Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
Moroccan

[Sugestie] VIP SYSTEM

Recommended Posts

In acest topic nu o sa respect moedelul , imi cer scuze. Trec direct la subiect. 

 

Propun sa se modifice sistemul de vip in totalitate , comenzile si tot ce o sa vedeti mai in jos.

 

VIP 1 - Minim level 15 + 150 k money pentru a cumpara.

VIP level 1 contine urmatoarele comenzi :

/cwrite
/ww
/rw
/fstyles
/mytime
/myweather
/vehcolor
/vcar
/vbike
/dingonshot
/vgoto          - modificare in /goto simplu. Pe majoritatea serverilor este cunoscuta comanda /goto nu /vgoto iar aceasta modificare duce playerii in eroare.
/ltc

VIP 2 - Minim level 25 + 250 k money pentru a cumpara.

VIP level 2 contine urmatoarele comenzi :

/vghostrider
/veject
/vsparrow
/vfire

La fel si culoare vip-ului 2 sa fie modificata in albastru. ( O sa ma mai gandesc la niste completari pentru VIP 2 sa fie putin mai complex :V )

VIP 3 - level 5 ... infinit + 5 Euro pentru a cumpara / Valabil 60/90 zile.

VIP level 3 contine urmatoarele :
/vgod  - God pentru a nu putea fi omorat 
/vgodcar - God pentru masina
/specialcars sau /specialvehicles sau /specialveh - Un meniu de masini speciale - Gen tank , hydra ...o sa las o poza ca exemplu. POZA : Click  
( aceste masini sunt ca un exemplu , il completati voi cu mai multe masini )
/specialweapons - Un meniu de arme speciale - Gen Bazooka , minigun...o sa las o poza ca exemplu. POZA: Click ( Aceste masini sunt ca un exemplu , il completati voi cu mai multe arme )
/vshop - Beneficii speciale pentru level 3 ( VIP )
/vget - Pentru a teleporta un player la tine
/visible
/invisible
/neon - Pentru a pune neoane la masini .
/votekick - Pentru a putea pune la vot un player care sa primeasca kick in caz ca e vreun codat si nu e admin ON. Sigur comanda sa nu fie folosita abuziv pe server.
/announce - 3 announce-uri folosite la 30 minute. ( Ai voie de 3 ori sa folosesti aceasta comanda intr-un timp de 30 min )
/vsay - Comanda ca si /asay , dar sa fie pentru VIP.

La fel si culoare vip-ului 3 sa fie modificata in GOLD

COMPLETATIE , PENTRU A CUMPARA VIP SA SCRII GEN /BUYVIP SI SA APARA UN TABEL DE GENU : CLICK

Momentan cam atat , daca mai am ideei vin cu un alt post -_-

Propun ca acest sistem sa fie implimentat ca testare pentru minim o luna , sa vedem cum merge xD 

Rog toate persoanele care vad acest topic sa isi de-a cu parerea , pro sau contra si un argument :)

 

 

Edited by Moroccan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Structurarea nivelelor este buna cum este acum. Sunt de acord ca VIP Level 1 sa nu mai fie gratis. VIP Level 3 pe bani... o prostie.

:contra: la tot inafara de aia cu VIP Level 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa vedem, nu schimb culorile, nustiu ce ai cu ele. Anyway. Ti-am spus, V.I.P pe bani e o prostie, de abia se doneaza pentru Admin si vrei tu sa fac V.I.P pe bani reali. Nope. E cel mai mare bullshit sincer. Ar fi intradevar ok, daca s-ar dona continuu da. Dar asa nu. 

 

/vgod si /vgodcar, nu le voi mai lasa la V.I.P level 1 fiindca e o prostie si asta, toata lumea face abuz de vgod, se plang toti ca au god si fac DM, in zone permise sau nu, niciunu' nu merge la /dm, ci toti se plang peste tot. Normal ar fi sa mearga la /dm ca sa faca DM, nu sa se tot planga, de aceea si asa pt Silver V.I.P iti trebuie 100 de ore, e ok acolo, dupa 100 de ore poti sa zici ca un jucator deja joaca pe server si stie cum sta treaba cat de cat, e intr-un gang, stie comenzile, stie cam tot ce se petrece, cunoaste jucatorii fideri, adminii, vipii, isi face prieteni. De aceea /vgod si /vgodcar vor fi trecute la V.I.P Level 2 (asa cum a spus ActiON_ in topicul sau).

 

/votekick - nu voi face niciodata, fiindca e un abuz total.

