Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Graur_George

Sugestie George

Recommended Posts

Nume pe server:Graur_George
    Varsta:23
    Sugestia: 

1. Sugerez ca la tirist si alte meserii ce permit acest lucru implementarea unui sistem pe nivele. De exemplu : Ai ales meseria tirist, nu ai facut nici o cursa, asa ca nu ai voie sa te urci in Roadtrain pentru ca esti neexperimentat si va trebui sa faci livrari intai cu Yosemite/Bobcat/Sadler pentru 20-30 de curse, dupa aceea cu Flatbed si cu DFT inca 30-40 de curse, iar dupa ce ai facut acele curse sa poti conduce camion cu remorca . Sau la curier : Incepi prin livrari de 2 colete cu motorul,dupa aceea 4 , si d-abia mai tz sa poti livra 10, iar dupa un numar de livrari sa poti merge cu masina. De asemenea 10 colete sa nu poti transporta decat cu masina, e cam ilogic sa duci 10 colete cu motorul. La pilot aceeasi situatie : Intai avioane mici, dupa avioane de marfa si dupa aceea transporturi cu shamal etc. Poate chiar Andromeda pentru un castig mare. 

2. Implementarea unui sistem pentru admini astfel incat sa nu poata da heal/respawn etc . decat odata pe ora . In caz de vor sa dea sa li se afiseze un mesaj de genul :" Mai asteptati. Puteti executa aceasta comanda peste 40 de min."

3.La VIP limitarea de spawnat vehicule si repair astfel incat sa nu abuzeze de el , cum se intampla de obicei : Spawn interminabil de vehicule la anumite zone de incarcare etc. Sa aiba un timp de asteptare pana la spawnarea urmatorului vehicul. De asemenea poate chiar scoase remorcile si tirurile , astfel oamenii vor avea mai mare grija de vehicule. + vor conduce mai prudent.

4. La Medic(daca se poate) , comanda de heal player, astfel incat sa depinda si mai putin playerii de admin cu healul, nu ca nu ar avea automate de heal.

5. Mecanicul, in afara de repair, sa poata livra vehicule gasite in mijlocul drumului la o zona de parcare sau cv de genul, ceea ce va duce la respawnarea vehiculului, sau daca este vehicul spawnat, la curatarea acestuia. Desigur , ca sa nu se faca abuz si sa se duca masini parcate regulamentar, sa aiba un timp de livrare, de exemplu 5 minute

6. Scoaterea vehiculelor industriale de la case / dealership. Acestea sa fie disponibile doar pentru patronii de firma . Astfel firmele vor avea un scop in joc. + am propus mai demult niste sugestii pentru firme care ar putea fi luate in considerare
    Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?:  Toate sugestiile de mai sus vor da un aspect mai realistic, combinand mai mult roleplay-ul cu truckingul, si de asemenea vor creste fluenta gameplay-ului .

Edited by Graur_George
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Sună interesant, și eu m-am gândit la așa ceva, ar fi interesant dacă am putem face ca, la fiecare nivel să se poate primi și o mică recompensă.

2. Hmm, nu știu ce să zic, este puțin prea exagerat, sunt momente în care un repair este bine venit, deci, nu cred că este necesar acest sistem pentru moment.

3.Chiar dacă se scot remorcile, vor fi cele din zonele de rescue și chiar și așa, odată ce ai pierdut remorca sau cine știe ce ai pățit, ai pierdut și misiunea.

4. Nu mi se pare folositoare, din ce am înțeles, se va adăuga un nou shop, unde se poate găsi bandaje.

5. Ar fi interesant.

6.Hmm, mai degrabă am putea să le lăsăm și la dealership/case, dar să scădem banii pe care îi primești la finalul cursei când nu faci parte dintr-o firmă și să-l mărim atunci când faci parte dintr-o firmă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds good 1+ for your suggestion i hope some indeed admin commands will remove and admins not only drive with infernus i hope admins work nowadays players dont work, players drive without doing copy admins driving whole san andreas i hope this problem will fixed
One Problem house so cheep, work 100k+ one work if player work 10 cargo/ore player can buy house faster i hope house prices will increase

Edited by Fusion

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×