Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Sign in to follow this  
DeathWhisper.

Lupta pentru titlu continua chiar si dupa incheierea campionatului

Recommended Posts

TAS a rămas în pronunțare în privința campioanei Ligii I. Cine ia titlul, Viitorul sau FCSB?

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a rămas în pronunţare pentru joi în privinţa desemnării campioanei României la fotbal, pentru ediţia 2016-2017 a Ligii I, dintre FC Viitorul Constanţa şi FCSB, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

Procesul a început, miercuri, la ora 8,30 şi s-a încheiat în jurul ora 14,00, fiind audiate toate părţile.

''Instanţa a audiat toate părţile implicate, FCSB, FC Viitorul, Liga şi Federaţia, şi a rămas în pronunţare pentru mâine 13 iulie. Dânşii ne-au spus chiar şi ora, în jurul orei 13,00 urmează să ne transmită prin fax decizia'', a spus secretarul general al LPF pentru AGERPRES.

Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediţia 2016-2017 a Ligii I în faţa echipei FC Viitorul Constanţa. FC Viitorul a încheiat cu acelaşi număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câştigând cu 3-1 pe teren propriu şi remizând la Bucureşti, 1-1.

Conducerea FCSB contestă câştigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susţine că Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obţinute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 şi nu doar meciurile din play-off, aşa cum menţionează LPF. Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunţat, la 13 mai, că formaţia sa este campioană, deşi LPF a decernat titlul echipei FC Viitorul, precizând că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate.

Atât FC Viitorul, cât şi FCSB îşi vor avea vineri adversarele din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, indiferent de postura din care se vor afla în urne.

Sursă: Agerpres

 

Edited by Liberty

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×