/vget va ramane la V.I.P level 3. /vget e o comanda ce te poate enerva foarte tare. De ex, daca faci stunt-uri, drift-uri etc. Oricine iti poate da /get sau /vget, de aceea am zis sa-l las la V.I.P Level 3  = Gold, fiindca iti trb 200 de ore ca sa-l ai, iar cu 200 de ore e clar ca joci pe ISR si iti place, de aceea esti acolo, sti ca nu prea e voie sa abuzezi deci, e ok unde e.

 

/specialcars.. nope. 

Exista acolo: /vhunter, /vhydra, /vsparrow - toate aceste elicoptere au asupra lor arme letale, gen rachete si mitraliere automate, ce te fac sa mori instant frate oriunde ai fi, le-am facut fiindca fiecare jucator trb sa stie ca pe ISR nu se impun reguli gen, FARA ROCKET, FARA FLAMETHROWER, FARA GRENADE, FARA TEAR GAS etc, nu.. aici daca ai V.I.P Level 3, da frate ai acces la tot ce inseamna fun si ar trebui cu siguranta sa fie pe un server de stunt cum e ISR. Sa fac /specialcars e ca si cum as mai face un dialog degeaba, doar sa asez aceleasi chestii intr-un dialog. Oricum ele ar duce tot la /vhunter, /vhydra, /vsparrow. Iar, tank, nope tank nu e pt toata lumea. Tank e ceva special doar pentru cei din GANG, si mai ales doar cand e WAR pornit, doara cand esti attacker/ally/owner ATAT. Nu daca esti in trecere si ajuti la war, nu daca esti civil, nu daca esti V.I.P si n-ai gang, nope. Doar War si doar daca esti attacker/ally/owner. Gang Tank-ul deja e folosit enorm, si se abuzeaza destul, e nice fiindca cu el seamana a fi un war adevarat, dar asa sa-l las pt V.I.P nope.. ei nu stiu sa se opreasca. 

 

/specialweapons - este deja /vshop, daca vreti il redenumesc dar mie imi e ok cu /vshop.

Deja acolo exista, RPG, Flamethrower, Grenade, Molotov etc. Astea sunt arme speciale cu siguranta. Ele nu pot fi luate in GTA SA (MP) doar cu Hack, s0b sau altele, daca nu-s puse undeva pe server de cumparat, deci iar nu are rost comanda. /vshop e exact acelasi lucru.

 

/vsay - a fost pe server, dar daca exista V.I.P Chat, ce rost ar mai avea da-mi un motiv bun, oricum toata lumea poate avea V.I.P Bronze (1) = FOR FREE, mereu va fi ceva gratis, pentru stimulare.

 

/neon - ACCEPTAT, insa clar nu la V.I.P level 3 (GOLD), la V.I.P Level 1 (BRONZE) poate, dar in niciun caz la V.I.P Level 3 (GOLD), nu e ceva foarte important, de aceea am lasat si Special Vehicles de la /v, simplu asa, sa le ia toti fiindca e ceva ce atrage jucatorii.. nu ar trebuii sa fie pusi sa faca ceva pt a putea folosi o comanda.. ce te face mai "smecher" cum zic ei.

 

 

Deci, cam tot ce ai spus tu nu e ceva diferit de ceea ce deja exista, ci doar redenumit sau ceva. Si poate rearanjate in dialoguri etc. Nustiu.. alte idei.. ? IDK, astea nu-s prea WOW. Iar, ActiON_, Liberty si altii au dreptate V.I.P pe bani e o prostie. Nimeni nu ar cumpara asa ceva. Poate fac daca vrei, /setvip permanent sau pe zile, dar in rest.. nope.

 

#EDIT: Vreau niste idei noi, adaugate pe langa astea, astea deja exista.. nustiu. Nu mi se pare ca ce ai zis ne-ar ajuta cumva.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

E irelevant să dai și bani pentru a cumpăra VIP, fiindcă banii se fac ușor, dar fie așa cum propui tu.
Culorile de la VIP ce există acum sunt perfecte, zic eu.
Ok, ești VIP, dar asta nu îți dă dreptul să dai announce, de exemplu, sau kick. E prea mult și pentru level 3. /vget și /goto sunt comenzi cu arie restrânsă, cum s-ar zice. Dar să dai kick e prea mult.
Da, de acord, /vgoto să se transforme în /goto.
Da, de acord ca VIP-ul să se dea pe level.
În rest... Sugestiile mele de pe topicul meu rămân valabile. :D

Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×