blacklife

Forum Advisors
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

blacklife last won the day on October 13

blacklife had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

About blacklife

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/07/1997

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

4,622 profile views
 1. Referitor la anunt *( titlul topic-ului ) * ..1. Nu tu ar fi trebuit sa faci vreun anunt, dar totusi e bine venit. .. 2. Nu ai cum sa pierzi amintirile tale ( doar in cazul in care iti golesti recycle binu' singur ). ..3. Nu, nu se va pierde nimic , se va rezolva, nici macar nu e vorba de o suma mare de bani .. Problema e ca in principiu samp ul e mort ( parerea mea ) , tot mai multi jucatori renunta in favoarea altor jocuri deoarece jocului nu ii se mai aduce absolut nimic nou ,nici o inovatie.. nici un update. Pe langa asta San Andreas-ul are cam aceasi varsta cu media de varsta a jucatorilor serverului .. asa ca nu ar fi o mirare de ce nu mai prezinta un interes. Chiar daca nu ma mai ocup.. pot confirma ca serverul NU se va inchide, NU se va pierde nimic fara ca jucatorii sa fie anuntati. Serverul trece doar printr-o perioada mai grea .. din motive cunoscute sau mai putin cunoscute. In orice caz.. Deznodamantul e previzibil in ambele cazuri . ( Al jocului cat si al serverului )
 2. Pare interesant .. O sa il incerc.
 3. Nici nu o sa se faca legatura cu baza de date vreodata daca nu se plateste webhostul ( pachetul ''webhost'' care tine baza de date a serverului e inclus in plata hostului jocului propriu zis, deci nu era nici o taxa in plus pentru el ) Problema e ca probabil s-a platit doar hostul jocului fara webhost..de asta serverul merge dara baza de date NU. Asadar... E bine de stiut pentru cine se ocupa acum de server ca exista un termen de cateva zile ( probabil ) in care trebuie platit deoarece dispare,se sterge tot de catre cei de la host. Mai pe scurt.. bye bye la tot ce ati avut pe server( in cazul nu se plateste sau nu exista backup). Btw. Eu unu nu pot platii, e vorba de o plata de un euro ... care nu o pot face din afara cu cardul bancar pentru ca e o suma mica iar cei de la host accepta doar prin SMS sau ma rog.. ce metode mai au ei.
 4. I think it is impossible to create your own roadway Why you dont create yourself that kind of island /map and after present if you have knowledges for this.:)
 5. not bad
 6. Ideea e simpla. Nu am fost suficient de egoist incat sa INCHID serverul si sa cred ca munca facuta de mine e inrealizabila de alte persoane. Deoarece varsta a cam inceput sa isi spuna cuvantul si din lipsa timpului liber in general am considerat ca cel mai bine e sa las serverul alt cuiva... fara sa il inchid. Asa ca, oportunitatea a fost Oferita, la inceput m-am implicat, am ajutat .. cat si cum am putut, am vrut. Ca cei ''desemnati'' sa se ocupe nu o fac sau o fac in propriile lor metode... Nu mai e o problema a mea nici pe departe si nici nu vreau sa judec sau sa ma intreb de ce. Asadar, nimic nu s-a schimbat pana in acest moment cum de altfel nici nu ma consider vinovat de inactivitatea serverului. Cat despre subiectul nostru principal .. O sa inchid topicul, nu eu ar trebuii sa va lamuresc in legatura cu el . si deja a trecut ceva timp.
 7. Yeah maybe fuck off . Seems the people appointed to work for server dont wanna make feelt her apparition here. Anyway, i v seen you are sending messages on the Facebook page. Feel free, if he-s accepting you as a scripter or whatever you want, i wish you good luck. Stop messaging me, i DONT have time for server, i dont wanna join in this shit anyway. In my opinion.. soo mutch lost time, for 0 satisfaction.. i prefer to use my time in an usefully mode and join as a PLAYER when i have some free time. Best regards.
 8. Nume: Blacklife Ora la care ai intrat: 12:10 Cat timp vei fi online: 2 -3 ore ns. Piesa ta de inceput: Avicii - I could be the one.
 9. La multi ani, bafta la scoala ...acum ca tot termini a 8 -a
 10. La Multi Ani! Ati crescut ca euro .. ce sa mai .. :)).
 11. plm .. La Multi Ani acolo la voi :md::ro::us: 

 12. help me my serial

   

 13. I DONT play SAMP anymore.. thanks.

  1. Show previous comments  1 more
  2. clemarcalderon
  3. blacklife

   blacklife

   Generally.. i dont play any game. Work's taking all my time :/

  4. clemarcalderon

   clemarcalderon

   before you stop play help me to back my server  49.148.154.101

 14. @blacklife please help my account reset and my stats gone and my mney in bank waste please (https://imgur.com/a/extyj) (https://imgur.com/a/gBxdO)

  1. clemarcalderon

   clemarcalderon

   and my score blacklife back to zero :((

 15. hey, welcome. The topic models will be translated soon, did not play foreigners players so far :).