Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

blacklife

Forum Advisors
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

blacklife last won the day on October 6

blacklife had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About blacklife

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/07/1997

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

5,681 profile views
 1. blacklife

  Tu ca admin trebuie sa dai dovada de caracter , NU poti spune '' Posteaza de unde a inceput tot '' cand sti bine ca discutia trebuia sa se opreasca acolo unde a inceput atata timp cat dispui de comenzi precum Mute , Ban sau Kick, nu sa injuri inapoi.
 2. blacklife

 3. blacklife

 4. blacklife

  In principiu mapa pare OK, dar zona aia.. Și serverul in general e cam aglomerat de mape, ca să se adauge chiar trebuie sa vi cu ceva.. Ca la carte :))... Sau sa modifici una deja existenta pe. Acolo
 5. blacklife

  Deci bug e acum ca nu poți scoate bani deloc?
 6. blacklife

  Și care e bug ul mai exact? Cand te am pus eu sa testezi referitor la bug ul asta, tu ce ai testat?
 7. blacklife

  Mult noroc, Pentru ca ai anunțat, nu o sa se șteargă, nici asa nu se șterge decât la o perioada de inactivitate mare.
 8. blacklife

  Acceptat,nivel 2 pentru moment.
 9. blacklife

  Ai tot ce vrei zici? Hmm Bun venit.
 10. blacklife

  Ramane in asteptare putin ...
 11. blacklife

  Referitor la poza cu Cursele angajatului.. Te poti folosi de /stats ca sa vezi cate curse a facut intr un anumit interval. Ce spui tu aici e putin cam greu de realizat si nu cred ca merita, sa vedem.
 12. blacklife

  Dar tu, cand l'ai injurat erai cu fata la cearsaf sau la saltea ? E logic in orice ierarhie ca nu poti sa Injuri ..jignesti pe cineva care iti e '' superior '' ( strict la nivel ma refer cand spun superior )., drepturile sunt egale. Vreau sa zic , daca erai admin si erai injurat sunt destul de sigur ca procedai al fel. Practic , Larysa a inceput cearta.. a intrat cu celalalt Nume.. si a facut treaba mai rea decat era, si tu ai continuat. belea cu voi.
 13. blacklife

  Interesant doar ca ar trebuii sa dezvolți puțin ideea :). Se poate modifica acel Warn de la Politie care il dai apăsând Ctrl atunci când ai jucătorul aproape. Dacă adaugi și megafonul de care zici tu, și acel Warn care avertizeaza jucătorul sa oprească în 60 secunde.. S-ar cam bate cap în cap, nu crezi?
 14. blacklife

  Aparent nimic nou la server.. Staff nu ai.. Cunoștințe în domeniu? Probabil si alea puține... Reclama sau indexare? La fel nu. Fără cele enumerate mai sus.. E aproape imposibil sa ții un server în zilele de astăzi.. O luna.. Doua cam atât o duc majoritatea după se închid. Întrebare: Ai vreo legătură cu vechiul RTO? ON: Bafta cu serverul, dacă as fi în locul tău și sa zicem ca as avea și timp, as deschise alt server.. Cauza pierduta samp ul.
 15. blacklife

  Ok, what about last time when i have been connected on server ( 1 - 2 hours ago ). Just connected , and saw more that 4 Reports against you, Teleporting, Ramming , Death Match with minigun. Soo..have u been AFK all that time, right ? ...all that liars..
×