blacklife

Forum Advisors
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

blacklife last won the day on May 14

blacklife had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

About blacklife

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/07/1997

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

3,905 profile views
 1. Nici nu o sa se faca legatura cu baza de date vreodata daca nu se plateste webhostul ( pachetul ''webhost'' care tine baza de date a serverului e inclus in plata hostului jocului propriu zis, deci nu era nici o taxa in plus pentru el ) Problema e ca probabil s-a platit doar hostul jocului fara webhost..de asta serverul merge dara baza de date NU. Asadar... E bine de stiut pentru cine se ocupa acum de server ca exista un termen de cateva zile ( probabil ) in care trebuie platit deoarece dispare,se sterge tot de catre cei de la host. Mai pe scurt.. bye bye la tot ce ati avut pe server( in cazul nu se plateste sau nu exista backup). Btw. Eu unu nu pot platii, e vorba de o plata de un euro ... care nu o pot face din afara cu cardul bancar pentru ca e o suma mica iar cei de la host accepta doar prin SMS sau ma rog.. ce metode mai au ei.
 2. I think it is impossible to create your own roadway Why you dont create yourself that kind of island /map and after present if you have knowledges for this.:)
 3. not bad
 4. Ideea e simpla. Nu am fost suficient de egoist incat sa INCHID serverul si sa cred ca munca facuta de mine e inrealizabila de alte persoane. Deoarece varsta a cam inceput sa isi spuna cuvantul si din lipsa timpului liber in general am considerat ca cel mai bine e sa las serverul alt cuiva... fara sa il inchid. Asa ca, oportunitatea a fost Oferita, la inceput m-am implicat, am ajutat .. cat si cum am putut, am vrut. Ca cei ''desemnati'' sa se ocupe nu o fac sau o fac in propriile lor metode... Nu mai e o problema a mea nici pe departe si nici nu vreau sa judec sau sa ma intreb de ce. Asadar, nimic nu s-a schimbat pana in acest moment cum de altfel nici nu ma consider vinovat de inactivitatea serverului. Cat despre subiectul nostru principal .. O sa inchid topicul, nu eu ar trebuii sa va lamuresc in legatura cu el . si deja a trecut ceva timp.
 5. Yeah maybe fuck off . Seems the people appointed to work for server dont wanna make feelt her apparition here. Anyway, i v seen you are sending messages on the Facebook page. Feel free, if he-s accepting you as a scripter or whatever you want, i wish you good luck. Stop messaging me, i DONT have time for server, i dont wanna join in this shit anyway. In my opinion.. soo mutch lost time, for 0 satisfaction.. i prefer to use my time in an usefully mode and join as a PLAYER when i have some free time. Best regards.
 6. Nume: Blacklife Ora la care ai intrat: 12:10 Cat timp vei fi online: 2 -3 ore ns. Piesa ta de inceput: Avicii - I could be the one.
 7. La multi ani, bafta la scoala ...acum ca tot termini a 8 -a
 8. La Multi Ani! Ati crescut ca euro .. ce sa mai .. :)).
 9. plm .. La Multi Ani acolo la voi :md::ro::us: 

 10. help me my serial

   

 11. I DONT play SAMP anymore.. thanks.

  1. Show previous comments  1 more
  2. clemarcalderon
  3. blacklife

   blacklife

   Generally.. i dont play any game. Work's taking all my time :/

  4. clemarcalderon

   clemarcalderon

   before you stop play help me to back my server  49.148.154.101

 12. @blacklife please help my account reset and my stats gone and my mney in bank waste please (https://imgur.com/a/extyj) (https://imgur.com/a/gBxdO)

  1. clemarcalderon

   clemarcalderon

   and my score blacklife back to zero :((

 13. hey, welcome. The topic models will be translated soon, did not play foreigners players so far :).
 14. Poate fi nedrept intr-un fel sau altul pentru cei care au donat , spre exemplu tu. Ideea e ca trebuie sa te gandesti ca ai ajutat serverul prin acest fel nu neaparat ca banii au fost un pretext pentru a obtine admin. Nu ti-as putea spune de ce nu au donat toti .. motivele pot sa difere la fiecare persoana. Vreau sa te intreb.. tu daca ai fi in locul cuiva care nu a donat inca, dar care e de mult admin .. ai fi de acord sa primesti Remove ca sa intre alt cineva ca admin in locul tau ? Din ce tin minte ai primit admin FARA sa donezi, ai donat dupa. Pe de alta parte nu oricine primeste admin, nu totul se rezuma la bani, doar nu stiu ..sa fie mare nevoie. Dupa cum stiti, sunt cateva luni in care serverul a beneficiat de HostedTab din donatii( si nu numai ), daca nu am vrut sa mai accept admini e pentru faptul ca hostul e asigurat pe o perioada de timp si nu e neaparat nevoie de donatii, de altfel s-a ajuns si la un numar destul de mare de admini care sunt si in acelasi timp activi. Va mai pot spune ca , chiar si asa ..din ultimele mele vizite pe server, daca sunt 2 -3 jucatori care ar merita admin cu sau fara donatie. Asadar, sa ne gandim mai bine .. si sa vedem si parerile altor jucatori ;).
 15. Unban my account Mr admin i dont know why me ban i i open my accoun AGGIN to unban 7500 say please unban my accoun im active player in this server please im not hacking im active player so please Mr admin unban me :(( From AGGIN