Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

blacklife

Forum Advisors
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

blacklife last won the day on March 29

blacklife had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

About blacklife

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/07/1997

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

6,979 profile views
 1. blacklife

  Interesanta idee, ti-am trimis un mesaj in privat .. referitor la vame
 2. blacklife

  Glad to see you here
 3. blacklife

  name: blacklife sugestion: Nu sunt sigur daca e posibil dar, ar fi fost destul de OK daca s-ar putea clasifica melodiile iprintr-un interval de difuzare. Momentan nu putem spune ca genurile muzicale sunt amestescate, dar cred ca pe viitor ar fi o idee buna ca la un Interval de timp sa se difuzeze un anumit gen de muzica .. si la alt interval, evident altul.
 4. blacklife

  name: blacklife sugestion: Adaugarea unui Topic spre exemplu, unde ascultatorii ar putea adauga spre ex. un numar ne melodii pe care ar vrea sa le asculte la radio. Acest lucru sa il poata face din nou intr.un anumit interval de timp, eventual piesele sa fie '' acceptate '' de catre DJ radioului / administrator.
 5. Pare o idee destul de buna, Sunt multi jucatori care vor sa se distreze intre ei ak prieteni sau ... '' rivalitatea '' mafie - politie , unde mereu a fost o mare confuzie la mijloc. Efectiv, jucatorii beneficiau de arme , magazine pentru arme dar nu aveau habar cand pot folosi armele si unde. Mi se pare destul de logica ideea lui catalin, in asa fel poti trage la raspundere doar jucatorii care isi fac de cap in afara gameplay-ului , avand posibilitatea de a verifica daca un jucator e prins la mijloc ..fara sa vrea, pe langa asta .. oferi o sansa / o modalitate in plus jucatorilor de a se distra.. si de a petrece timpul pe server.. intr-o oarecare limita ( sa nu ajungem la gang uri ... sau ce s-a scris mai sus ). Daca era sa ne rezumam doar la trucking pana in prezent, sunt sigur ca nu reuseam sa adunam pe server nici aia 20 jucatori ..care sunt conectati constant zilnic. Personal sunt , dar odata cu asta ... ar fi nevoie si de urmatoarele: - Regulile serverului actualizate privind DM ul, eventual .. daca jucatorul e '' peaceful '' sa nu poti trage in el. - Magazinele de arme ar trebuii sa primeasca niste imbunatatiri . - Armele sa fie mai scumpe , eventual, sa se si salveze dupa ce iesi de pe server. - Adaugarea unei comenzi prin care sa iti '' selectezi '' stadiul , ( sau de adaugat la /psettings ) eventual ..sa se creeze si un Label deasupra numelui jucatorului cu stadiul sau, pentru ca altii sa stie. - O comanda prin care sa verifici stadiul jucatorului ( in cazul abuzurilor ) , cat si o restrictie .. sa poata schimba stadiul intr-un interval de x secunde, spre exemplu. ( Acestea sunt ideile mele personale, pe care eu le consider necesare, cine vrea, poate sa contribuie la ele).
 6. blacklife

  Interesant, cate obiecte ai folosit ?
 7. blacklife

  Ar merita adaugata pe server, avand in vedere ca zona aia e libera. Poti posta si celelalte mape te rog
 8. blacklife

  Nickname: blacklife Time when you have joined: 0030 How mutch time you will be available: 30 mins Start song name: -
 9. blacklife

  Nickname: blacklife Time when you have joined: 2:44 How mutch time you will be available: 10 mins Start song name: Yellow Claw- shotgun
 10. blacklife

  Si multa bafta, sper ca aveti si timp sa va ocupati de el.. Avusem radio mai de mult..cum de altfel si liberty parca a avut :).
 11. blacklife

  Nu vrea nimeni sa te retragi cum nici nu îți vrea nimeni răul, implicarea pe server a fost observata cum de altfel a fost și recompensata. Cand spui ca ești '' luata de prosta ca dai kick la hackeri '' ma gândesc ca iei în calcul și părerile celorlalți admini / colegi, înainte de a acționa sau lua o decizie, NU faci asta doar ca să ai tu dreptate, și ca să respecți regulile cu orice preț doar pentru ca asa vrei TU, indiferent de circumstanțe. Personal sunt confuz .. Acum, ca și în momentele în care dădeai Ban, Warn sau Kick la alți admini, e alta poveste atsta.. Dar Da, are o legătură... Nici atunci ce spuneau / reprezentau ceilalți nu prea conta. In concluzie, gândește te dacă merita si își are rostul cererea ta, pe lângă asta, când mai vrei sa '' arăți cu degetul '' asigura-te ca iei în calcul toate detaliile, nu doar ce te interesează pe tine sau pe x / y pe care ți se pune pata.
 12. blacklife

  La Multi Ani !
 13. blacklife

  Just for my curiosity.. which was the last server that you have played ? Where are you from ?
 14. blacklife

  Reclamatiile vor fi realizate dupa urmatorul model: The claims will be made according to the following model:
 15. blacklife

  In 2 zile de cand s'a postat cererea..nu am observat activitate pe server aproape deloc, staff nici atat(1 admin sau 2 per total). Pe deasupra, nimic original pe server sau nou , cunosc gamemode-ul ..cunosc cam toate serverele care l'au avut si pot chiar sa asigur ca asa cum se gaseste acum ... il gaseam acum 2 .. 3 ani sub alt nume. Nu vad nici un vitor la server, multa bafta cu el.
×