Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

blacklife

Forum Advisors
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by blacklife

 1. blacklife

  Reclamatiile vor fi realizate dupa urmatorul model: The claims will be made according to the following model:
 2. blacklife

  In 2 zile de cand s'a postat cererea..nu am observat activitate pe server aproape deloc, staff nici atat(1 admin sau 2 per total). Pe deasupra, nimic original pe server sau nou , cunosc gamemode-ul ..cunosc cam toate serverele care l'au avut si pot chiar sa asigur ca asa cum se gaseste acum ... il gaseam acum 2 .. 3 ani sub alt nume. Nu vad nici un vitor la server, multa bafta cu el.
 3. blacklife

  Ω On Air: ∆ În acest topic orice persoană va putea anunța de fiecare dată intrarea lui în cameră, dacă dorește, desigur. Astfel veți putea observa cine a intrat în cameră și când. ≈ Reply-urile cu modelul completat le lăsați mai jos în acest topic. „On Air” este opțional, nu obligăm pe nimeni să dea reply la acest topic de fiecare dată când intră pe Plug DJ. ∆ In this topic everyone can announce whenever it enters into the room, if desired, of course. In this way you can see who entered the room. ≈ The replyes filled with the above model will be leaved below. Replyes in this topic ( On Air ) is optional, we will not force anyone to give reply at this topic whenever it join in our Plug DJ room,.
 4. blacklife

  Nickname: blacklife Time when you have joined: 21:28 How mutch time you will be available: 1 H '2 Start song name: -
 5. blacklife

  Nickname: blacklife Time when you have joined: 23:19 How mutch time you will be available: 1 H '2 Start song name: -
 6. blacklife

  buna treaba
 7. blacklife

  2012 zici? Cu ce nume?
 8. blacklife

  Iar lesini?
 9. blacklife

  Tu ca admin trebuie sa dai dovada de caracter , NU poti spune '' Posteaza de unde a inceput tot '' cand sti bine ca discutia trebuia sa se opreasca acolo unde a inceput atata timp cat dispui de comenzi precum Mute , Ban sau Kick, nu sa injuri inapoi.
 10. blacklife

  In principiu mapa pare OK, dar zona aia.. Și serverul in general e cam aglomerat de mape, ca să se adauge chiar trebuie sa vi cu ceva.. Ca la carte :))... Sau sa modifici una deja existenta pe. Acolo
 11. blacklife

  Deci bug e acum ca nu poți scoate bani deloc?
 12. blacklife

  Și care e bug ul mai exact? Cand te am pus eu sa testezi referitor la bug ul asta, tu ce ai testat?
 13. blacklife

  Mult noroc, Pentru ca ai anunțat, nu o sa se șteargă, nici asa nu se șterge decât la o perioada de inactivitate mare.
 14. blacklife

  Acceptat,nivel 2 pentru moment.
 15. blacklife

  Ai tot ce vrei zici? Hmm Bun venit.
 16. blacklife

  Ramane in asteptare putin ...
 17. blacklife

  Referitor la poza cu Cursele angajatului.. Te poti folosi de /stats ca sa vezi cate curse a facut intr un anumit interval. Ce spui tu aici e putin cam greu de realizat si nu cred ca merita, sa vedem.
 18. blacklife

  Dar tu, cand l'ai injurat erai cu fata la cearsaf sau la saltea ? E logic in orice ierarhie ca nu poti sa Injuri ..jignesti pe cineva care iti e '' superior '' ( strict la nivel ma refer cand spun superior )., drepturile sunt egale. Vreau sa zic , daca erai admin si erai injurat sunt destul de sigur ca procedai al fel. Practic , Larysa a inceput cearta.. a intrat cu celalalt Nume.. si a facut treaba mai rea decat era, si tu ai continuat. belea cu voi.
 19. blacklife

  Interesant doar ca ar trebuii sa dezvolți puțin ideea :). Se poate modifica acel Warn de la Politie care il dai apăsând Ctrl atunci când ai jucătorul aproape. Dacă adaugi și megafonul de care zici tu, și acel Warn care avertizeaza jucătorul sa oprească în 60 secunde.. S-ar cam bate cap în cap, nu crezi?
 20. blacklife

  Aparent nimic nou la server.. Staff nu ai.. Cunoștințe în domeniu? Probabil si alea puține... Reclama sau indexare? La fel nu. Fără cele enumerate mai sus.. E aproape imposibil sa ții un server în zilele de astăzi.. O luna.. Doua cam atât o duc majoritatea după se închid. Întrebare: Ai vreo legătură cu vechiul RTO? ON: Bafta cu serverul, dacă as fi în locul tău și sa zicem ca as avea și timp, as deschise alt server.. Cauza pierduta samp ul.
 21. blacklife

  Ok, what about last time when i have been connected on server ( 1 - 2 hours ago ). Just connected , and saw more that 4 Reports against you, Teleporting, Ramming , Death Match with minigun. Soo..have u been AFK all that time, right ? ...all that liars..
 22. blacklife

  Ai primit Unban. 1. Cum a zis si SNP mai sus, e contul tau , esti responsabil pentru el, nu ne intereseaza cine il foloseste, vor fi aceleasi sanctiuni fara scuze. 2. Perioada de BAN este prea mare, recomand sa folositi Warn - Kick, ulterior ban, avem o medie jalnica de jucatori, zic sa obtinem maximul posibil (Aviz adminilor care se grabesc sa dea ban).
 23. blacklife

  Bafta. De la bagat dosarul pana la a obtine..mai e ..hehe . Spre ex> eu am invatat mai intensiv in ultimele 2 - 3 zile, chestionare DRPCIV, aveam si varianta cumparata, nu e asa mare stres la sala. In opinia mea, n-are rost sa iti obosesti psihicul cu toate informatie din carte, oricum o sa le uiti :).
×