Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
Sami

Tipuri de evenimente pe serverul nostru

Recommended Posts

SIMON SPUNE

Simon spune este un eveniment pe parcursul căruia trebuie să fi foarte atent și să tastezi foarte repede. De obicei, acest tip de eveniment are premii destul de mari. Cel mai mare premiu înregistrat pe serverul nostru la acest tip de eveniment a fost de 50.000$ & 150 gold. Mulți jucători sunt neatenți la acest eveniment și sunt descalificați. Formula de baza este ”Simon spune:” urmat de o acțiune aleasă de organizator. Organizatorul are posibilitatea de a descalifica toți jucătorii care au răspuns ultimii la comanda lui ori persoanele care nu au reacționat sau persoanele care au executat comanda, formula fiind Simon Spune/Simon zice(fiind greșite), aceasta fiind capcana des întâlnită la acest tip de eveniment. Astfel de evenimente sunt organizate pe o suprafață mare, astfel având ocazia de a-ti restabili hp-ul la 100. 

 

DEAGLE

Acest eveniment este unul din cele mai frecvente. Are două runde 1 vs 1. Jucătorii nu au voie să folosească C-BUG sau alte setări care i-ar putea avantaja față de adversar în câștigarea premiului. Fiecare jucător este descalificat atunci când pierde duelul în fața adversarului său. Pentru a participa aveți nevoie de o armă, și anume Desert Eagle(id 24), oferită de către admini(în cazul serverului nostru), cu un număr suficient de gloanțe. Evenimentul va începe după countdown-ul dat de admin/organizator. Adversarii trebuie să stea spate în spate la început pentru a nu creea suspiciuni. După începerea duelului scopul dumneavoastră este de a învinge adversarul. Premiul evenimentului este ales de către organizator/administrator, iar suma maximă oferită poate fi în valoare de 45.000$ & 100 gold.

 

LAST MAN STANDING/LAST CAR STANDING 

Cred că acest tip de eveniment este cel mai frecvent pe serverul nostru. După cum se înțelege și din definiție, ne dăm seama că se referă la ultimul care rămâne. Acest tip de eveniment poate lua diferite forme. Ori jucatorii primesc o arma și se împușcă între ei pana rămâne unul singur, ori se bat cu pumnii. Același lucru poate fi efectuat și în echipe. Organizatorul poate decide doar un singur tip de mașină dintre următoarele: Monster, Monster A, Monster B, Perennial, Kart, Dumper, Stallion. Ultimul rămas câștigă premiul pus în discuție. Cel mai mare premiu acordat a fost de 30.000$ & 100 gold.

 

RACE

Acest eveniment este unul dintre cele mai simple. De la linia de start, până la un punct stabilit, toți concurenții trebuie să ajungă acolo cât mai repede. Pot interveni anumite reguli, cum ar fi un coeficient de bază al combustibilului, un nivel maxim al damage-ului mașinii(500) sau un traseu prestabilit. De obicei puteți participa într-un vehicul sau pe jos/o bicicletă, depinde de voința organizatorului. Cel mai mare premiu acordat a fost de 28.000$ & 80 gold.

 

FIND & KILL

Tot ce trebuie să faci este să găsești persoana/id-ul indicată/indicat de organizator/administrator și să o omori. După ce vei face asta vei primi recompensa pusă la bătaie. Persoanele/id-urile indicate pot fi sprijiniți de către alte persoane/poliție. Cel mai mare premiu acordat a fost de 75.000$ & 200 gold.

 

TRIVIA

Acesta este un eveniment de cultură generală. Există un preț pus la bătaie pentru fiecare întrebare(în cazul serverului nostru între 1.000$ și 3.000$ & 5 gold), iar primul jucător care răspunde corect la întrebare primește premiul promis.

RULETA RUSEASCĂ

Un număr de maxim 8 jucători și minim 6 jucători vor fi scoți în față și puși în linie. Organizatorul dă cu zarul/primește un număr random de la un ”asistent”, iar numărul care pică va corespunde cu un participant, acel participant va fi ucis sau va primi un glonț de deagle astfel încât viața acestuia să ajungă la jumătate. Cel mai mare premiu acordat a fost de 35.000$ & 150 gold.

Word of Tanks

Toți jucătorii participanți la eveniment vor primi un tank(Rhino). Aceștia se vor lupta până va rămâne doar un jucător.

Ghicește Strofa

Organizatorul va spune o strofă dintr-o melodie/poezie, iar primul participant care va ghici melodia/poezia va câștiga.

 

Evenimentele vor fi organizate doar daca sunt MINIM 6 jucatori online fara organizator sau 7 incluzandu-l pe acesta.

 

Edited by Sami
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, _Denisthedude_ said:

Ruleta Ruseasca as vrea sa incerc :))

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
 

Te astept azi pe server atunci :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alte doua evenimente:

Word of Tanks

Toți jucătorii participanți la eveniment vor primi un tank(Rhino). Aceștia se vor lupta până va rămâne doar un jucător.

Ghicește Strofa

Organizatorul va spune o strofă dintr-o melodie/poezie, iar primul participant care va ghici melodia/poezia va câștiga.

Edited by Sami
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×