Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[RNT].Mihai_0909

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by [RNT].Mihai_0909

  1. [RNT].Mihai_0909

    Nume pe server : Mihai. Varsta : 18 . > Salut la toata lumea , am pornit aceasta discutie deoarece am vorbit cu cineva despre o promovare foarte mare si interesanta peYT La serverul RNT ,Multumimi Echipei ,NDP Music />Sper ca totul va fii gata in 2 saptamani.* https://www.youtube.com/channel/UCK1OGNq-HvhzCqUhe8HwQaw * , Acesti oameni au mai facut o reclama la un server avand peste 1,1 M de vizualizari , Iar respectivul server a avut parte ani intregi de 1k/1k Playeri chiar si in ziua de astazi , Sper ca cautatorii de servere de Trucking sa isi gaseasca locul aici , De asemenea nici IS nu va fii uitat deoarece va fii implicat si el in Activitate , doar sa termin Editurile Video iar ce-i de la NDP Miusic sa Distribuie si sa adauge o Muzica potrivita Videoclipului .Precizez ca in Video va aparea si Forumul > Www.Hype-zone.ro Astept pareri : > Si Multumesc !.
  2. [RNT].Mihai_0909

    Avem noroc că ne ajută băieții de la NDP Music cu asta , dacă nu juca samp Dani Prințul Banatului , atunci îmi luam adio în plus pune el o Manea sau două dar face la wiews de rupe , ;))))
  3. [RNT].Mihai_0909

    @Liberty Pe gratis eu zic ca e Bine
  4. [RNT].Mihai_0909

    Bine ai venit !
  5. [RNT].Mihai_0909

    Sa luat o decizie . Nu esti suficient de matur ca sa dovedesti ca poti sa te tii de treaba in plus cum se spune ai si ''cazierul'' incarcat , in concluzie : cand te vei maturiza mai mult si cand vei fii mai activ poti revenii cu o cerere pana atunci .. T/C.
  6. [RNT].Mihai_0909

    Nu esti activ , intri , stai câteva minute și ieși cum spunea Doom de limbaj nici nu mai deschid subiectul , Acum rămâne de văzut ce spune @Sami . Nu depinde doar de status sa primesti Vip . Contează și mentalitatea ta , cât si modul de a te comporta ( Atitudinea). Iar tu stai foarte prost la aceste categorii .
  7. [RNT].Mihai_0909

    Frumos !
  8. [RNT].Mihai_0909

    Nume pe server : Mihai . Varsta : 18 Ani Sugestia : Salut , Sugestia mea ar fii un sistem de login prin Ip- ( Ip-ul Jucatorului ) Pentru ca ar fii mult mai usor si simplu < parerea mea , in caz daca un player o sa isi uite parola sau alte intamplari care ar cauza taierea accesului asupra contului , Am vazut si testat aceasta Idee pe un Server RPG/Stunt si se pare ca merge foarte Bine fiind mult mai usor de intrat pe server , Si fara probleme de genul ca o persoana ( Hack-er ) mi-a spart contul sau stiu eu , alte bazaconii , Pe acel ''server era ceva de genul : /Register ******* < ( parola ) iar dupa nu iti mai trebuia cand intr-ai pe server sa mai adaugi parola si nu mai era nevoie de alte chestii , Caci prin acea comanda Baza de date inregistra automat Numele contului ( Acest sistem nu iti permite sa folosesti mai multe conturi pe Ip-ul tau ) iar cand te conectezi te conectezi direct . Sper sa luati in calcul sugestia mea pentru ca este una de Folos ! Cu ce crezi ca near ajuta sugestia ta ? : Buna desfasurare a serverului , iar playerii ( jucatorii ) ; ar fii mai in siguranta privind atacurile hack-arilor* asupra conturilor jucatorilor si nu mai necesita parola ( in caz pentru cei care o vor uita )
  9. [RNT].Mihai_0909

    Din nefericire voi fii absent probabil 2-3 zile , pentru ca sunt la spital din cauza unei intamplari nefericite petrecute acum cateva zile . Sper sa pot revenii cat mai repede !
  10. [RNT].Mihai_0909

    Sâmbătă ora: 21:30 voi pregătii un Event de tip cursă pe Muntele Chiliad , Cred că ora este potrivită pentru ca toţi playerii să poată participa . Premiul : 5kk / 50 score / 50 gold . Vă aştept pe server . (Regulile le veţi afla cu 3 minute înaintea începerii evenimentului ).
  11. [RNT].Mihai_0909

