MIHAI.0909

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MIHAI.0909 last won the day on December 21 2017

MIHAI.0909 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About MIHAI.0909

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/29/2001

Personal Information

 • Country
 1. Nu merge nici asa ... lam si reinstalat si tot nimic .... nu stiu din ce cauza poate fii .. inainte nu facea asa inainte sa-mi reinstalez driverele si windowsul ...
 2. Nu mai pot intra deloc pe samp , nu mi se deschide gta san andreas deloc si nu imi apare nici un fel de erroare .. La samp la fel apăs sa mă conectez la un server si nu imi merge nu mi se deschide ... Nu stiu ce sa fac în privința asta ..
 3. Din pacate voi fii nevoit sa renunt la sa-mp cateva Zile - saptamani pana imi voi repara Pc-ul , deoarece nu imi mai porneste imi da ceva eroare , si nu stiu cat timp va dura sa il repar ( sper ca cat mai repede ) . Multumesc . daca ma poate ajuta cineva mai priceput in legatura cu pc-ul .va rog sa ma contactati cu un mesaj pe forum . multumesc .
 4. Nume pe server : Mihai_0909 , Varsta : 18 ani , screenshot : https://imgur.com/a/SMMaI , motivul pentru care ai luat ban : fly hack , Alte informatii suplimentare : Da este adevarat ca am zburat dar nu e din cauza hackuri-lor ( nu folosesc ) . foloseam un mod in gen superslap , adica sa pot sarii cu masina foarte sus , si probabil sa interptretat gresit situatia . in orice caz nu stiam ca nu este permis acest mod si nu lam folosit foarte des . nici nu am avut tendinta sa intreb daca este permis sau nu . in concluzie : imi pare rau . ( oricum la-m dezinstalat ) .
 5. cel putin tu sa fii acceptat , bafta *
 6. Nume pe server : Mihai_0909 , screenshot :https://imgur.com/a/3Q8WJ , care este motivul pentru care ai luat ban ? :esti tradator sa mor eu . Informatii suplimentare : Este inacceptabil , atatea luni de munca si atatea ore muncite pe acest server pentru ce ? , pentru ca am incercat sa-mi ajut un prieten care facuse ceva corect pe rnt , nu inteleg cum permiteti asta , tot timpul mam descurcat singur pe acest server si cand ceream ajutorul unor admini de grad mai mare tot timpul ma ignorau din orice problema , iar acum am ban serial pentru ca am incercat sa-mi ajut un prieten bun de pe server care nu facuse nimic decat sa se impotriveasca la primirea unui unban la un jucator care incalcase multe reguli are serverului RNT multi account , speed hack , fly hack , si tot noi suntem pedepsiti pentru asta ca ne-am impotrivit , daca pentru voi e important un grad/ o functie pe acest server asta e . dar pentru mine este mai important un prieten decat o functie / un grad , cu prostia aia de admin ce lam avut am ajutat o gramada de playeri cand altii cu admin mai mare decat mine stateau si frecau menta . iar acum sunt rasplatit cu ranger ban . multumesc frumos , daca vreti sa imi acceptatii cererea e bine daca nu e si mai bine , va salut .
 7. asta da motiv sami , te credeam mult mai matur de atat . pacat de tine . si datii naibii la monkei unban ca macar el facea ceva bun pe acolo . nu mai zic de restul adminilor care freaca menta pe acolo si tot aia primesc de toate . in rest nu mai zic nimic ca poate ma trezesc si eu cu ban .
 8. Am fost acolo si am vazut exact ca tu ai inceput Luca , ai facut report fara nici-un rost , tu ar trebuii sa fii sanctionat ... e vina ta ca injuri 10 minute fara oprire ,..
 9. o idee foarte buna , sper sa fie introdusa pe server
 10. inactiv
 11. opinia mea ? luatii vipul jos pacat ca nu am facut ss sa vedeti cate porturi inutile am .
 12. majoritatea sunt utile in afara de cea cu chaturile globale etc... ,
 13. bravo done !
 14. Salut mam gandit sa caut si eu niste cadouri https://imgur.com/a/XH0Xq ( o poza nu sa vazut clar ca este cadou si asa ca o pun aici din nou https://imgur.com/a/pJSZ6