Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
blacklife

Microsoft renunta la MS Paint dupa 32 de ani

Recommended Posts

Microsoft renunta la MS Paint dupa 32 de ani. Ce va fi inclus in Windows in locul sau.

1856.jpg?w=1920&q=55&auto=format&usm=12&

Microsoft a anunțat că aplicația Paint nu va mai fi actualizată, existând posibilitatea ca aceasta să fie scoasă definitiv din Windows. Următoarea actualizare majoră de Windows 10, care va fi lansată în toamnă, ar putea aduce eliminarea uneia dintre cele mai vechi și mai puțin folosite aplicații din cadrul sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Paint. Aplicația Paint a fost lansată în 1985 și a făcut parte din prima versiune de Windows, nelipsind din niciun update al sistemului de operare de până acum. Paint a fost întotdeauna o aplicație de editare foto cu o funcționalitate extrem de redusă, care permite utilizatorilor să deseneze și să realizeze doar cele mai simple funcții de prelucrare grafică.

Singurul update important l-a primit cu ocazia lansării lui Windows 7, în 2009, dar, și așa, Paint a rămas un program folosit foarte puțin de către utilizatorii sistemului de operare dezvoltat de Microsoft. Prin Creators Update, cea mai nouă actualizare de Windows 10, lansată în aprilie, Microsoft a venit cu Paint 3D – o versiune modernă de Paint, care pune accentul pe prelucrarea 3D, dar care păstrează și funcțiile simple de prelucrare 2D. 

 

Sursa: profit.ro

Edited by blacklife

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer, nu cred că o să-mi fie dor de Paint. :)) Mai bine ar creea o aplicație mai profesională, dacă vor ceva care să fie folosit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×