiv în sensul că jucătorii sunt împerecheați pe baza nivelului de calificare. Flying Scoutsman este un mod de gravitate scăzut în care jucătorii sunt echipați doar cu un SSG 08 și un cuțit. Modurile de joc Flying Scoutsman, Demolition și Arms Race sunt plasate în fila Jocuri de război.Antrenamentul de arme este un mod de practică offline, conceput pentru a ajuta noii jucători să învețe cum să folosească grenade și arme și să învețe cum să dezamorseze și să planteze bomba. În afară de antrenamentul cu arme, toate celelalte șapte moduri de joc pot fi jucate online sau offline. 

Parteneriatele(promoțiile):
De la lansarea jocului, accesoriile Global Offensive influențate au fost lansate. Un magazin oficial este disponibil care vinde produse colecționabile, inclusiv o versiune reală a Five Year Veteran Coin". Companiile precum SteelSeries au încheiat un parteneriat cu Valve pentru a promova periferice din viața reală, inclusiv căști,mouse-uri și mouse paduri.
Jocurile de noroc și pariurile la site-uri terțe:
După introducerea actualizării Arms Deal în august 2013, skin-urile au format o economie virtuală din cauza rarității lor și a altor factori de mare valoare care au influențat dorința lor. Din acest motiv, crearea unui număr de site-uri de comercializare a skinurilor,activat de API-ul Steamworks a fost creată. Unele dintre aceste site-uri au început să ofere funcționalitatea jocurilor de noroc, permițând utilizatorilor să parieze pe rezultatul meciurilor profesionale cu skinuri. În iunie și iulie 2016, au fost depuse două procese formale împotriva acestor site-uri de jocuri de noroc și a companiei Valve, declarând că acestea încurajează jocurile de noroc către minori și promovarea nedivulgată de către unele firme. Valve, la rândul său, a început să ia măsuri pentru a împiedica aceste site-uri să utilizeze Steamworks API în scopuri de jocuri de noroc, iar câteva dintre aceste site-uri au încetat să funcționeze ca rezultat.
Recenziile:
Counter-Strike:Ofensiva Globală a primit, în general, o recepție pozitivă din partea criticilor, potrivit agregatorului de recenzii Metacritic.De la lansarea jocului, ofensiva globală sa aflat în mod constant în topul graficelor Steam în ceea ce privește cei mai mulți jucători concurenți.Jocul a câștigat premiul "ESports Game of the Year" al fanlor la The Game Awards 2015.
Deși recenzatorilor le-au plăcut versiunile de consolă ale jocului, au crezut că există diferențe evidente între versiunile PC și consola. Neigher a crezut că, datorită jocurilor cu butoane și butoanele de umăr, "cu siguranță nu veți obține experiența ulterioară a CS: GO." Ron Vorstermans pentru Gamer.nl a spus că versiunea PC-ului este acolo pentru a juca la un nivel mai competitiv, deși a continuat să spună că versiunile de consolă nu sunt inferioare din cauza superiorității PC-ului pentru competiție. Dyer a scris că versiunea PlayStation 3 a fost un avantaj pentru versiunea Xbox din cauza capacității de a conecta o tastatură și un mouse la sistem. El a continuat să spună că interfața cu utilizatorul de pe ambele console a fost la fel de bună ca PC-ul. Mark Langshaw de la Digital Spy a constatat că, deși jocul are suport pentru PlayStation Move, utilizarea acestuia face doar "jocul deja neiertător cu atât mai provocator". [75] Jocul a fost nominalizat pentru "Cel mai bun joc de spectatori" în cele mai bune premii IGN din anul 2017, pentru "Jocul eSports al anului" la premiile Joystick-ul de Aur 2017, pentru "Cel mai bun joc de eSports" și pentru "Joc, eSports" la cea de-a 17-a ediție anuală a Academiei Naționale de Premii pentru revistele de jocuri video.
                                                                                                      The End.

Sursă:Wikipedia(tradus în română)

Edited by DoomOfEmpire
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×