Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ActiON_

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

ActiON_ last won the day on December 7 2018

ActiON_ had the most liked content!

Community Reputation

35 Good

1 Follower

About ActiON_

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/06/2000

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

704 profile views
 1. ActiON_

  Păi după ziceți că de ce nu vă cere nimeni opinia. Eu zic că Eagle a făcut foarte bine să întrebe. Nu e nevoie neapărat de mulți bani (sau chiar niciunul). Dacă ne promovăm pe Facebook, e de ajuns pentru o promovare decentă. De acolo află și alții de forum și așa vin servere.
 2. ActiON_

  Părerea mea e că nu mai are rost să faci un forum în ziua de azi. Efectiv nu mai merge. Poate în formula asta nu merge. Da, forumurile erau super cool înainte. Și acum mi se par, doar că au apărut Facebook, Instagram plus alte rețele de socializare care au cam luat locul forumurilor. Dar da, acestea din urmă au un aer aparte. E altceva când vorbim pe un forum. Și da, forumul e de discuții în general, după cum spune și numele. Eu nu cred că Hype Zone e un forum. E altceva, un loc în care vin serverele. Atât. În rest, fratelo, n-am ce să-ți zic.
 3. ActiON_

  Noroc, uăi! Botoșăneanul de-al meu. Bine, că mă știi.
 4. ActiON_

  Cica e ziua lui azi. La multi ani cu multa sanatate iti doresc! Toate cele bune! P.S.: buletinul la control!
 5. Interesante schimbari. Mult succes in continuare! Sper sa pot intra si eu pe server.
 6. ActiON_

  Spunea Blacklife ceva adevarat acum ceva vreme. Lumea nu se mai joaca SAMP fiindca nu se mai fac update-uri.
 7. ActiON_

  In ce constau mai exact aceste schimbari?
 8. ActiON_

  Super belea!
 9. ActiON_

  Nu stiu care e treaba pe IS. Dar eu cred ca nu e nevoie de schimbari "tehnice". Chiar nu e nevoie. In SAMP nu mai exista "chef". Asta observ eu. Si eu pot sa imi amintesc despre vremurile de demult. Jucam pe un server unde era un clan cu numele "9mm". Era foarte frumos, fiindca atunci toti aveau chef sa se joace SAMP. Nu e vorba de schimbari de ordin tehnic. Efectiv nu mai exista acel chef de joaca.
 10. ActiON_

  Pana la urma ai facut tu topicul. La multi ani, fratiorule!
 11. ActiON_

  Măcar să fi dat PP... Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk
 12. ActiON_

  Yashas, read again. I haven't any gang. Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk
 13. ActiON_

  Efectele bugului: chiar daca nu mai sunt in niciun gang (alterior am fost, dar nu pentru mult timp, caci am iesit dupa cateva minute din acel gang), mi se afiseaza mesajul din poza ce o voi atasa mai jos. Cand l-ai descoperit: saptamana asta, nu mai tin minte in ce zi. Locatie: oriunde. O poza cu bugul:
 14. ActiON_

  E irelevant să dai și bani pentru a cumpăra VIP, fiindcă banii se fac ușor, dar fie așa cum propui tu. Culorile de la VIP ce există acum sunt perfecte, zic eu. Ok, ești VIP, dar asta nu îți dă dreptul să dai announce, de exemplu, sau kick. E prea mult și pentru level 3. /vget și /goto sunt comenzi cu arie restrânsă, cum s-ar zice. Dar să dai kick e prea mult. Da, de acord, /vgoto să se transforme în /goto. Da, de acord ca VIP-ul să se dea pe level. În rest... Sugestiile mele de pe topicul meu rămân valabile. Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk
×