Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

blacklife

Forum Advisors
  • Content Count

    203
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

blacklife last won the day on July 23 2021

blacklife had the most liked content!

Community Reputation

106 Excellent

About blacklife

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 09/07/1997

Personal Information

  • Country

Recent Profile Visitors

9,804 profile views
  1. blacklife

    Salutari, Problema nu consta în costurile " costisitoare" de menținere a serverului, ci în faptul ca nu prea exista interes pentru el sau ca în ultimii ani interesul jucătorilor pentru Samp a scăzut. Practic nu era în plan ca serverul sa se închidă, aveam în plan sa îl menținem cel puțin pana când se va lansa o versiune mai noua a sampului care se afla și la ora actuala încă în " dezvoltare", faptul ca firma de host își lua bani din Cont automat dar nu aplica banii facturii aferente a fost un motiv în plus pentru care s-a închis fără ca măcar sa imi dau seama pana la momentul respectiv. Așadar, serverul poate fi redeschis oricând dacă o sa existe mai mult interes. De altfel, citește ultimul răspuns din acest topic de aici
  2. blacklife

    Cre ca ar fi mai Ok un baner in josul paginii. Pot sa il pun si pe server daca imi lasi un Url direct
  3. blacklife

    Looks like a basic map What's your experience level on a scale from 1 to 5 ?
  4. blacklife

    National Trucking » Official Facebook page: https://www.facebook.com/gaming/samp.rnt/ » Panel page: http://panelrnt.ro/ » Server Donation page: https://ultra-h.com/donate?duser=blacklife. » Other donations / Payments, Requests: n.marius97@sapo.pt ( Pay Pall ); » Server Email: nationaltrucking12@gmail.com ( If already meets in your Inbox, don't mark as a SPAM ); ** If you ever want to help our community, do not resort to another adresses. Any of payments can be deducted / processed / verified by a unique person. We cannot be responsible for any donations / requests on apart from elsewhere then those presented above. Best regards.
  5. blacklife

    Bun venit ! RTO si RNT au fost fost servere diferite de la bun inceput , plecand de la acelasi '' gamemode '' .. s-a optat pentru o politica diferita fata de serverele din acea vreme. Cu toate astea nu ne-am bucurat de mare popularitate pe atunci, pe acum .. nici nu mai zic, dar nici timpurile nu mai sunt la fel, jucatorii au mai multe optiuni, multiplayer-urile erau ceva mai inexistente prin 2012 .. 2013. Ne bucuram ca iti petreci timpul pe serverul nostru, e nevoie de oameni ca tine. Bafta.
  6. blacklife

    De la cine ai primit asa acuzatii dubioase John !? :))
  7. blacklife

    In mare parte sunt de acord cu tot ce a zis Liberty.. O sa enumar cateva puncte de vedere, care o sa va dea de gandit cam cat de pacaliti am fost / suntem. ( sau cel putin eu ) - Incepand cu august / septembrie 2020 ( anul curent ) cam jumatate din resursele care ne erau oferite de sa-mp.com si de alti jucatori pe forumul samp au disparut, inclusiv Wiki si tutoriale. Fapt care ingreuneaza implementarea sau rezolvarea bugurilor, caz in care nu esti '' pro '' la capitolul scripting. ( forumul official sa-mp.com e disparut ) - La momentul actual, PLATESTI o suma '' modica '' de 25 -30 Euro pentru celebrul '' Hosted tab sau Internet list '' , de prin 2015 in coace de cand reclama care era gratis se plateste exclusiv. Ghici ce, platesti .. dar NU mai reusesti sa aduni jucatorii pe care ii adunai acum cativa ani in urma fara sa platesti reclama . Sau daca ii aduni, nu ii poti tine pe timp mai lung ( sau nu am reusit noi ). - Jocul in sine e mort ..spun asta referindu-ma doar la faptul ca nu te poti ridica la '' standardele '' si cerintele jucatorilor care vin de pe jocuri ceva mai recente, si reamintind ca la momentul actual ai Jumatate din resursele necesare ca sa vi cu o implementare '' nemaivazuta''. Implementare nemaivazuta ? ... sa fim seriosi, cam ce a fost de facut .. s-a facut, cam ce a fost de vazut..s-a vazut.. totul e cam copy paste pe serverele actuale, nu mai poti veni cu nimic NEMAIVZUT. - BUG-urile care apar sunt destul de greoaie si ncesita destul de mult timp de rezolvat . - Intrucat s-a renuntat la dezvoltarea SAMP ului de catre creatorul initial , un alt proiect se afla in dezvoltare in paralel, pentru curiosi : https://open.mp - Chiar daca se va lansa un nou '' SAMP '' , tot san andreas va ramane , nu se vor putea ridica la standardele jocurilor din ziua de astazi indiferent. As spune mai multe dar momentan ma bucur ca inca exista interes din partea altora.. In definitiv... Speram sa se lanseze noul proiect SAMP cat mai repede.. Faptul ca serverul e inca activ e datorat jucatorilor vechi care incearca inca sa se implice si sa ajute, personal totul e o pacaleala ...sau cine stie, poate vine cineva cu o idee de promovare mai sclipitoare decat am avut eu / altii incat sa se schimbe lucrurile. In momentul in care nu o sa mai existe un staff cu interes pentru server, o sa se inchida .
  8. blacklife