    Uitasem să precizez cursa , va fii efectuată cu NRG-500 . @Ruben_ de asemenea vă voi da eu vehiculele necesare participării la eveniment.
  12. [RNT].Mihai_0909

    Nume pe server : BlueBerry. / Varsta : 18 ani /: > Propunerea mea este actualizarea Sistemului /shop deoarece am observat multi playeri dornici sa doneze iar preturile de admin au fost schimbate dar nu si cele din /shop , Cea ce a indus in eroare playeri . Cu ce crezi ca near ajuta sugestia ta ? - Buna desfasurare a serverului si obtinerea corecta a informatilor legate de donatie din timpul real .
  13. [RNT].Mihai_0909

    Da , ai mare dreptate Sami baza este ca serverul sa mearga perfect .
  14. [RNT].Mihai_0909

    Nume pe server:BlueBerry. Varsta:18 Sugestia: Sugestia mea ar fii asa : sa se adauge mai multe misiuni noi cu un cuprins interesant , sa te faca sa doresti sa o faci , pentu ca chiar am observat ca sunt putin cam plictisitoare clasicele misiuni ... Sau sa se mai adauge si alte joburi cu un alt aspect , da stiu ca acesta este un server de trucking dar am mai vazut si pe altele foarte multe joburi interesante , care cred ca ar prinde bine si aici si ar face serverul mult mai interesant si acele joburi ar da un alt ''Gust'' serverului . Cu alte cuvinte ar trenuii sa se faca joburi cum ar fii :1.}Fermier ( Munca sa conste in aratul /cultivarea unui pamant } 2.} Tractare auto { un job care sa se ocupe de tractarea masinilor personale ale playerilor sau masini spawnate de vipi / admini } stiu ca exista acest fel de job la mecanic dar ar fii mult mai ok asa , si nu ar trebuii sa se dea asa mult respawn ... etc . Eu am dat doar un exemplu , sunt si mai multe disponibile care ar face serverul mai distractiv . Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Ar face serverul mult mai distractiv .
  15. [RNT].Mihai_0909

    ''Vezi sa nu vina BlueBerry '' I-am spus lui NOS ceva dar vad ca asta e a doua oara , La iulian asta este a 3 oara , Se va ocupa Sami de ei , Poate Ban-ul o sa ii linisteasca .
  16. [RNT].Mihai_0909

    Ai primit Unban , Stiu si eu de aceasta metoda . T/C
  17. [RNT].Mihai_0909

    For Tp to the police gets VIP WARN not Ban . Who gave you the ban? MR Echap ?
  18. [RNT].Mihai_0909

    Ai primit ban pentru ca ai folosit cam asa ceva https://imgur.com/a/dAdoESC pe un cont cu numele Mihai113.,iar dupa te-ai conectat pe contul : ExTaZzZy[RO] si ai primit ban pentru multiaccount de la Cuddy, iar astazi te-am prins din nou pe alt cont folosind aceeasi metoda , terminand misiuni in termen de 3 secunde fiecare . In concluzie Nu primesti unban deoarece ai incalcat mai multe reguli principale ale serverului . T/C va rog .
  19. [RNT].Mihai_0909

    I knew I had seen it well last time, In concluzie 10 zile Mihai113.
  20. [RNT].Mihai_0909

    Voi fii absent un timp deoarece voi fii plecat din oraș pe o perioada de câteva zile sau săptămâni va doresc o distracție plăcută tuturor !!!
  21. [RNT].Mihai_0909

    you've used repair / speed hacks and hacks. it will show you the geo12 evidence.
  22. [RNT].Mihai_0909

    Castigator : Zorksz . Mai trebuie doar sa isi revendice Goldul .
  23. [RNT].Mihai_0909

    Dupa cum puteti vedea un nou event va avea loc Duminica (12.08.2018). Eventul va fii unul de tip ''Ruleta ruseasca'' si va avea loc la ora 13:00 ( Ora romaniei ) Poate fii doar un singur castigator al premiului in valoare de : 5.000.000$ + 50 gold + 50 score. Cu toate acestea va astept pe server si cel mai bun sa castige ! Regulile le veti afla pe server la momentul inceperii evenimentului !
  24. [RNT].Mihai_0909

    Da. Ultimul ramas in picioare castiga
  25. [RNT].Mihai_0909

    Suna bine ce ziceam eu :)))) dar ehh
×