Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
Jacob3027

Sugestia clasa Pilots

Recommended Posts

Nume pe server: Jacob3027

Varsta: 19

Sugestia: 1.Propun ca la jobul pilot sa fie schimbat(sau sa se adauge pe langa) elicopterul Maverick cu elicoptere precum: Leviathan sau Raindance sau chiar cu elicopterul militar CargoBob (Asa s-a spawnat).

                  2. Avionul mare si greoi Nevada pe care nu il foloseste nimeni sa fie inlocuit cu unul mai mic si mai frumos(aspetct mai elegant si putin mai modern) cum ar fi Beagle .

Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta: In primul rand ar fi putin mai realistic sa transporti marfa, chiar si pasageri cu elicopterele mai mari(folosite in viata reala pentru a transporta marfa, precum Leviathan). Si in al doilea rand avionul Beagle, arata mai bine si ar putea fi folosit mai des, avionul Nevada este pur si simplu de decor, nimeni nu se uita la el, iar de folosit, niciodata.

 

PS: Daca se vor adauga elicopterele si avionul sugerat, sa fie putin mai mare si salariu, in jur de 70k(daca nu e prea mult) deoarece elicopterele sus mentionate sunt mai greoaie si au viteza de deplasare mai mica. Astept pareri PRO/CONTRA cu e scurta explicatie, de ce pro, de ce contra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:pro: , dar s-ar putea face o chestie si mai interesanta. sa bage shamal si beagle . Shamal pentru transport persoane iar beagle pentru marfuri . iar cand dai /work sa alegi ce vrei sa transporti :) . 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×