    Interesanta idee, ti-am trimis un mesaj in privat .. referitor la vame
  9. blacklife

    Glad to see you here
  10. blacklife

    name: blacklife sugestion: Nu sunt sigur daca e posibil dar, ar fi fost destul de OK daca s-ar putea clasifica melodiile iprintr-un interval de difuzare. Momentan nu putem spune ca genurile muzicale sunt amestescate, dar cred ca pe viitor ar fi o idee buna ca la un Interval de timp sa se difuzeze un anumit gen de muzica .. si la alt interval, evident altul.
  11. blacklife

    name: blacklife sugestion: Adaugarea unui Topic spre exemplu, unde ascultatorii ar putea adauga spre ex. un numar ne melodii pe care ar vrea sa le asculte la radio. Acest lucru sa il poata face din nou intr.un anumit interval de timp, eventual piesele sa fie '' acceptate '' de catre DJ radioului / administrator.
  12. Pare o idee destul de buna, Sunt multi jucatori care vor sa se distreze intre ei ak prieteni sau ... '' rivalitatea '' mafie - politie , unde mereu a fost o mare confuzie la mijloc. Efectiv, jucatorii beneficiau de arme , magazine pentru arme dar nu aveau habar cand pot folosi armele si unde. Mi se pare destul de logica ideea lui catalin, in asa fel poti trage la raspundere doar jucatorii care isi fac de cap in afara gameplay-ului , avand posibilitatea de a verifica daca un jucator e prins la mijloc ..fara sa vrea, pe langa asta .. oferi o sansa / o modalitate in plus jucatorilor de a se distra.. si de a petrece timpul pe server.. intr-o oarecare limita ( sa nu ajungem la gang uri ... sau ce s-a scris mai sus ). Daca era sa ne rezumam doar la trucking pana in prezent, sunt sigur ca nu reuseam sa adunam pe server nici aia 20 jucatori ..care sunt conectati constant zilnic. Personal sunt , dar odata cu asta ... ar fi nevoie si de urmatoarele: - Regulile serverului actualizate privind DM ul, eventual .. daca jucatorul e '' peaceful '' sa nu poti trage in el. - Magazinele de arme ar trebuii sa primeasca niste imbunatatiri . - Armele sa fie mai scumpe , eventual, sa se si salveze dupa ce iesi de pe server. - Adaugarea unei comenzi prin care sa iti '' selectezi '' stadiul , ( sau de adaugat la /psettings ) eventual ..sa se creeze si un Label deasupra numelui jucatorului cu stadiul sau, pentru ca altii sa stie. - O comanda prin care sa verifici stadiul jucatorului ( in cazul abuzurilor ) , cat si o restrictie .. sa poata schimba stadiul intr-un interval de x secunde, spre exemplu. ( Acestea sunt ideile mele personale, pe care eu le consider necesare, cine vrea, poate sa contribuie la ele).
  13. blacklife

    Interesant, cate obiecte ai folosit ?
  14. blacklife

    Ar merita adaugata pe server, avand in vedere ca zona aia e libera. Poti posta si celelalte mape te rog
  15. blacklife

    Nickname: blacklife Time when you have joined: 0030 How mutch time you will be available: 30 mins Start song name: -
×