Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

blacklife

Server Owners
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

blacklife last won the day on March 5

blacklife had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

About blacklife

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/07/1997

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

4,890 profile views
 1. blacklife

  Bună treaba, tine-l in viata.. Ca oricum e singurul server Trucking romanesc rămas.. Am întrat și eu astazi pe server.. Asa in trecere (prima data pe anul asta) :))..
 2. blacklife

  Un radio destul de Ok.. il am de ceva timp in playlist ITunes. Mai era si Pro B.. cred ca detinut de Dj Zet .. ma rog.. nu la fel de popular dar pe acelasi stil.
 3. Hi, I'm interested to apply scripters and mappers I'm AGGIN btw. if u remember i ask u before regards this I want to make servers good and updated scripts and new maps

  1. Show previous comments  2 more
  2. blacklife

   blacklife

   there must be an website Bug or something, isnt unable only for you.

  3. Fusion

   Fusion

   Oh okay bro, So in which method where we can talk about?

  4. blacklife

   blacklife

   Facebook messenger.

   Anyway, i m not workink for the server , you have to speak with SAMI about this..

 4. blacklife

  Nume: blacklife Ora la care ai intrat: 23:30 Cat timp vei fi online: o ora.. doua Piesa ta de inceput: Davido - skelewu
 5. blacklife

  you're welcome.
 6. blacklife

  Bun venit :).
 7. blacklife

  Welcome to the crew.. Și cum vreți sa va promovați voi singuri, mai ales când cineva ca tine susține ca ar putea avea grija de un server dar nu ar putea platii hostul. Pai? Cine investește în asa ceva? Aparent sunt mai mulți ca tine pe aici, dacă se poate sa vina vreun '' investitor anonim '' sa plătească servere :)).. Cuiva care habar nu are nici măcar sa se ocupe. Nu te supăra pe mine dar hai sa nu lăsăm reply uri doar ca să ne aflam în treaba. Problema generala a comunității e ca nu are oameni care sa se ocupe.. In principiu utilizatorii nu vin sa citească BASME și romane pe un forum, adică o tema decenta e suficienta, toți știm. Cum ți am mai sugerat.. - ar trebuii sa cauți singurel dacă tot vrei, pe la firmele de host spre exemplu servere care nu au forum. - un parteneriat. - reclama pe Facebook plătită sau o promovare indiferent unde. Arunca o privire pe la vecinii de '' success '' vezi ce au ei.. Și tu nu ai, inovează. Nu consider un lucru ușor sa promovezi o comunitate, sunt foarte multe și puține din ele fac o diferență.. Asa ca, oamenii au de unde alege. P. S AI început cam târziu sa îți dai seama ca comunitatea are nevoie de ceva mai mult interes și.. dedicare. Mult noroc, îmi pare rău că nu prea am cu ce sa te ajut.
 8. blacklife

  Referitor la anunt *( titlul topic-ului ) * ..1. Nu tu ar fi trebuit sa faci vreun anunt, dar totusi e bine venit. .. 2. Nu ai cum sa pierzi amintirile tale ( doar in cazul in care iti golesti recycle binu' singur ). ..3. Nu, nu se va pierde nimic , se va rezolva, nici macar nu e vorba de o suma mare de bani .. Problema e ca in principiu samp ul e mort ( parerea mea ) , tot mai multi jucatori renunta in favoarea altor jocuri deoarece jocului nu ii se mai aduce absolut nimic nou ,nici o inovatie.. nici un update. Pe langa asta San Andreas-ul are cam aceasi varsta cu media de varsta a jucatorilor serverului .. asa ca nu ar fi o mirare de ce nu mai prezinta un interes. Chiar daca nu ma mai ocup.. pot confirma ca serverul NU se va inchide, NU se va pierde nimic fara ca jucatorii sa fie anuntati. Serverul trece doar printr-o perioada mai grea .. din motive cunoscute sau mai putin cunoscute. In orice caz.. Deznodamantul e previzibil in ambele cazuri . ( Al jocului cat si al serverului )
 9. blacklife

  Pare interesant .. O sa il incerc.
 10. blacklife

  Nici nu o sa se faca legatura cu baza de date vreodata daca nu se plateste webhostul ( pachetul ''webhost'' care tine baza de date a serverului e inclus in plata hostului jocului propriu zis, deci nu era nici o taxa in plus pentru el ) Problema e ca probabil s-a platit doar hostul jocului fara webhost..de asta serverul merge dara baza de date NU. Asadar... E bine de stiut pentru cine se ocupa acum de server ca exista un termen de cateva zile ( probabil ) in care trebuie platit deoarece dispare,se sterge tot de catre cei de la host. Mai pe scurt.. bye bye la tot ce ati avut pe server( in cazul nu se plateste sau nu exista backup). Btw. Eu unu nu pot platii, e vorba de o plata de un euro ... care nu o pot face din afara cu cardul bancar pentru ca e o suma mica iar cei de la host accepta doar prin SMS sau ma rog.. ce metode mai au ei.
 11. blacklife

  I think it is impossible to create your own roadway Why you dont create yourself that kind of island /map and after present if you have knowledges for this.:)
 12. blacklife

  not bad
 13. blacklife

  Ideea e simpla. Nu am fost suficient de egoist incat sa INCHID serverul si sa cred ca munca facuta de mine e inrealizabila de alte persoane. Deoarece varsta a cam inceput sa isi spuna cuvantul si din lipsa timpului liber in general am considerat ca cel mai bine e sa las serverul alt cuiva... fara sa il inchid. Asa ca, oportunitatea a fost Oferita, la inceput m-am implicat, am ajutat .. cat si cum am putut, am vrut. Ca cei ''desemnati'' sa se ocupe nu o fac sau o fac in propriile lor metode... Nu mai e o problema a mea nici pe departe si nici nu vreau sa judec sau sa ma intreb de ce. Asadar, nimic nu s-a schimbat pana in acest moment cum de altfel nici nu ma consider vinovat de inactivitatea serverului. Cat despre subiectul nostru principal .. O sa inchid topicul, nu eu ar trebuii sa va lamuresc in legatura cu el . si deja a trecut ceva timp.
 14. blacklife

  Yeah maybe fuck off . Seems the people appointed to work for server dont wanna make feelt her apparition here. Anyway, i v seen you are sending messages on the Facebook page. Feel free, if he-s accepting you as a scripter or whatever you want, i wish you good luck. Stop messaging me, i DONT have time for server, i dont wanna join in this shit anyway. In my opinion.. soo mutch lost time, for 0 satisfaction.. i prefer to use my time in an usefully mode and join as a PLAYER when i have some free time. Best regards.
 15. blacklife

  Nume: Blacklife Ora la care ai intrat: 12:10 Cat timp vei fi online: 2 -3 ore ns. Piesa ta de inceput: Avicii - I could be the one.
×