Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

[RNT].Mihai_0909

Sugestie !!!

Recommended Posts

Nume pe server: Mihai_0909.O_0
	Varsta: 18
	Sugestia: Sistem de muzica , adica la intrarea unui jucator sa se faca o muzica la fiecare jucator conectat ( adica ma refer la o muzica de conectare , Iar un admin sa aiba posibilitatea de as-i alege singur muzica lui de conectare , In plus Melodia de conectare / intrare pe server sa dureze intre 8 / 12 secunde .  Stiu ca sugestia mea suna cam ciudat :) Dar odata pusa in functiune veti vedea ca este foarte tare .
	Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Sugestia mea ar ajuta deoarece ar face serverul nostru mult mai captivant .

Share this post


Link to post
Share on other sites

fara suparare, dar vrei sa iesi in evidenta prin faptul ca esti admin sau cum ? ca vad ca precizezi chiar tu ca adminul sa aiba posibilitatea sa isi puna muzica etc . Mie mi se pare destul de ok acel intro de apare dupa nume, fiecare si l-a personalizat cum a vrut. exemplu la mn : Here`s Johnny! . Ganditi-va ca e ultima chestie la care se gandesc in acest moment Sami si Ovidiu sa implementeze. Mai sunt multe chestii de rezolvat pe acest server , si stiu ca puteti sa aduceti sugestii mult mai interesante de atat, nu mai multa fala pentru admini. Incercati sa va ganditi asa :

1. Ce ar putea atrage playerii ? 

2. Ce i-ar face sa ramana ? 

In ziua de azi conteaza mult diversitatea si misterul unui server. S-au saturat toti de acelasi tip de srv. Trebuie sa ne gandim cum sa facem srv asta diferit fata de altele, si daca putem sa ii ajutam pe Sami si pe Ovidiu, sugestii de scripturi etc . Pentru ca daca vor exista playeri , va exista si activitate pe server, va fi mult mai interesant putand fi facute convoaye, eventuri etc . Iar adminii, ar trebui usor usor sa li se faca cat mai putin simtita prezenta, ca de multe ori prezenta lor strica gameplayul prin ajutorul cu diferite comenzi etc . Am jucat pe destule servere si m-am simtit mult mai bine cand stiam ca pot munci linistit , iar daca aveam vreo problema(de tip injuraturi playeri etc , hackeri) doar pentru atat ii deranjam , in rest, imi vedeam linistit de treaba mea si era mult mai fun . 

 

 

Multumesc ca v-ati facut timp sa cititi ceea ce am gandit !

Edited by Graur_George
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu , nu  vreau sa ies in evidenta ca sunt admin , Ma consider egal cu toti playerii . Dar find vorba de propunerea mea ziceam ca daca un admin are acces la o comanda de exemplu /setmusic  Name Player / Id player <(Youtube Link) > < Sec >  . De aia spuneam ca Un admin sa-si aleaga propria muzica ( Iar playerii la fel doar daca un admin le aproba Muzica . ) Pentru ca daca un player isi alege o piesa cu un limbaj Vulgar atunci ar fii foarte deranjant pentru ceilalti jucatori . Am mai vazut acest tip de sistem de muzica de conectare pe alte servere mai demult cat si pe alte jocuri online de exemplu pe ET daca stie cineva jocul si este foarte Tare  . Cu alte cuvinte Sper sa va ganditi la ce am spus . 

Edited by MIHAI.0909

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra,ar fii un sistem inutil,plus că ar creste latența serverului,prin acest plugin-embeed pingul traficul server-to-client,plus că chestia asta este folosită pe serverele RPG,iar acesta este de trucking,dar ar fii fost bună ideea dacă ar fii o latentă mai bună.Un al doilea argument ar fii din cauză că Hostul,trebuie să facă un fetching data de la site-ul x sau site-ul y numai pentru o melodie,ceea ce ar cauza lag.Ar fii o tămpenie ca RNTbot-ul să devină bot de muzică pentru admini,ceea ce zici tu,deoarece privezi și membrii de această facilitate,deoarece zici că decât administratorii se pot bucura.

Încă odată,cred această chestie este una tâmpită,dar deocamdată,suntem în pragul update-ului,iar acesta nu e un server RPG,ci de trucking.
O zi bună,domnule Mihai!

Edited by DoomOfEmpire
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce sa zic, mi se pare aiurea. Eventual sa se puna o muzica la intro/alegerea clasei/jobului. Cam asta ar fi ideea mea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×