Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jacob3027

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Jacob3027

  1. Jacob3027

    Acest update parca ma convins sa descarc iar samp sa vad cand o sa am timp, sper doar sa nu fie serverul gol :D
  2. Jacob3027

    Nume pe server: Jacob3027 Varsta: 19 Sugestia: 1.Propun ca la jobul pilot sa fie schimbat(sau sa se adauge pe langa) elicopterul Maverick cu elicoptere precum: Leviathan sau Raindance sau chiar cu elicopterul militar CargoBob (Asa s-a spawnat). 2. Avionul mare si greoi Nevada pe care nu il foloseste nimeni sa fie inlocuit cu unul mai mic si mai frumos(aspetct mai elegant si putin mai modern) cum ar fi Beagle . Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta: In primul rand ar fi putin mai realistic sa transporti marfa, chiar si pasageri cu elicopterele mai mari(folosite in viata reala pentru a transporta marfa, precum Leviathan). Si in al doilea rand avionul Beagle, arata mai bine si ar putea fi folosit mai des, avionul Nevada este pur si simplu de decor, nimeni nu se uita la el, iar de folosit, niciodata. PS: Daca se vor adauga elicopterele si avionul sugerat, sa fie putin mai mare si salariu, in jur de 70k(daca nu e prea mult) deoarece elicopterele sus mentionate sunt mai greoaie si au viteza de deplasare mai mica. Astept pareri PRO/CONTRA cu e scurta explicatie, de ce pro, de ce contra.
  3. Jacob3027

    Da, eram acolo cand mergeam linistiti pe drum si s-a decis Ilie sa sa bage fara motiv in noi si ne-am trezit cazand prin harta. Am vazut ca si-a luat george tancul dupa ce ai ajuns si ti-ai terminat job-ul dar nu l-am vazut tragand si dupa a trebuit sa dau relog deci nu stiu de ce ai primit mute dar sigur a fost un motiv intemeiat.
  4. Jacob3027

    ok, inteleg, dar daca nici macar alea nu le-a facut singur...? Putea sa le faca singur, muncea si el putin, dar na... sa pui pe altu sa le faca in locul tau...
  5. Jacob3027

    Cum a zis si Frica, baga scurte la greu+ ca nici macar pentru alea nu a lucrat Dovada: https://imgur.com/a/LOFgN Macar daca scurtele alea erau facute de el dar chiar asa..? munca aproape deloc...
  6. Jacob3027

    a good and active player who like to work, even you are kinda silent, i mean, you can try to speak with us more Hope you get accepted, see ya on server.
  7. Jacob3027

    Nici o graba, rezolvati problemele, noi putem astepta
  8. Jacob3027

    Gata, 30 de dovleci in 30 de locatii Dovada: https://imgur.com/a/zDktE Ps: Frumos evenimentul, sper sa mai caute si altii dovlecii, chiar daca unii sunt foarte bine ascunsi
  9. Jacob3027

    Nume pe server: Jacob3027 Nume real: Christian Jacob Varsta: 19ani Nivelul VIP dorit (1,2,3): 2 Screenshot (/stats): ScreenShot /stats Alte specificatii: Stiu ca nu am primit VIP de multa vreme dar am zis sa incerc sa iau si un upgrade, astept parerea celorlalti daca merit sau nu. Multumesc.
  10. Jacob3027

    https://imgur.com/a/fcUI8 Dar este link-ul si in postare, doar ca i-am dat alt nume.
  11. Jacob3027

    Nu am nimic impotriva sau ceva de genul, dar ai citit conditile pentru VIP 1? RO: Pentru a obtine grad VIP nivel 1 ai nevoie de : 50 curse tirist ( fara convoy), 15 curse taximetrist, 10 curse curier si minim 45 ore jucate. Iar la tine in stats ai: 40 curse tirist. 0 curse taximetrist, 8 c urse curier... PS: incearca sa iti indeplinesti conditile si dupa sa faci cererea...
  12. Jacob3027

    Nume pe server: Jacob3027; Nume real: Christian Jacob; Varsta: 19 ani; Nivel VIP dorit (1,2,3): VIP 1; Screenshot(/stats): https://imgur.com/a/EWM2r Alte specificatii: Stiu ca nu indeplinesc numarul de ore, dar in cateva zile(Maxim o saptamana) o sa ating 45 de ore pe server jucate. Daca este o problema prea mare asta o sa sterg postul. Va multumesc.
  13. Jacob3027

    Numele tau pe server: JAcob3027 Numele jucatorului raportat: AGGIN 2nd Problema: eram pe server linistiti si s-a apucat Lloyd si Chrystyan sa ma injure pe mine si pe aggin Apoi au iesit amandoi si a intrat cineva cu numele "aggin 2nd" si s-a apucat sa injure(eh, sa zicem) Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/m1c3z Si am fost prost ca nu am facut poze si la injuraturile celelalte dar implicau mult cuvintele "fuck, gay Jacob, Fuck aggin, si altele" Nu neaparat ban, dar macar sa aflam cine a intrat de pe alt cont cu numele aggin 2nd.
  14. Jacob3027

    In pozele astea se observa cum AGGIN e conectat iar Lloyd si Chrystian lipsesc. Deci cineva sigur are mai multe conturi... Dovada: https://imgur.com/a/fdESG https://imgur.com/a/1tEZW Si au inceput cu aceelasi injuraturi: https://imgur.com/a/oyGOJ .
×